• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alttan almak :(

Aa simdi farkettim, seni konu sahibi sandim kiz. Geri diyorumki alttan alma. Zati sizin olayda alttan alan karsi tarafmis.:KK48:.

Dondu demek, ne guzel bi duygudur yolunj gozledigin sevdigininle kavusmus olmak ya.
Asker yolu gozlemek kutsaldir.
Ama degerini bilenin yolunu gozluyosan:KK11:.
Kavusmussunz ne guzel Allahim sizi hic ayirmasin hep mutlu ve sadik kalin insallah birbirinize :KK49:

Evlilik yakinmi?

:KK48:
Amin kuzum :KK60:
Evet Eylül'de nasip olursa :KK22:

Bende askerimi bekliyorum şu an iyiyiz çok şükür ama değişken bi ruh halinde oldukları için her an tetikteyim :KK48:

Bende askerimi bekliyorum şu an iyiyiz çok şükür ama değişken bi ruh halinde oldukları için her an tetikteyim :KK48:
öyle canım bende :) her an değişebiliyor ruh halleri, mesala az önce uyudunmu diye aradı gayet iyi konuştuk:KK48: içim rahatladı konuşunca :KK68: Allah kavuştursun canım senide

Üff asker beklemek çok zordur
Uzun dönem bekledim ben de. Kimi zaman o kötü oldu çoğu zaman da ben. Ama geçti bitti çok şükür. Çok alttan alma ama sorun da çıkarma zaten hayatları yeterince zor

Asker yolu bekleyenlerden biri de benim bazen acaba sabrimi mi deniyor diye düşünmüyor degilim :KK53: garip bi ruh halindeler :63:

Çok büyütülüyor bu askerlik olayı, kimse kusura bakmasın. Yine erkekleri yüceltmek için bir bahaneden başkası değil. Kadınların bu hayatta çektiği zorluklar daha fazla ama adamlar çatır çatır aldatıyor maalesef. Askerlikti şuydu buydu deyip kendinizden tavizler vermeyin. Bugün bişey olsa ve ayrılsanız ne kalacak elinize üzüldüğünü günlerden başka? Yapmayın. Fazla yüz vermeyin şunlara, üzülen taraf hep siz oluyorsunuz, yalan mı?

merhaba herkese, o kadar sinirliyim ki, yazmasam rahatlayamıcam sanki. sözlüm askerde ve sürekli alttan almaktan artık sinirlerim yıprandı. 4 ay olucak gittiğinden beri tek kötü bi sözüm bile olmadı ona.

bu gün ufak bişeye sinir oldum, yazdım ona neyse nöbeti vardı aradı. benim ona söylenmem gerekirken olay yine bana döndü ben kuruntulu bi insan oluverdim yine.

sesim kötü geliyo diye azına geleni saydı. ve ben sonunda yine konuşmayı şakaya dönüştüren alttan alan bi insan oldum. zor şartlar altında askerlik yapıyor. ama bende aynı hisleri paylaşıyorum onunla.

çok özlüyorum zaten kaç aydır göremiyorum onu bide böyle yapınca iyice yıpranıyorum. bitsin istiyorum artık gerçekten çok zor :KK43: :KK43:
asker yolu beklemek çok zor canım anlayabiliyorum seni. benim eşim yakınımdaydı her hafta sonu görüşürdük ama hafta içi cinleri toplanıyordu başına. onlara da zor herkesten uzakta emir altında yaşamak. yine yıpranan bayanlar oluyor işte yapacak birşey yok

normal zamanda boyle degilse askerlik psikolojisidir ama her zamanki hali boyleyse cekilecek gibi degil...

Üff asker beklemek çok zordur
Uzun dönem bekledim ben de. Kimi zaman o kötü oldu çoğu zaman da ben. Ama geçti bitti çok şükür. Çok alttan alma ama sorun da çıkarma zaten hayatları yeterince zor
Alttan almayınca kavga ederiz diye korkuyorum zaten canım. Darısı başıma inşallah biter tez zamanda

zor şartlarda askerlik yapıyorsa destek olmaktan başka şansın yok..
Sınırda yapıyor çarşı izinleri yok hemde çok zor şartlar altındalar, onun için kıyamıyorum bi söz etmeye canım sinir olan ben oluyorum ama olsun en doğrusu bu galiba

Normal zamanda boyleyse , sus azıcık sabret he de geç..
Gerçekten zor durumu. Eşim kuzu gibidir 5 ay askerlık yaptı aslan oldu terhıs oldugu gün kediye cevırdım onu.
sevıyorsan ve gercek hayatta oyle degılse tatlı tatlı konusacaksın. o zar zor sesını duymak ıcın arıyo senın enerjın düşük olunca o daha cok etkılenıyor malesef..
benım adam kendı agzıyla derdı.. mantıklı düşünemıyorsun orda dıye.

