Alyansimi kaybettim:(

Ben olsam bende üzülürüm ama yapacak bir şey yok. yenisi gelince biraz üzüntünüz geçer inşallah.

Ben olsam bende üzülürüm ama yapacak bir şey yok. yenisi gelince biraz üzüntünüz geçer inşallah.
Yeni alyansimi aldik bugun esimde degistirdi benimle birlikte..kuyumcudan cikarkende gonul bagimiz bir olsun gerisi bos dedi:KK66:
Esyayi onemsemem ama yuzuk benim icin onemliydi.umarim en kisa zamanda unuturum eski alyansimi:)

Bende seneler önce balayinda kaybetmistim yüzügümü. Salak gibi ne diye yüzükle giriyorsam denize.aynisini yaptirdik ama hala icimde kaldi o yüzük. baliklar tac yapmislardir kendilerine artik.
Saglik olsun cok üzülmeyin sizde.
Ben hep dikkat ederdim.iki yildir denize havuza girerken hep cikartirdim.
Ama olacak ya bu defa unuttum gitti...yenisi geldi bugun taktim..umarim benimserim en kisa zamanda:)sizde sikmayin caninizi..uzulsekte bi simge neticede:KK66:

Yeni alyansimi aldik bugun esimde degistirdi benimle birlikte..kuyumcudan cikarkende gonul bagimiz bir olsun gerisi bos dedi:KK66:
Esyayi onemsemem ama yuzuk benim icin onemliydi.umarim en kisa zamanda unuturum eski alyansimi:)

Anliyorum bu esyaya baglilik degil anlam yuklemekle alakali. Alyans bence anlam yuklenecek bir esya. Yeni alyansiniz hayirli olsun gule gule kullanin.

Geçmiş olsun canim. Malesef tum omeun boyunca hatirladilca uzulceksin yuzugune. Bizimde bekarken taktığımız icinde isimlerimizin yazili oldugu gumus yuzuklerimiz vardi. Nisanlaninca gumus olanlari ic ice gecirip yeni alyanslarn kutusuna koymustum. Henuz 4 5 aylik evliydik ki eve hirsiz girdi ve onlarida muhtemelen altin diye caldi salaklar. O kadar zarara ragmen tek uzuldugum sey o yuzukler. Hayla icim cızz eder düşündükçe

Cok sevindim canim en buyuk probleminiz bu olsun insallah :KK66: kocaman mutluluklar

X