• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyans alma hikayemiz :)

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.605
598
Kizlar nisanlanali 2 haftayi gecti.. bu bölümde iseniz sizlwrde mutlaka tatli telaslara yaklasmissinizdir :) her sey gönlünüzce olsun.. ve her ne olursa olsun sebat edip gormezden gelme sürecindesiniz..;)
yüzüğümu ne denli zor sectim bir bilseniz bunu anlatayim :) tabi bunun zorluğunu kendi icimde yasadim. :(
Bilirsiniz aile tanıdığı bir sarrafa gidilir almak icin..
biz nisanlimla ikimiz gidip tanidik engeline takilmak istememistik ancak kayinvalidem illa birlikte gidelim dedi. ben tek tas istememistim o da olmaz öyle diye israr ederek birlikte gittik. Bulunduğumuz yerde ismi olan bir sarrafa gittik ancak onda da alyans cesidi cok yokmus. Set vs cok yeni modeldi ancak ihtiyacimi cok zor buldum :)
Bu normal bir yüzüktü alyanslarin arasinda degildi yani :D ben bunu begendim sanırım dedim ve atladim hemen :D aslinda sade klasik bir alyans düşüncesiyle gitmistim. Ama istedigimiz sadelikte bulamadik. Tüm ümitleri tuketmistik sevgilimle.. ömür boyu takacagimiz bir alyans ariyoruz diyoruz bir de :) kayinvalideme dedim artik anne ben bulamadim icime sinmedi derken bu çarptı gözüme :D taşli falan ama güzel farklı.. nisanlimda beğendi. O altin takmayacagi icin Gümüşünü yaptirabilir misiniz dedim urkerek : aynisini takicaz ama alyanslarin icinden de secmedim kayinvalidem diyecek bu nasil kızmış diyecek diye de cekindim ilk seferden.. sonra tabi abla ne demek yapariz dedi ilk kez alyans olarak siz tercih ettiniz bunu demesinler mi :D o an cok mutlu oldum :)) alyanslarimiz geldiginde de cok güzel geldiler. Fotograftakine bin basar şıklıkta.. gümüsu deseniz bekledigimizden cok cok güzel oldu.. erkekler icinde cok hos oldu. Tek gümüş renk 3 halkasi da ve tarz duruyor. tek taşima gelince küçücük bir pirlanta aldik. Herkes küçük aldim diye kizdi :) nisanlim ve ben mutluyuz zaten zorla aldirdilar hic degilse takabileyim küçük olsun ki :))

Eklentiler

• PicsArt_1457382299465.jpg
    PicsArt_1457382299465.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 330
çok güzelmiş mutlulukla tak canımm. ben parmakta çok merak ettim fotoğrafını paylaşır mısıın :KK54:

Kapalı çarşı pırıltı alyanstan aldık biz. Ben de çok zor begenirim. ama aradığım modeli orada buldum çok şükür :9

Bende Ankara'da gülaylardan aldım :) canımm snişanlımmm benimmm :) bana bıraktı kararı birçok yüzük denedim ama en çok alyansımı beğendim :)

Back