Alya mı alya masal mı ? Alyanın yanıma isim

Esilaada

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
34
12
31
Elif Ada kızımının kardeşine
Alya ismini düşünüyorum masal da çok hoşuma gidiyor Alya Masal nasıl ? Yada Alya nın yanına isim ne olablr

ben masal ismini çok seviyorum kızımın adı da Elif Masal alya masal güzel

Alya tek başına güzel bir isim . Masal da aynı şekilde güzel bir isim ama Alya ile uyumlu bulmadım.. Şöyle bir düşündüm inanın Alyanın yanına yakışacak bir isim bulamadım..

Elif Ada ismi güzel olmuş çünkü iki isim arasında ulama var.. Söylemesi de kolay oluyor kulağa da hoş geliyor.. Ben genelde iki isim tercih etmem ama olursa da iki isim arasında ulama olsun isterim böylece iki ismini birden kullanabilirsiniz iki isim koymanızın da bi anlamı olur ama diğer türlü bir ismini o da ilk baştaki isminı kullanacaksınız.. Benim de fikrim bu yönde ama tekrar söylemek istiyorum Alya ismi de masal ismide çok hoş..

Alya Masal ikisi yanyana hoş değil.Yek başına Alya da hos değil.Masal çok güzel .Masalın yanına başka bir isim olabilir .Ya da Alya Beren olabilir ..

Evet bir arkadaşımın kızının ismi.
Benim çok hoşuma gitti anlamları da güzel, hatta tek isim Alyadua olarak kullanıldığını bile gördüm.
Dogrudur canım dua kelimesini ilk defa bir ismin yanında duydum da ondan
Rabbim evlatlariniza hayırlı güzel ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…