• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alttan almak :(

Aynı lafı bende duyuyorum canım eskiden böyle değildin sen. Çıldırıyorum ama yapacak bisey yok. Dedikleri olmadımı kafayı yiyolar:KK48: Allah sabır versin sanada canım çok zor gerçekten
Bende çok duyar oldum ama napiyim valla bende insanım ara bir sinirlenebiliyorum:KK53: sanada banada inşallah canım :KK53:

Yaptiklari bi askerlik onuda bize eziyetle bitiriyorlar.
Asil o alttan alsin bekleyen benim.

( sevgilim askerde )
Baslarda alttan aliodum baktim tepeme cikiyor. Asker diye tolere etmiyorum fazla.

Asker yolu bekledim 10 ay.
Son 2 ay anasina devrettim beklemyi.
Degmiyor.
Beni zamaninda aldattigini ogrendim ve bunu o askere gittiginde ogrendigimde tek bahanesi: e ama 10 aydir hic bisy yapmadim. Akilsiz mahlukat zaten sen 10 ay boyunca askerdeydjn.
topu topu kac izin alabildinde carsiya cikabildinde aldatma sansin olsun.
Ayriliktan bi sonraki telefon( babasindan): x senin icin intihar etmeye kalkmis askerde kafasina tufek dayamis asker adama hic ayrilalim denilirmi??

Alttan almaya gerek felan yok.
Asker psikolojisinede inanmam.
Sadece ardina siginabilmek icin bi bahanedir.

Benimki de askerde kavga ettik tamamen sucluydu bende ayrilmistim. Telefon kulubesini parcalamis.
Annesi ariyor ee adam asker niye ayrildin?
Tamamen suc onda asker diye beni uzmesine gerek yok diyip kapatmistim telefonu. :)

çok zor bir durum biliyorum ben de yaşadım.

erkek arkadaşım şu an kısa dönem askerliğini yapıyor dönmesine bir ay kaldı. çok şükür o sinirli halleri geçti.

ilk zamanlar özellikle acemilikte sıkıntılar çekti. sonra usta birliğine geçtiğinde de bir süre sürdü.

yerine ve ortama alışması zaman alıyor. bu da agresif olmalarına yol açıyor.

ben ilk zamanlar bu denli agresif olmasının beni ne kadar üzdüğünü ve etkilediğini söyleye söyleye bir şeyleri fark etmesini sağlamıştım. sonrasında kendini tutamayıp sinirlendiğinde özür dilemeye başladı.

sana tavsiyem sinirli olduğu anlarda üzerine gitme daha sonra sakinken yaptıklarının ne kadar üzdüğünü anlat.

Benimki de askerde kavga ettik tamamen sucluydu bende ayrilmistim. Telefon kulubesini parcalamis.
Annesi ariyor ee adam asker niye ayrildin?
Tamamen suc onda asker diye beni uzmesine gerek yok diyip kapatmistim telefonu. :)

Sonra birlestinizmi tekrar geri?
Cunku boyle konstguma bakma ben dayanamadim birlestim.
Aldatmis olmasina ragmen cok korktjm babasi oyle dediginde.
Geri aradim hemen.
Agladi hickira hickira.
Affettim.
Sonra daha neler neler oldu.
O yaz icin izin aldi bende yurtdisindn izne gittim. Gunleri tutturduk zorda olsa.
Hemen ailelere acildik.
Ailem onaylamadi, olmaz isi yok. Babasi yan geliyor yatiyor o kazaniyor, tek oglan o.
Bu zamana kadr hic bi birikimi yok halada olamaz zatn diye. Ben agladim yalvardim abimle konusa bilmek icin misafirlerin gitmesini bekliyim dedim o aksam. Balkonda uyuya kaldim.
En sonunda tm dediler.2 sene sonra para biriktirsin seni istemeye gelsin dediler. Ama hep bisy eksikti. Cunku bu aldatmasi 2 inci aldatmasiydi. Ben geri dondm yurtdjsina oda askere son 2 ayi tamamlamaya.
Bi kac telefondan snra dayamamadim.
Abimgil izin vermiyor konsmamizi konsmayalim dedim. O konusmadgimz zamanlarda kendimle bas basa kaldim. Ve sonunda mesaj attim. Canim yaniyor, ben bu supeyle yasayamiyorm, sana hakkim helal olsun..diye.:KK43:.

Biliyorm hic uygun degl o askerdeyken bunlari yasatmak. Ama canim gercekten cok yanmisti. Bana defalarca yalan soylemisti. Hattta ve hatta biz basladigimzda zaten eski sevgilisindende ayrilmamisti. Bana bunu sonradan anlatti.

