Alyans

Aysegullerden

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
1.840
1.463
Slm iyi geceler herkesw
Bugün elimi çok kötü vurdum ve elimdeki alyansım bariz duvara sürttüğü için üstünde sürtmenin erkisiyle çizik oldu
Acaba kuyumcuya versem düzelir mi sinirden ağlıycam çok moralim bozuldu tırnağımla dokunduumda oradaki sürtme lekesi duruo ve ışığa tuttuğumda gözüküo sinirden ağliycam şu saatte

Slm iyi geceler herkesw
Bugün elimi çok kötü vurdum ve elimdeki alyansım bariz duvara sürttüğü için üstünde sürtmenin erkisiyle çizik oldu
Acaba kuyumcuya versem düzelir mi sinirden ağlıycam çok moralim bozuldu tırnağımla dokunduumda oradaki sürtme lekesi duruo ve ışığa tuttuğumda gözüküo sinirden ağliycam şu saatte
Düz alyansimi günlük takıyordum.O bile iyi cizilmisti.Tektas ve baget gibi yüzükleri günlük takmayin derim.

Bende burada birşey sorayım.Annemin bilekliği var.Halkali model ama geniş bilek kısmı.Onu kuyumcuda daraltirabilirmiyim.Kemerli ayarı var.Ve altın olarak değeri düşer mi ?

gülmein ciddn snrm bOsuldu
1691553041227.jpeg

Slm iyi geceler herkesw
Ver kuyumcuya düzeltsin bunun için sinirini bozup ağlıyosan ohoo

Slm iyi geceler herkesw
Ay en feci dertler var hayatta yaaa.
Gerçekten çok üzülüyorum size.
Ne oldu peki nişanlınıza kabul ettirebildiniz mi büyük düğünü?

sen istedin mi büyük düğünü
türkçe hala düzelmemiş biz ergenken böyle yazıyorduk :KK70:

alyans düzelir sıkma canını

X