Anket alyans meselesi

Alyans durumları ne halde ?

• Her ikimizde takıyoruz.

OY: 99 58,2%
  • Ben takıyorum eşim takmıyor.

OY: 28 16,5%
  • Eşim takıyor ben takmıyorum.

OY: 12 7,1%
  • Her ikimizde takmıyoruz.

OY: 31 18,2%

• Ankete Katılan
    170

bigsize83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2006
1.128
12
158
41
kızlar evli olup alyans takmayan biri için ne düşünürsünüz?
yüzük benim için önemli ve anlamlı.

ayy çok sinirlenirim böle bişiye.bizde kendi aramızda sözlüyüz.bi zaman sonra çalışırken çiziliyo takmıyım lafları etmeye başlamıştı.pişman ettim tabi diyceğine demiceğine.benim içinde çok değerli alyans.sahiplik hissi veriyo.
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Alyans bence kişinin sahipli olduğunun simgesi.Çok gerekli.takmazsa çok sinir olurum.Ama hep takıyo canım benimmm:)

Bende alyans takmayı ve eşimin de takmasını çok seviyorum.
Benim eşimde ilk başlarda biraz bocaladı takmak istemedi. ( arada sırada çıkarıyordu )
Ben bu konuda onu çok fazla boğmak istemedim. Sadece takmasını istediğimi söyledim pek anlamadı galiba. ( Takmıyordu çünkü )
Bende ona dedimki senin kalbinin bende olduğunu bilyorum Yüzük çok önemli değil ama ben alyans takmaktan çok hoşlanıyorum.
Birlikte takarsak ta çok mutlu oluyorum.
Eşim de sağolsun çok uysal, oda beni kırmadı 14 aydır sürekli takıyor

Alyans benim içinde önemli bizimde aramızda taktıgımız bi alyansımız var bu konuda çok dikkatliyiz:1yes2:

benim esim alyans takmiyor..bende ustelemedim..su bir gercek ki evli erkeklere cok ragbet var..olsun varsin benim ki bekar gozuksun

alyansımızı takarken bunun sevgımızın ve ılıskımızın anlamı oldugu hakkında konusmustuk o cıktıgı an zaten herseyın tadı kacar adamın parmagını sıktıgı halde elınden cıkartmaz pardon cıkar- ta - maz :mymeka: :mymeka: :mymeka:

valla ben evlenmeden önce çok meraklıydım bu konuya ama şimdi 4 yıllık evliyim sadece takı olarak kullanıyorum. Şuan kullandığım 4 model olacak benimki benden hevesli . benim beğendiğim modeli o beğenmiyor bende onunkini ikimiz ayrı model takıyoruz.

bence çiftlerin alyanslarını çıkarmamaları gerekiyor evliliğin simgesi alyans. Ama şu gerçek ki evli erkekler daha çok dikkat çekiyor.

Benim eşim hiiç takmadı. Ben de üstelemedim. İlk yıl ben taktım ama şimdi ben de çok fazla takmıyorum. Evlenmeden önce alyansa çok önem veriyordum mutlaka ikimiz de takarız diyordum ama öyle olmadı. Şimdi takı gibi geliyor bana

Bende olmazsa olmaz olarak gormuyorum alyansi..Parmagina takmis her halti yemis olsa ne yazar...Esim takmiyor gerci SIKIYOR parmagini ama...Bende pek takmiyorum dogrusu...Yanimda iki tane alyans(kizimiz ve oglumuz) gezdiriyoruz yetiyor :))))

bende seninle aynı fikirdeyim:1yes2:

BIGIM BEN ONUN FORMULUNU BULDUM ŞİMDİDENNN Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! DEDİMKİ EVLENİNCE TAKICANMI ODA HAYIR NE GEREK VAR YUREĞİMDE OLMAN ONEMLİ FLN DA FLNDA BENDE DEDİMKİ İİ OZAMAN YUZUK PARMAĞINA İSMİMLE DÖVME YAPTIRIRIZ OLUR BİTER İKİSİNDEN BİRİNİ SEÇ DEDİM:)ODA SEÇTİ TABİKİ YÜZÜKÜÜÜ Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

evli ya da nişanlı olanlar takmalı bence. eşine ve kendine olan saygısından dolayı. takmayan insanları hoş karşılamıyorum

Eşim Takmiyor Onceden Kiziyordum Bana Hep Calisirken Elime Takiliyodu Diyordu Inanmadim Ama Bir Gun Eli Kesip Ve Yuzuk Kirik Seklinde Geldi Şimdi Ben Kendisini Kullanmasini Istemiyorum Sahiplik Konusuna Gelince Tapusu Bende Yuzuk Takipta Bu Isi Yapan Evden Ciktiktan Sonra Yuzugu Cikaran Cok Insan Var Onemli Olan Kalplerin Alyans Takmasi Buda Benim Gorusum Tabi

alyans takan erkekleri gördüğümde tanımasamda acaip saygı duyuyorum. alyans hep takmak ve evlendiğimde eşiminde hep takmasını isterim hemde çok isterim. evet kalplerdeki alyans önemli ama insan görmek ister herhalde yaa. sevgilimm seve seve takcakmıss hemde en geniş ve kalınlarından alıcam dioo :)) sorumsuzz olsada aşkımı seviyorumm ben yaa

15 yıllık evliyim bir kez olsun çıkarmadım parmağımdan... eşim yıllardır takmıyo.

ben takmak ve onunda takmasını ısterım.yuzuk takan bı erkege yada bayana daha dıkkatlı davranılıyor.benım ıcın onemlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…