- 16 Temmuz 2022
- 95
- 18
- 18
- 21
- Konu Sahibi hanim hanim
-
Satın . Ne ugrasıcaksınız yaMerhaba bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum. Beş yıldır evliyim. Eşimin aile apartmanında kendi dairesi var. İlk evlendiğmde birkaç ay orda kaldık. Ama benim için gerçekten zordu. Kendime ait bir özelim hiç yoktu, her şeyde eşimin anne babasından da izin almak zorundaydım ve kaynanam gerçekten çok titiz biri ona uyum sağlamakta çok zorlanıyordum. Neredeyse bütün günüm temizlikle ev işiyle geçmiş oluyordu.
Birkaç ay sonra evi ayırdık, kiraya çıktık. Özellikle son zamanlarda artık ekonomik olarak çok zorlanmaya başladık. Üstelik kaç tane ev değiştirmek zorunda da kaldık. Kendi dairemizi de kiraya veremiyoruz.
Eşimin ailesi kendi evimize dönmemiz için çok ısrar ediyorlar son zamanlarda. Çok kararsızım bu konuda. Kendi evimize dönmeli miyiz? Altlı üstlü yaşamak bana korkunç geliyor. Özlerinde çok iyi insanlar, hiçbr problemim yok. Beni de çok severler ama karakter uyuşmazlığı ve gelenek görenek sorunları çok var. İlk aylardaki gibi onlara bağlı yaşamak istemiyorum. Bunları dile getirince bize teminatta veriyorlar eskisi gibi olmaz diye ama bu sözlerine de güvenemiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum? Bu sefer kesin çizgilerimle ve sert tavırla dönmeli miyim...
Aile apartmanı olduğu için buna müsaade edilmiyorSatın . Ne ugrasıcaksınız ya
Can çıkar huy çıkmaz
Kiraya verin yada nie bos tutuyorsunuz kendınızı zorluyorsunuz
İşte kesinlikle değişmediklerinin bi kanıtı . Tapu sizinse karışma hakları yok .cocuklar zor da kalmasın demek yerıne buraya gelinecek baskısı yok yapılıyorAile apartmanı olduğu için buna müsaade edilmiyor
Kendi evleri değil çünkü, ailenin otursun diye oğullarına tahsis ettiği ev. Ya otururlar ya hiçbir hak iddia edemezler.Satın . Ne ugrasıcaksınız ya
Can çıkar huy çıkmaz
Zaten deneyip görmüşsünüz. Kesinlikle aile apartmanına dönmeyin. Huzurunuz kaçmasın iyice.Merhaba bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum. Beş yıldır evliyim. Eşimin aile apartmanında kendi dairesi var. İlk evlendiğmde birkaç ay orda kaldık. Ama benim için gerçekten zordu. Kendime ait bir özelim hiç yoktu, her şeyde eşimin anne babasından da izin almak zorundaydım ve kaynanam gerçekten çok titiz biri ona uyum sağlamakta çok zorlanıyordum. Neredeyse bütün günüm temizlikle ev işiyle geçmiş oluyordu.
Birkaç ay sonra evi ayırdık, kiraya çıktık. Özellikle son zamanlarda artık ekonomik olarak çok zorlanmaya başladık. Üstelik kaç tane ev değiştirmek zorunda da kaldık. Kendi dairemizi de kiraya veremiyoruz.
Eşimin ailesi kendi evimize dönmemiz için çok ısrar ediyorlar son zamanlarda. Çok kararsızım bu konuda. Kendi evimize dönmeli miyiz? Altlı üstlü yaşamak bana korkunç geliyor. Özlerinde çok iyi insanlar, hiçbr problemim yok. Beni de çok severler ama karakter uyuşmazlığı ve gelenek görenek sorunları çok var. İlk aylardaki gibi onlara bağlı yaşamak istemiyorum. Bunları dile getirince bize teminatta veriyorlar eskisi gibi olmaz diye ama bu sözlerine de güvenemiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum? Bu sefer kesin çizgilerimle ve sert tavırla dönmeli miyim...
Teşekkür ederim güzel açıkladınız aynen böyleler ya oturursunuz ya da hak iddia edemezsiniz kafasındalarKendi evleri değil çünkü, ailenin otursun diye oğullarına tahsis ettiği ev. Ya otururlar ya hiçbir hak iddia edemezler.
Konu sahibi geçin oturun, sert olmaya gerek yok çizginizi çekin olsun bitsin. Kalp kırmadan da sınırlar korunabilir.
Sence buna ızın verırler mı?Satın . Ne ugrasıcaksınız ya
Can çıkar huy çıkmaz
Çok az bir süre kaldık orda. Evim ayrıyken sınırlarımı gösteriyordum. Çağırdığında müsait değilsem açıkça dile getirip gitmiyordum. Belki geri dönersem daha farklı olur kendimi neden şuan sıkıntıya düşürüyorum gideyim diye de tereddüt ediyorum, bilemiyorum...Gitmekten başka caren kalmazsa kesin sınırların olmalı diyeceğim de, baştan olmayan da sonradan zor biraz bilmiyorum, en guzeli gitmemek, verin kiraya gitsin niye veremiyorsunuz ki, huzurunuzu kaçırmayın boşuna
Maddi durumunuz düzelmeden, evlilik oturmadan korunun çocuk sahibi olmayın lütfen.Merhaba bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum. Beş yıldır evliyim. Eşimin aile apartmanında kendi dairesi var. İlk evlendiğmde birkaç ay orda kaldık. Ama benim için gerçekten zordu. Kendime ait bir özelim hiç yoktu, her şeyde eşimin anne babasından da izin almak zorundaydım ve kaynanam gerçekten çok titiz biri ona uyum sağlamakta çok zorlanıyordum. Neredeyse bütün günüm temizlikle ev işiyle geçmiş oluyordu.
İşte bundan çekiniyorum. Belki sınırlar gösterilse geri dururlar mı diye düşünüyorumO tarz aileler çocuklar uzaklasmasın dıye yapıyor bunu .
Kıra vermeden oturacaklar ama kaynana her şeye karışır.
Tapu kendılerindeyse şu zaman da gecım zorSence buna ızın verırler mı?
Aaa evimiz var diyince bende herkes para koydu da alındı zannettim .Kendi evleri değil çünkü, ailenin otursun diye oğullarına tahsis ettiği ev. Ya otururlar ya hiçbir hak iddia edemezler.
Konu sahibi geçin oturun, sert olmaya gerek yok çizginizi çekin olsun bitsin. Kalp kırmadan da sınırlar korunabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?