altınnnn:))

merak etme canım onlar sana istediklerini aldırırlar zaten , kuyumcu ayarlanmıştır alınacak altınlar seçilmiştir ve senin önüne fazla seçenek çıkarılmaz onların içinden seçer çıkarsın ,

alışveriş sonrası yaz habersiz koyma bizi

Aç gözlü olanın ilerdeki değeri , demir bile edemeyecektir

Bunu da aklınıza yazın

Çekmeceği açar aldırttığınız altınlara baka baka avutursunuz kendinizi artık

Sonrada kaynanam beni sevmiyor görümcem kıskanıyor kayınpederim de bunları bunları yapıyor diye bi konu daha açarsınız

Merak etmeyin gram hesabı yaptıklarınız size bi de burdan yol gösterectir

Aynen

Maşallah canım ben Evliyim üç senelik
Ben 22 ile 24 gram arası fantezi bilezik yaptırmıştım satma gibi bir düşüncem yoktu bir te setim vardı beşi Birliği'm iki kelepçe 25 gramlık 33 gramlık bileziğim vardı toplam 13 taneydi bilezikler ama ne oldu şu an sade küpelerim ve yüzüğüm var sattım 354 gramdı 30 bin TL bile etmedi

Valla ben hiç altın istemedim eşimin durumu yok maaşından biriktirip bana bi yüzük almış o benim için çok değerli sadece. Sebebi de çok pahalı bişey değil ama emek vermesi. Altın falan da kendi babam alır istesem ama Allah'a şükür bekarlığımda evimde göreceğimi gördüm şimdi sevdiğimle zorluk içinde de olsa mutlu bi hayat yaşıyoruz ailemden yardım kabul etmiyorum. Demek istediğim altın aldırmak tercihinizdir onda bişey yok da bunlar yüzünden kendinizi strese sokmayın önemli olan aşk sevgi <3

Bız ev alacagız kısmetse, onun için saklıyorum. Neden sattıgın önemli. Eger fuzuliyse buna uzulurum.

cevap bile verme böyle densizlere asıl paragöz bunun gibiler kendilerine layık ederler başkalarına gelince ayyy ne açgözlüsün derler
Bildiğin ucuzluk bunlarınki ayy iğrenç bi tavır cahilleerrr keyke ölseniizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…