Alttan muayene kanama yapar mı ? Yardım lütfen !

senaaaaa68

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
92
25
8
36
Kızlar az önce alttan muayene oldum. Çocuğum olmuyor onun için . Masadan kalktım kan gelmiş baya açık kırmızı . Normalde olan bişey mi? Yoksa kızlık yeni mi bozuldu anlamadım ? Daha önce ilişkiye girdiğimizde leke tarzında kan gelmişti . Yardım edin lütfen

Kendinizi çok çok kasmadıysanız ya da rahim içinde yaranız yoksa kanamamasi gerekir bence. Ilişki de yanma sızlama oluyor müydu normalde.

Evet ilişki sırasında yanma oluyor
Bu başlı başına bir sorun aslında. Hem size yazık yani her seferinde acı yanma hissetmeniz. Hem de enfeksiyon riski olduğu için spermleri öldürebiliyormus aynı sorunu bende yaşadım. Bi ara sızlama oluyordu ilişki sırasında. Doktor a gittim küçük bir yara var dedi. Fitil antibiyotik falan kullanmıştım.

Evet ilişki sırasında yanma oluyor
Bu başlı başına bir sorun aslında. Hem size yazık yani her seferinde acı yanma hissetmeniz. Hem de enfeksiyon riski olduğu için spermleri öldürebiliyormus aynı sorunu bende yaşadım. Bi ara sızlama oluyordu ilişki sırasında. Doktor a gittim küçük bir yara var dedi. Fitil antibiyotik falan kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…