Sonra birlestinizmi tekrar geri?
Cunku boyle konstguma bakma ben dayanamadim birlestim.
Aldatmis olmasina ragmen cok korktjm babasi oyle dediginde.
Geri aradim hemen.
Agladi hickira hickira.
Affettim.
Sonra daha neler neler oldu.
O yaz icin izin aldi bende yurtdisindn izne gittim. Gunleri tutturduk zorda olsa.
Hemen ailelere acildik.
Ailem onaylamadi, olmaz isi yok. Babasi yan geliyor yatiyor o kazaniyor, tek oglan o.
Bu zamana kadr hic bi birikimi yok halada olamaz zatn diye. Ben agladim yalvardim abimle konusa bilmek icin misafirlerin gitmesini bekliyim dedim o aksam. Balkonda uyuya kaldim.
En sonunda tm dediler.2 sene sonra para biriktirsin seni istemeye gelsin dediler. Ama hep bisy eksikti. Cunku bu aldatmasi 2 inci aldatmasiydi. Ben geri dondm yurtdjsina oda askere son 2 ayi tamamlamaya.
Bi kac telefondan snra dayamamadim.
Abimgil izin vermiyor konsmamizi konsmayalim dedim. O konusmadgimz zamanlarda kendimle bas basa kaldim. Ve sonunda mesaj attim. Canim yaniyor, ben bu supeyle yasayamiyorm, sana hakkim helal olsun..diye.:KK43:.

Biliyorm hic uygun degl o askerdeyken bunlari yasatmak. Ama canim gercekten cok yanmisti. Bana defalarca yalan soylemisti. Hattta ve hatta biz basladigimzda zaten eski sevgilisindende ayrilmamisti. Bana bunu sonradan anlatti.

Bizim aldatma felan yoktu bır konu da beni çok kırmıştı.
O askerdeyken barışmadım gene inadım çok pistir. Pskolojiden hava değişimi aldı otobüsten inip yanıma geldi o şekilde barışmıştım.
Sizinki de çok kötü olmuş gerçekten hep derler ya bir kere aldatan hep aldatır diye doğru sanırım.
Canım şuan ayrısınız sanırım bizimki de bitecek gibi, hayırlısı olsun gözyaşlarım kurudu ağlamaktan resmen.
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi...

Bizim aldatma felan yoktu bır konu da beni çok kırmıştı.
O askerdeyken barışmadım gene inadım çok pistir. Pskolojiden hava değişimi aldı otobüsten inip yanıma geldi o şekilde barışmıştım.
Sizinki de çok kötü olmuş gerçekten hep derler ya bir kere aldatan hep aldatır diye doğru sanırım.
Canım şuan ayrısınız sanırım bizimki de bitecek gibi, hayırlısı olsun gözyaşlarım kurudu ağlamaktan resmen.
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi...

Kotu oldu ama yinede sukrediyorum biliyomusn? Iyiki aldatmis diyorum su an.
Cunku karakteri, davranislari hic bizim aileye uymuyordu. Ben aile baglarima cok duskunum. Boyle alistim boyle gordum. Onun dusuncelerine uyum saglamak kolay olmuycakti. Yazin tutturmustu bu gun size gelicez, sizde kaliyim bu gece orda uyuym.:KK51:
Babasida daha baska bi hava.

Evet canim su an ayriyiz.
1 bcuk sene oldu bitireli.
2 senelik iliski boylece bitmis oldu.
Halada whatsapp dan bana gonderme yapar ama umrumda degil.

Kotu oldu ama yinede sukrediyorum biliyomusn? Iyiki aldatmis diyorum su an.
Cunku karakteri, davranislari hic bizim aileye uymuyordu. Ben aile baglarima cok duskunum. Boyle alistim boyle gordum. Onun dusuncelerine uyum saglamak kolay olmuycakti. Yazin tutturmustu bu gun size gelicez, sizde kaliyim bu gece orda uyuym.:KK51:
Babasida daha baska bi hava.

Evet canim su an ayriyiz.
1 bcuk sene oldu bitireli.
2 senelik iliski boylece bitmis oldu.
Halada whatsapp dan bana gonderme yapar ama umrumda degil.

Bizim de 3 yıl oldu. Aileler tanıştı ama biz görüşmediğimizde cok tartışıyoruz normalmi bilmiyorum ama yanyana süperiz. Ben takıntılıyım biraz gec mesajlara felan. Evlenince geçer diyor ama ya daha kötu olursa diye korkuyorum açıkcası. :KK14:

Bizim de 3 yıl oldu. Aileler tanıştı ama biz görüşmediğimizde cok tartışıyoruz normalmi bilmiyorum ama yanyana süperiz. Ben takıntılıyım biraz gec mesajlara felan. Evlenince geçer diyor ama ya daha kötu olursa diye korkuyorum açıkcası. :KK14:

Tek kotu huyu bumu? Gec cevap vermesimi?
Eger tek sorun oysa sorun cikarma canim bence ya.
Cunku su dunyada gerck seveni bulmak hic kolay degil.

Tek kotu huyu bumu? Gec cevap vermesimi?
Eger tek sorun oysa sorun cikarma canim bence ya.
Cunku su dunyada gerck seveni bulmak hic kolay degil.

