- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.694
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Ben olsam bende üzülürüm ama yapacak bir şey yok. yenisi gelince biraz üzüntünüz geçer inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni alyansimi aldik bugun esimde degistirdi benimle birlikte..kuyumcudan cikarkende gonul bagimiz bir olsun gerisi bos dediBen olsam bende üzülürüm ama yapacak bir şey yok. yenisi gelince biraz üzüntünüz geçer inşallah.
Ben hep dikkat ederdim.iki yildir denize havuza girerken hep cikartirdim.Bende seneler önce balayinda kaybetmistim yüzügümü. Salak gibi ne diye yüzükle giriyorsam denize.aynisini yaptirdik ama hala icimde kaldi o yüzük. baliklar tac yapmislardir kendilerine artik.
Saglik olsun cok üzülmeyin sizde.
Aa niye attinizki alyansinizi..bende ıkı kere kaybettim
birini yolda düşürdüm
birinide yolda attıminsanın içi acıyor işte
yenisini alıp alışınca unutursun
Yeni alyansimi aldik bugun esimde degistirdi benimle birlikte..kuyumcudan cikarkende gonul bagimiz bir olsun gerisi bos dedi
Esyayi onemsemem ama yuzuk benim icin onemliydi.umarim en kisa zamanda unuturum eski alyansimi:)
Sevindim hiç kaybetmemiş gibi devam edebilirsin artık hayırlı olsun.Ben hep dikkat ederdim.iki yildir denize havuza girerken hep cikartirdim.
Ama olacak ya bu defa unuttum gitti...yenisi geldi bugun taktim..umarim benimserim en kisa zamanda:)sizde sikmayin caninizi..uzulsekte bi simge neticede
Aa niye attinizki alyansinizi..
Yenisi geldi bugun bakalim
Cok sevindim canim en buyuk probleminiz bu olsun insallah kocaman mutluluklarYeni alyansimi aldik bugun esimde degistirdi benimle birlikte..kuyumcudan cikarkende gonul bagimiz bir olsun gerisi bos dedi
Esyayi onemsemem ama yuzuk benim icin onemliydi.umarim en kisa zamanda unuturum eski alyansimi:)