Alttaki uyeye soru soralim☺

Evlenip yuva kurmak.

Birazdan öleceğini bilsen en çok ne yapmadigina uzulursun

Evlenip yuva kurmak.

Birazdan öleceğini bilsen en çok ne yapmadigina uzulursun
Yapamadığım ve beni üzecek bir şey yok ama öleceğimi bilsem kızım annesiz ne yapar diye kahrolurdum.Allah kimseye annesizlik ve evlat acısı yaşatmasın :KK43:
Eski sevgilin burayı okuyor olsa ve sen ona gönderme yapsan ne yazardın?

Yapamadığım ve beni üzecek bir şey yok ama öleceğimi bilsem kızım annesiz ne yapar diye kahrolurdum.Allah kimseye annesizlik ve evlat acısı yaşatmasın :KK43:
Eski sevgilin burayı okuyor olsa ve sen ona gönderme yapsan ne yazardın?

Beni sevdiğine gerçekten inanmistim. O yemyeşil gözlerine bakmayı cok özledim ama artık Vuslat cennete kaldı senin de dediğin gibi.

Şu aralar en çok ne için dua ediyorsun?

Sağlık verdiği huzur verdiği için rabbime hep şükrediyorum.Tek duam da bunların devamı ve hakkımızda hayırlısı neyse her zaman onu yaşamamız.
Evinizin maddi yönden idaresi kimde? Fatura ödemeleri,harcamalara ayrılacak bütçeler,maaşların toplanması vb.kim yönetiyor?

Evsiz,mutsuz,cocuksuz :KK70:

Hayattaki en büyük hayalin neydi? Gerçekleşti mi?

En büyük hayalim polis olmak, en rütbelisinden :) Henüz öğrenciyim inşallah gerçekleştireceğim
Sevdiğin insanla mı berabersin?

Hayatımda kimse yok o yüzden sevdiğim insan da yok :)
Dostundan hiç kazık yedin mi ?

Basta evet sonradan hayir.

Yüzünde ve vucudunda en beğendiğin yerler?

En büyük hayal kırıklığımı yazmak istemiyorum ama ikinciyi yazabilirim.Eşim evlendiğimizin 2.senesi aldığımız arabayı annesinin üzerine almış,ben bunu sonradan öğrendim ve şoka girmiştim.Her ne kadar haklı sebepler olsa da bunu bana da danışarak yapmalıydı.

Seni duyguların mı yönetiyor,mantığın mı?

Malesef duygularim yöneltiyor nekadar cabalasamda mantigimla hareket etmeyi basaramiyorum ve sonundada pisman oluyorum sonunu bile bile .. mantikla yürümek daha iyi bence ama duygular köreltiyor insani bakis acisi vermiyor sonunda zora sokuyor ..

Sekerli sakiz severmisin ?
:KK22:

Bu tarz şeyleri salakça bulurdum hep ama Burak Arduç'a aşık olmak üzereyim:oops:
Sence iş mi yorucu,öğrencilik mi?

ogrencılık kesınlıklee
yuzunde en cok nerenı begenırsın

burnumu beğenirim.
sana söylediklerinde canını acıtan senın hakkındaki gerçek nedir

X