• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans ne kadar olur ?

Umarim satis nedeni ihtiyactan degildir. Bir ara biz de esimle satmak zorunda kalmistik. Cok zor gunler geciriyorduk. Yenisini ancak birkac yil sonra alabilmistik. Ama sattigimiza o kadar uzulmustuk ki anlatamam. Buyuk konusmayayim ama su an acliktan olsem yine de satmam sanirim. Eger durumunuz buysa Allah yardimciniz olsun.

Umarim satis nedeni ihtiyactan degildir. Bir ara biz de esimle satmak zorunda kalmistik. Cok zor gunler geciriyorduk. Yenisini ancak birkac yil sonra alabilmistik. Ama sattigimiza o kadar uzulmustuk ki anlatamam. Buyuk konusmayayim ama su an acliktan olsem yine de satmam sanirim. Eger durumunuz buysa Allah yardimciniz olsun.
:( aynen canim bende satmak zorunda kalmıştım yerine geldi ama gidene hala uzuluyorum :(

14 ayar oldugu icin para etmez. en fazla 100 lira ya olur ya olmaz. Neden satmak istiyorsunuz? Umarim cok uzucu bir nedeni yoktur.

Bende ihtiyaçtan sattım esiminkini de benimkinide. Zor günler herkesin başına gelebilir ama yinede Allah yaşatmasın. Konu sahibi inşallah acil bir durum yoktur. Gramına bağlı. Benimki ağırdı ve taşsızdı o yüzden biraz para etmişti.

Geçen aylarda bozdurdum, 450 tl etmişti. 14 ayardı.

Back
X