alyans

markovian_engineer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
180
1
96
39
İstanbul
selamlar hepinizee!!!

ya kafam fena takildi...

alyans siparisini erkek arkadasim verdi. ben de internetten yaptigim arastirma dahilinde parmak olcu numarami verdim.

kucuk gelirse eger, birsey yapilamiyor mu? :sinifsinif:

cok streslendim!! lutfen guzel birseyler soyleyin!!:Saruboceq:

selamlar hepinizee!!!

ya kafam fena takildi...

alyans siparisini erkek arkadasim verdi. ben de internetten yaptigim arastirma dahilinde parmak olcu numarami verdim.

kucuk gelirse eger, birsey yapilamiyor mu? :sinifsinif:

cok streslendim!! lutfen guzel birseyler soyleyin!!:Saruboceq:

canım büyültme olabiliyor ama yüzüğün modeline bağlı, her yüzük büyütülmeye müsait olmuyor..fotosunu eklersen büyütülüp büyütülemeyeceğini söylerim sana..
genelde her tarafı desenliler, taşlılar büyütülemiyor..tabii alyansın madenine de bağlı, altın, gümüşte büyültme olur..çelikte olmaz..

hayırlı olsun..

Son düzenleme:
canım büyültme olabiliyor ama yüzüğün modeline bağlı, her yüzük büyütülmeye müsait olmuyor..fotosunu eklersen büyütülüp büyütülemeyeceğini söylerim sana..
genelde her tarafı desenliler, taşlılar büyütülemiyor..tabii alyansın madenine de bağlı, altın, gümüşte büyültme olur..çelikte olmaz..

hayırlı olsun..

ya tasli... pirlanta ve beyaz altin karisimi :sinifsinif:

lutfen buyutulebilindigini soyle bana bilmiyorumkismile

off yaa... internetten bakip parmak olcumu verdim ama tutmadi!!

bir de beyaz altın karışık diyorsun sarı altın kısımları da mı var yüzüğün ?
eğer öyleyse işlem sırasında alttan sarı çıkabilir ve tekrar beyazlatmak için yani rodaj yaptırmak için ek bir ücret ödeyebilirsin yaklaşık 10 tlye de mal olur tahminen fazla da büyümeyecekse..ama yine de kesin birşey söylenemez tam olarak görmeden..

Son düzenleme:
Back