Altlı üstlü oturmak

Aile apartmanında oturmak avantaj olabilir mesela çalışmıyorsanız sizin yerinizde olsam işe girerdim. Hem bütün gün o insanlarla muhatap olmazsınız hem de yemeğiniz hazır olur gider orda yemek yer eve geçersiniz. Yarın öbür gün çocuk oldu mu çocuğa bakılır.
Aile apartmanına yabancı sokulmak istenmemesini kiraya verilmemesini ben normal karşılıyorum. Biz göçmeniz bizde aileler genelde böyle yaşar.
Sınırlarını çizecek olan sizsiniz sonuçta. Titizse kayınvalide kendine titiz olsun sizin evinize karışamaz ki. Karışırsa da çok fifi duyma gül geç. Evinize pis denmesini stres yapacaksınız yapmayın mesela.

Ben kendi ailemin apartmaninda oturdum.ona ragmen rahat edemedim. Ailem karismaz etmez.
Benim evime de sık gelmezlerdi.

Ama surekli caya kahveye beni cagiriyorlardi.dolahisiyla ben de cagiriyordum. Cocuklar surekli in cik yapardi. Sanki hepimiz ayni evde oturuyoruz gibi hissediyordum.
Biz de aile harici kiracilarda vardi. Onlarda aile uyemiz gibiydi. Surekli bir yere cagiriliyordum.

neyse oyle iste. Ben aile apartmanina karsiyim. Ama maddi olarak sikissam, giderim Ama ilk firsatta tekrar o aparttmandan cikmak sterim.

Benim kayinvalidem ve kayinpederim de bizim eve tasindilar. Kendi daireleri var. Genelde gecinip gidiyoruz (ufak tefek sorunlar elbette olur). Siz o dairede söz sahibi degilseniz o zaman istediginiz gibi sınır cizemezsiniz. Bizde mesela beraber yemek diye bir durum yok. Bazen beraber yeriz. Ama genel olarak daha cok herkes kendi düzeninde. Daha önce yasayip görmüssünüz. Sizin kendi düzeninizi kabul ettiremeyecekseniz o zaman hic bu islere kalkismayin. Isin gercegi: sizin aslinda eviniz yok, sadece oturma izini verilmis.

Ben olsam giderdim. İlk zamanlar kadar üstünüze düşmezler. Tekrar taşınıp gitmenizden çekinirler.

Kvlemlerin 3 evi vardı biri tek diğer ikisi de ayrı mahallede, evleneceğizmiz zaman alttaki daireye geçer mısınız diye sordular 1 senelik binaydı o zamanlar bende direkt güzel bir dille reddettim, sağ olsun eşimde aynı fikirde ydi. Şuan sadece binada dayısı var eşimin. Ama şag lsunlar sadece asansörde filan karşılasıyoryz asırı gelme gitme yok bu da benim işime geliyor. Yani demem o ki aile apartmanına bende karsıyım mümkünse sizde çalısın kirada oturun en güzeli kafanız rahat olur

Eğer ekonomik anlamda cidden geçinemiyorsanız mecburen tekrar deneyin derim ben. En kötü tekrra tasınırsınız.

Ben psikolojim ve ev içindeki huzur için gitmezdim. Bazılarının dediği gibi yeme içmeden kısar hesap kitap yapar gitmemenin yolunu bulurdum. Ne kadar uzak o kadar iyi.

İşte bundan çekiniyorum. Belki sınırlar gösterilse geri dururlar mı diye düşünüyorum
Aile apartmanı kötü olur ve gizli bedeller ödersiniz . Eşinizle aranız bozulur , ama eşinize bişey olmaz hatta sizi anlamaz bile bütün cezayı siz çekersiniz sakın gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…