Doğuma Hazırlık Alya isminin gerçek manası..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
niye kraliçeye koyuldu diye erkek ismi olamazmı ilahi:))
gerçek manası o arkadaşım....

valla ben arap ulkesinde yasiyorum bizim burda hep kadinlarin ismi alya. erkeklerin ismi buna en yakin ala , belki urdundekiler ve filsitindekiler terstir

alya cok hos isim kizimda düsündüklerim arasinda vardi
kayrada öyle
ve ben kayrayi cok sonra erkeklerede konuldugunu ögrendim
ama benim kanimca kiza daha cok yakisiyo her ikiside
tabii renkler ve zevklrde tartisilmaz
oglusuna kayra ismini koyanida asla yadirgamam kinamamda

neden olmasın,unisex isimler daha çok hoşuma gider benim..ben kızım olursa alya koymak istiyorum ama erkeğe de konulabilir yani..

ben alya ismini ilk saruböceq ten duydum çok hoşuma gitti internette falan da baktım hep kız diyodu yani hiç erkek yoktu belki araplarda unisex bir isimdir kafamçokkarıştı CADIARZU

Kulaga hos gelen bir isim.kiz ismini cagiristiriyor bana.erkekte pek düsünemiyorum bu ismi "Alya Bey" demek biraz tuhaf geldi.Türklerde de kizlara bu isim konulur olur olur yakisir kizlara...

olabilür..a.s
Bahar ismide bulgaristanda erkek ismi olarak geçiyomuş.:1shok:
Halbuki Bahar kıza daha çok yakışıyor...
:eek:
Napim şimdi gidip ismimimi değiştireyim...CADIARZU

alya ismini bende çok beğeniyorum ama kız ismi olarak a.s kızım olursa ilk düşüneceğim isimlerden
erkek ismi olarak hiç duymadım :uhm:

Sanıyorum KK da Alya ismini ilk koyan benim:lepi:
Hiç duymadım yani buralarda:zemuszemus:
Alyayı bende Arapça biliyorum,yüksek yer,sema,gök anlamında:nazar:
ısmiyle yaşasın kuzum inşallah:nazar:

alya ismini hic begenmiyorum. daha dogrusu boyle sonradan tureme isimleri begenmiyorum...alya ayna gibi ayla gibi bisey

Ben de ilk Ayşe Armanın kızında duydum Alya ismini sonra da Saruboceq''imin prensesinde :emir_bebek:
ismiyle yaşasın
:nazar:

X