Ayy bilmiyorum görünürde tek sebep bu gibi.
Zamana bıraktım artık neler olur bilemiyorum..
Sevmekten kim usanır- diye bir şarkı var onu dinlemeni tavsiye ediyorum. Aşka sevgiye küsme, sen kendini sev sonra seni seven bulunur:KK36::KK36::KK36:

Ayy bilmiyorum görünürde tek sebep bu gibi.
Zamana bıraktım artık neler olur bilemiyorum..
Sevmekten kim usanır- diye bir şarkı var onu dinlemeni tavsiye ediyorum. Aşka sevgiye küsme, sen kendini sev sonra seni seven bulunur:KK36::KK36::KK36:

Hakkinizda hayirlisi olsun kuzum.
Su an o noktaya gelmemissin insallah gelmezsinde. Ama eger bi gelecek goremiyorsan artik iliskide, o zmn uzatma sakin.
Ben yasananlardn dolayi bi gelecek goremedim ama yinede devam ettim iliskiye. Affetmemi istiyor agliyor yalvariyor affediyim sanki, tekrardn yaptiginda dusunurm ayrilmayi diyodum.
Ne kaybim olabilirki diyodum, kendimi hic hesaba katmadim halbuki:KK42:. Cok zor toparlandim. 1 sene surdu ask acisi. Halada atamadim anilarini hediyelerini. Atamiycamda galiba.

Ama tabi sakin benim dediklerme uyup su anki iliskini bitirmeyi dusunme. Sen ben degilsin sevglinde benim insafsiz ex im degil. Herkes farklidir.

Hakkinizda hayirlisi olsun kuzum.
Su an o noktaya gelmemissin insallah gelmezsinde. Ama eger bi gelecek goremiyorsan artik iliskide, o zmn uzatma sakin.
Ben yasananlardn dolayi bi gelecek goremedim ama yinede devam ettim iliskiye. Affetmemi istiyor agliyor yalvariyor affediyim sanki, tekrardn yaptiginda dusunurm ayrilmayi diyodum.
Ne kaybim olabilirki diyodum, kendimi hic hesaba katmadim halbuki:KK42:. Cok zor toparlandim. 1 sene surdu ask acisi. Halada atamadim anilarini hediyelerini. Atamiycamda galiba.

Ama tabi sakin benim dediklerme uyup su anki iliskini bitirmeyi dusunme. Sen ben degilsin sevglinde benim insafsiz ex im degil. Herkes farklidir.

O kadar zor ki devam edemicek biliyorsun ama bir umut ya olursa diye bekliyorsun :)
Sanirum bende sen gibi devam edeyim ne kaybederim ki diye dusunuyorum kendimi hesaba katmadan :)
Suan ayrilacak gucum yok ki :(
Ip nerede koparsa, orada kalacak sanirim.
Hakkimizda hayirlisi.

O kadar zor ki devam edemicek biliyorsun ama bir umut ya olursa diye bekliyorsun :)
Sanirum bende sen gibi devam edeyim ne kaybederim ki diye dusunuyorum kendimi hesaba katmadan :)
Suan ayrilacak gucum yok ki :KK43:
Ip nerede koparsa, orada kalacak sanirim.
Hakkimizda hayirlisi.

O kadrmi kotu gidiyor? Uzuldum canim benm ya. Sorun ne tam olarak? Ozelden yazarsan dertlesiriz istersen

merhaba herkese, o kadar sinirliyim ki, yazmasam rahatlayamıcam sanki. sözlüm askerde ve sürekli alttan almaktan artık sinirlerim yıprandı. 4 ay olucak gittiğinden beri tek kötü bi sözüm bile olmadı ona.

bu gün ufak bişeye sinir oldum, yazdım ona neyse nöbeti vardı aradı. benim ona söylenmem gerekirken olay yine bana döndü ben kuruntulu bi insan oluverdim yine.

sesim kötü geliyo diye azına geleni saydı. ve ben sonunda yine konuşmayı şakaya dönüştüren alttan alan bi insan oldum. zor şartlar altında askerlik yapıyor. ama bende aynı hisleri paylaşıyorum onunla.

çok özlüyorum zaten kaç aydır göremiyorum onu bide böyle yapınca iyice yıpranıyorum. bitsin istiyorum artık gerçekten çok zor :KK43: :KK43:
nerede askerlik yapıyor ?

O kadrmi kotu gidiyor? Uzuldum canim benm ya. Sorun ne tam olarak? Ozelden yazarsan dertlesiriz istersen

Özelden yazamadım canım sana :)
Aslında sorunu biz bile daha çözemedik çok yıprattık birbirimizi.
Benim katkılarım büyük tabi. Her kavga da ayrıldım şimdi de kırılsam bile blöf yapıyorum sanıyor :)
Trip hat safhada idi azalttım ama göze gözükmüyor tabi. :)

Yaptiklari bi askerlik onuda bize eziyetle bitiriyorlar.
Asil o alttan alsin bekleyen benim.

( sevgilim askerde )
Baslarda alttan aliodum baktim tepeme cikiyor. Asker diye tolere etmiyorum fazla.
Ben fazla önemsiyorum canım askerde olmasını ondan alttan almak zorunda hissediyorum kendimi kavga etmeyelim diye.
nerede askerlik yapıyor ?
van başkale, iran sınırında canım :KK43:

Back
X