Kardeşimle oynuyorumSevmem valla
Eşinle/sevgilinle playstation oynuyor musun?
Kuaför fobim var,sadece keratin bakımı ve kesim için gidiyorum.O da 3 ayda birIllaki konuşması ve ses ; göz
Kuaföre herzaman gider misin
Kuaför fobim var,sadece keratin bakımı ve kesim için gidiyorum.O da 3 ayda bir
En çok kimin kalbini kırmışsındır sence?
hırslı değilim.Cok zor bir soru olmus bu ama. Kalb kirmayi hic sevmem ama sanirim en cok bilerek ve bilmeyerek 2 yildir benimle olabilmek icin ugrasan bir insani kirdim.
Hirslimisindir?
Eşimle tanışma hikayeme bir bak istersen,demem o ki çok pişman olursun fazla kalp kırmaCok zor bir soru olmus bu ama. Kalb kirmayi hic sevmem ama sanirim en cok bilerek ve bilmeyerek 2 yildir benimle olabilmek icin ugrasan bir insani kirdim.
Hirslimisindir?
Eşimle tanışma hikayeme bir bak istersen,demem o ki çok pişman olursun fazla kalp kırma
Zerre hırs yok yahu ben de azıcık olsaydı iyi olurdu.
Hey, alttaki üyeMesleğin ve en zor kısmı nedir?
Tabiki bakarim ben onun kalbini hicbir zaman bilerek kirmadim herzamanda dürüstüm duygularimla ilgili o ama vazgecmedi, sabirlida oldu. Zaman zaman görüsmedigimizde oldu. Bir sevgili olarka degil ama insan olarak onu önemsiyor ve seviyordum. Hatta baskasina asik oldugumda ona bunu söylemistim bile. Onu ilk tanidigimdan beri hep birseylerin eksik oldugunu hissederdim herzamanda acik ve durust oldum bu konuda ama tabiki kalbi kirilmistir tüm bunlarda. Ama o vazgecmedi, sabirli oldu belki biryerlerde umutta etti. Demem o ki sükürki bugüne kadar kimsenin kalbini bile bile kirmadim. He benimki kirildi o ayri.
Meslegimin en zor kismi binbirtürli insanla ugrasmak herhalde :)
Sor yok mu soruDerin mevzular bunlar MrsNorris
Yazmıştım ki... senden soru geldiHem de en en en sonuna kadar giderim,yeterki inancım olsun:)
Kadın olmak mı zordur,erkek olmak mı?
Evli :)
En belirgin özelliğin ne?