Alttaki uyeye soru soralim☺

Severim yapmayı da yapılmasını da :)

Dizi izlemeyi sever misin

Sinema kadar olmasa da evet severim,şuan izlediğim tek dizi var :)
Karşı cinste ilk neyden etkilenirsin?

Illaki konuşması ve ses ; göz :KK70:

Kuaföre herzaman gider misin
Kuaför fobim var,sadece keratin bakımı ve kesim için gidiyorum.O da 3 ayda bir
En çok kimin kalbini kırmışsındır sence?

Kuaför fobim var,sadece keratin bakımı ve kesim için gidiyorum.O da 3 ayda bir
En çok kimin kalbini kırmışsındır sence?

Cok zor bir soru olmus bu ama. Kalb kirmayi hic sevmem ama sanirim en cok bilerek ve bilmeyerek 2 yildir benimle olabilmek icin ugrasan bir insani kirdim.

Hirslimisindir?

Cok zor bir soru olmus bu ama. Kalb kirmayi hic sevmem ama sanirim en cok bilerek ve bilmeyerek 2 yildir benimle olabilmek icin ugrasan bir insani kirdim.

Hirslimisindir?
Eşimle tanışma hikayeme bir bak istersen,demem o ki çok pişman olursun fazla kalp kırma:KK43:
Zerre hırs yok yahu ben de azıcık olsaydı iyi olurdu.

Hey, alttaki üye:KK48: Mesleğin ve en zor kısmı nedir?

Eşimle tanışma hikayeme bir bak istersen,demem o ki çok pişman olursun fazla kalp kırma:KK43:
Zerre hırs yok yahu ben de azıcık olsaydı iyi olurdu.

Hey, alttaki üye:KK48: Mesleğin ve en zor kısmı nedir?

Tabiki bakarim ben onun kalbini hicbir zaman bilerek kirmadim herzamanda dürüstüm duygularimla ilgili o ama vazgecmedi, sabirlida oldu. Zaman zaman görüsmedigimizde oldu. Bir sevgili olarka degil ama insan olarak onu önemsiyor ve seviyordum. Hatta baskasina asik oldugumda ona bunu söylemistim bile. Onu ilk tanidigimdan beri hep birseylerin eksik oldugunu hissederdim herzamanda acik ve durust oldum bu konuda ama tabiki kalbi kirilmistir tüm bunlarda. Ama o vazgecmedi, sabirli oldu belki biryerlerde umutta etti. Demem o ki sükürki bugüne kadar kimsenin kalbini bile bile kirmadim. He benimki kirildi o ayri.

Meslegimin en zor kismi binbirtürli insanla ugrasmak herhalde :)

Tabiki bakarim ben onun kalbini hicbir zaman bilerek kirmadim herzamanda dürüstüm duygularimla ilgili o ama vazgecmedi, sabirlida oldu. Zaman zaman görüsmedigimizde oldu. Bir sevgili olarka degil ama insan olarak onu önemsiyor ve seviyordum. Hatta baskasina asik oldugumda ona bunu söylemistim bile. Onu ilk tanidigimdan beri hep birseylerin eksik oldugunu hissederdim herzamanda acik ve durust oldum bu konuda ama tabiki kalbi kirilmistir tüm bunlarda. Ama o vazgecmedi, sabirli oldu belki biryerlerde umutta etti. Demem o ki sükürki bugüne kadar kimsenin kalbini bile bile kirmadim. He benimki kirildi o ayri.

Meslegimin en zor kismi binbirtürli insanla ugrasmak herhalde :)

Soruyu unutmusum :). Inandigin sey icin sonuna kadar gidermisin?

Soru yok mu soru :KK45: Derin mevzular bunlar MrsNorris MrsNorris
Yazmıştım ki... senden soru geldi:KK53: Hem de en en en sonuna kadar giderim,yeterki inancım olsun:)
Kadın olmak mı zordur,erkek olmak mı?

Son düzenleme:
Sor yok mu soru :KK45: Derin mevzular bunlar MrsNorris MrsNorris
Yazmıştım ki... senden soru geldi:KK53: Hem de en en en sonuna kadar giderim,yeterki inancım olsun:)
Kadın olmak mı zordur,erkek olmak mı?

İnsan olmak hepsinden zor :KK43:
Ama ille de iki cinsiyet arasında cevaplıcaksam "kadın"

Nedensiz ağlama isteği gelir mi ?

Pek değil.

Nedensiz gibi görünse de altta yatan bir sebep mutlaka vardır.

Birini mutlu ederken asıl amaç kendimizi mutlu etmek midir?

Genelde evet; sevdiklerimizi mutlu görmek hele de sebebinin biz olduğunu bilmek bizi daha fazla mutlu eder.
Ama bazen de bir şey yaparız,o şey bizim mutsuz başkasının mutlu olmasını sağlar ve bunu bile bile yaparız. Misal bir ilişki yaşarsın,karşındaki senden soğumuştur.Sırf mutlu olsun diye ayrılıp kendini de mutsuz edersin gibi gibi...Neyse çok uzattım :)

Ünlü biri olsan hangi dalda ünlenmek isterdin?

Sanırım resim.

Müthiş bir yaratıcılık , zengin bir bakış açısı ve gözlem yeteneğim olurdu.

Yaz mevsimi mi, kış mevsimi mi? Neden?

yaz tabi kiiii
sebebi de sıcağı seviyorum ben.
bi de tabi evsizleri ve hayvanları düşününce çok üzülüyorum.
ikinci sebep de vicdan sanırım.
alttaki üye kardeş, bekar mısın evli mi ?

Evli :)
En belirgin özelliğin ne?

X