• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans fiyatları

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
bu konuyu nereye açacagımı bilemediğim için buraya açıyorum
ben dün evlililk alyansımı kaybettim.geçen sene faworiden almştk.ikisini 1.500e.bugün soruyorum bana sadece bir alyansa 1150 diyor.
siz alyansları ne kadara aldınız? ben internet sitesnden bakıyorum alyans fiyatları 1.200 civarı.bu tek alyans fiyatımı çift alyans fiyatımı sizce?

İyi sen sadece alyansını kaybetmişsin bende geçen sene pırlanta yüzüğüm ve alyansımı düşürmüştüm tatilde parmağımı acaip sıktığı için
hiç çıkarmazdım,pat diye top oynarken düşmüştü.Manevi değeri çok yüksek olduğu için çok ağlamıştım..
Tatildeyken alyans almıştım ama benim ki düz alyanstı 400-500 TL civarındaydı...

Konu içeriği nedeniyle "Alyans,Takı" başlığına taşınmıştır.

Son düzenleme:
canim benim biz daha yeni nisanlandik 29 ekimde alyanslarimizi beyaz altin olarak aldik....herseyimle daha uyumlu diye düsündüm...fiyati 2.100 tl oldu cift alyansin altinbas magazasindan aldik ama sagolsunlar 200tl indirim yaptilar bir de ince set aldigimiz icin...nisanlima acildilar ah garibim hepsini kendi ödüyor diye:9:

Canım bizimde alyanslarımız tek taşımla 4.000 tutmuştu.

Tek taşım 2.500 civarıydı. Alyanslarımız da 1.500 falan tutmuştu.

Back