- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Oyle..ama elden bisey gelmiyor isteBen de geçen hafta tektaşımı kaybettim evde. Temizlik yaptiktan sonra da cikmadi hicbiyerdeninsan yine de cok üzülüyor ya eşim almıştı sonuçta. moralim bozuluyor aklima geldikce
Zaten onun icin uzuluyorum.o esya degildiki..bi omur soz verdigimiz evliligimizin simgesiydi..ama iste maneviyati cok onemliydi..dediginiz gibi belki zamanla kabullenecegimEşyalara gereğinden fazla anlam yüklemeyin, çünkü anlam eşyalarda değil, gözümüzü kapattığımızda hafızamıza gelen anılarda.
Tabiki tek derdim bu degil ama iste epey uzuluyorum...
Gecen hafta esimle sehir disinda tatildeydik.iki yillik evliyim ve her denize girdigimde alyansimi mutlaka cikartirdim.
O gun cikartmayi unuttum denize girdim ve bi anda denizin yuzugumu alip goturdugunu hissettim....yaklasik deniz gozlukleriyle iki saat aradik ama bulamadik.oyle icim acidiki..biz cok zorluklarla evlendik cok ve manevi yonu cok agir basiyor.yuzugumu cok seviyordum.parmagimin bos olmasi acitiyor icimi..
Esim epey moral verdi o gun..senden onemli degil,aynisini yaptiririz diyor..yarin yaptiracagiz...marmaranin sularinda icinde nisan tarihim ve esimin adinin yazildigi yuzuk cook uzagimda artik....
Oysa bi omur takacaktim...ikinci yilda kaybettim..
Onca derdin arasinda dertmi demeyin..epey canim sikiliyor iste elimde degilyenisi ve aynisi gelecek ama fotograflarda bile bakarken cok uzuluyorum..cok dikkatli olun benim yaptigim hataya dusmeyin
O anılarınızın eşyası. O olmasa da anılarınız duruyor. Çok üzülmeyin. Ben takmıyorum bile yüzük, anlamı olmadığı için değil, fazla anlam yüklemediğim için.Zaten onun icin uzuluyorum.o esya degildiki..bi omur soz verdigimiz evliligimizin simgesiydi..ama iste maneviyati cok onemliydi..dediginiz gibi belki zamanla kabullenecegim
elektrik süpürgesinin içine bak belki oradadırBen de geçen hafta tektaşımı kaybettim evde. Temizlik yaptiktan sonra da cikmadi hicbiyerdeninsan yine de cok üzülüyor ya eşim almıştı sonuçta. moralim bozuluyor aklima geldikce
bende evde kaybettim ama cıkmadı hem tektasımı hem alyansımı hemde seytan aldı götürdü diyorum artık yok yok yok cünkü temizlik yapıyodum camın kenarına koydum yok gittii nabalım allah yenisini aldırmaya kısmet etsin insallahhOyle..ama elden bisey gelmiyor iste
Yine sizinkisi evden cikar benimkinde hic umut yok gitti
AynenHiç bu kadar duygusal olamadım ya.
Anormal demiyorum, kendimi sorguluyorum.
Alyansımın yerini bile 3 denemede bulabilirim anca.
Çok romantiksinseni çok iyi anlıyorum
benim eşim de çok söylerdi alyanslara dikkat etmek lazım denizde diye, bir sene tatilde kaybetti yüzerken, çok aradık, bulamadık, eşim çok üzüldü
aynısını yaptırdık ona ama ertesi sene de ben yaptım aynı hatayı...benimki de gitti, onu da çok aradık, bulamadık
(yine yaptırdık ama şimdi düşününce bile içim bir cız etti)
ben o zaman şöyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışmıştım
birbirimizin adı birbirimizin kalbine yazılmış, denizde de sonsuzluğa ulaşmış
kaaaaç sene geçti, hala aşkımız devam
sizinki de böyle olur inşallah
Şuraya bir nazar boncuğu konduralımseni çok iyi anlıyorum
benim eşim de çok söylerdi alyanslara dikkat etmek lazım denizde diye, bir sene tatilde kaybetti yüzerken, çok aradık, bulamadık, eşim çok üzüldü
aynısını yaptırdık ona ama ertesi sene de ben yaptım aynı hatayı...benimki de gitti, onu da çok aradık, bulamadık
(yine yaptırdık ama şimdi düşününce bile içim bir cız etti)
ben o zaman şöyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışmıştım
birbirimizin adı birbirimizin kalbine yazılmış, denizde de sonsuzluğa ulaşmış
kaaaaç sene geçti, hala aşkımız devam
sizinki de böyle olur inşallah