Asker yolu bekleyenlerden biri de benim bazen acaba sabrimi mi deniyor diye düşünmüyor degilim :KK53: garip bi ruh halindeler :63:
Aynen canım dediğin gibi hatta gecen dısarı çıkarken ben üstümü çeker atarım ne giydiğimi görmek istiyor, ve kalçam ne giyersem giyeyim kapalı olmasını istiyor. Neyse giydim çekildim neredeyse diz kapağıma gelen bi tunik vardı altında dar pantolon bana sen tayt mı giydin dedi. hemen pantolonumu çıkardım tayt değil diye, foto çektim sonrada sen bu pantalonu yenimi aldın dedi. Bağırdı. hayır dedim benim yanımda neden giymedin dedi. İnanmıyosan böyle giyindiğime dışarı cıkıncada cekerim üstümü dedim eve gelip ya değistirirsen cekildikten sonra dedi.
Yani kısacası çıldırdım, sabrımı deniyor saka yapıyor diye bile düsündüm. bu olaylardan sonra tabi artık evde oturuyorum. Çıkmaya kalksam büssürü olay yine. Öyle yani canım Allah sabrımızı eksik etmesin insallah

asker yolu beklemek çok zor canım anlayabiliyorum seni. benim eşim yakınımdaydı her hafta sonu görüşürdük ama hafta içi cinleri toplanıyordu başına. onlara da zor herkesten uzakta emir altında yaşamak. yine yıpranan bayanlar oluyor işte yapacak birşey yok
Gerçekten iki taraf içinde zor canım. Çarşı izinide yok iyice bunanldı. Kıyamıyorum da susuyorum benim için sinir olmasın diye.

normal zamanda boyle degilse askerlik psikolojisidir ama her zamanki hali boyleyse cekilecek gibi degil...
Normalle simdi ki arasında o kadar fark var ki eskiden neye sinir olursam olayım dinlerdi alttan alır sakinleştirir di beni simdi o görevi ben üstlendim roller değişti canım. Gelince yine eski yaşamımıza döneriz insallah

Normal zamanda boyleyse , sus azıcık sabret he de geç..
Gerçekten zor durumu. Eşim kuzu gibidir 5 ay askerlık yaptı aslan oldu terhıs oldugu gün kediye cevırdım onu.
sevıyorsan ve gercek hayatta oyle degılse tatlı tatlı konusacaksın. o zar zor sesını duymak ıcın arıyo senın enerjın düşük olunca o daha cok etkılenıyor malesef..
benım adam kendı agzıyla derdı.. mantıklı düşünemıyorsun orda dıye.
Haklısın canım. Gittiğinden beri hep o enerjiyle açtım telefonu ama dün ona sinir olmuştum sesim kötü gitti. Keşke gitmeseydi oda kendini kötü hissetti. bir sene polyanacılık oynamak lazım. Gelsin zaten bende bir kedi yapıcam onu inşallah canım. Eşinin dediği gibi gerçekten mantıklı düsünemiyolar çok zor onlar içinde. bir sene onun huzuru için alttan almak en doğrusu.

Aynen canım dediğin gibi hatta gecen dısarı çıkarken ben üstümü çeker atarım ne giydiğimi görmek istiyor, ve kalçam ne giyersem giyeyim kapalı olmasını istiyor. Neyse giydim çekildim neredeyse diz kapağıma gelen bi tunik vardı altında dar pantolon bana sen tayt mı giydin dedi. hemen pantolonumu çıkardım tayt değil diye, foto çektim sonrada sen bu pantalonu yenimi aldın dedi. Bağırdı. hayır dedim benim yanımda neden giymedin dedi. İnanmıyosan böyle giyindiğime dışarı cıkıncada cekerim üstümü dedim eve gelip ya değistirirsen cekildikten sonra dedi.
Yani kısacası çıldırdım, sabrımı deniyor saka yapıyor diye bile düsündüm. bu olaylardan sonra tabi artık evde oturuyorum. Çıkmaya kalksam büssürü olay yine. Öyle yani canım Allah sabrımızı eksik etmesin insallah
Aboooo kiz Allah sabır versin canim benim ama cidden zor yani bazen patlayasim geliyo benimde. Dün kilo aldim dedim foto at bakiyim dedi bende tekim dedim yandaki abla müsait olunca atarım dedim tamam dedi sonrada unuttum atmayı. Vay efendim ben eskiden böyle degilmisim lafinin bi kıymeti yokmuş artık vs vs. Kafayi yedi :D

Aboooo kiz Allah sabır versin canim benim ama cidden zor yani bazen patlayasim geliyo benimde. Dün kilo aldim dedim foto at bakiyim dedi bende tekim dedim yandaki abla müsait olunca atarım dedim tamam dedi sonrada unuttum atmayı. Vay efendim ben eskiden böyle degilmisim lafinin bi kıymeti yokmuş artık vs vs. Kafayi yedi :KK70:
Aynı lafı bende duyuyorum canım eskiden böyle değildin sen. Çıldırıyorum ama yapacak bisey yok. Dedikleri olmadımı kafayı yiyolar:KK48: Allah sabır versin sanada canım çok zor gerçekten

Back
X