Anket alyans meselesi

Alyans durumları ne halde ?

• Her ikimizde takıyoruz.

OY: 99 58,2%
  • Ben takıyorum eşim takmıyor.

OY: 28 16,5%
  • Eşim takıyor ben takmıyorum.

OY: 12 7,1%
  • Her ikimizde takmıyoruz.

OY: 31 18,2%

• Ankete Katılan
    170
benım eşimde baslarda alyansını takıyodu sonra bana klasık olan lafı yanı çızılıyo demeye basladı bende ona sen takmazsan bende takmam dedım o gun bugundur daha agzından çızılıyo takmıyım lafı çıkmadı 6 senelık evlıyız alyansını takıyo çıkartıgın an benımde çıkaracagımı bılıyo evlılıkte alyans önemlı bence:enbuyukkk::sm_cool:

olsada taksak keşkee :çok üzgünüm:
neysee nasıl olsa olacaktır şakkıdı bence evliliğin veya nişanın simgesidir.
hem takarım hemde taktırırım.Çıkarmasınada asla izin vermemsengözlerimebaksanab

Alyans parmağa takılınca ölene kadar çıkartılmaz.Ben öyle gördüm öyle bilirim.

Her ikimizde alyans takıyoruz.Arada sırada şakayla çıkarsam olurmu diyor sonrası :mymeka:
bilmem anlatabildimmi :jeyyar:

benim için çok önemli alyans mutlaka takılmalı :lepi: ama bazen unutup çıkıyorum ve çok huzursuz oluyorum :çok üzgünüm:

Valla benim eşim işi gereği sağolsun yüzüğü yuvarlaklıktan çıkarıp 4 köşe haline getirmiş olsa da takıyor en son geçenlerde yüzüğün altı yara gibi olunca çıkarabilirmiyim demişti.kaydirigubbakcemile3 Hatta bi keresinde mecburen alyanslarımızı değiştirmek zorunda kaldık kuyumcu aval aval baka baka bir hal olmuştu yüzük hem dört köşe hem kırık. İkimizde gocunmadan takıyoruz anlayacağınız.:)

Önemli mi dersen sembolden öte bir şey değil yoksa yüzük dediğin nedir ki sadece yüzükle insanlar eşlerinin sahipli olduğunu belli edebilselerdi memlekette bu kadar çok aldatma olayı olmazdı.

ıkimizde takıyoruz, ama ben önemsemem... Yüzükle sadakat lmuyor, öyle olsaydı kk da yapılan ankette çoğunluk alyanz takarız diyo, kk forumlarında çoğunluk konularkocaları tarafından aldatılan kadınlar tarafından açılıyor...
Eşm takmasa ben çok önemsemem... benim babam 30 (ilk 5 yıl gümüş takmış inş. mühendsi olduğu için rahatsız oluyormuş ve yüzük kırılınca bir daha takmamış) yıl boyunca hiç takmadı...
Dayım 18 yıllık evli hiç takmadı... Yengem dayımın alyansını boynunda kolye olarak taşıyor kendininkini parmağında :))

altın takmayı sevmem,bir tek küpe olursa,vea yüzük,o da nadiren,bir yere giderken:dilcikar:,ne bilezik,ne gerdanlık,hiç takmıyorum,eşim sinir oluyor o kadar aldım,niye takmıyorsun,ayyy nefret ediyorum :dilcikar:kendimi bu gerdanlık vea bilezik takınca köpek tasması takmış gibi hissediyorum:1no2:,boulyorum resmenmafoldumben,yüzük te sırf o üzülmesin takıyorum,o da alyans değil:mymeka:,bu konu bizim evinın en hassas konukaydirigubbakcemile3

25 yıllık evliyim eşim nişanlıyken bile rahatsızolduğunu söyleyip durdu evlendikten sonradahiç takmadı.Ben asla çıkarmadım ama eşimin en ufak bir yanlışı da olmadı takmasını tabiiki isterdim ama bu yüzdende sorun çıkmasına gönlüm razı olmadı.Ammavelakin kızımın nişanlısı önceki gün tv de bir haber programına röportaj verirken arada wc ye gitmiş ve yüzüğünü kaybolmasın diye cebine koymuş reklamlar bitip döndüğündede takmayı unutmuş kızda bunu gördü veeee kıyamet koptu.ne olacak hiç bilmiyorum çok üzgünüm valla annesine hiç benzemiyor.şimdi oda çıkardı yüzüğü ne desem dinlemiyor neticede bütün ailenin seyrettiği bir programda kasten takmamak söz konusu olamaz ama onun için unutması çok büyük problem.İnşallah daha büyümeden halledilir...::a015::a015::a015::a015:

ikimizde takmıyoruz.yani sadece yüzüklemi evli olduğumuz görülecek yüzük takmayınca evli değilmiyiz yani:sm_confused: illaki olmalı diyenlerden değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…