• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlarımla alınan kaynimin uzerine evimiz

Bugunneselibirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
8.204
11.846
248
Merhaba arkadaşlar.
Size yine bir danışmak için bisey soracağım.
Yaklaşık 2 yıl önce kayinailem sözde bize ev alma vaadiyle altınlarımı kendi adlarına özel açılmış kasadan alarak benimde rızamı alarak size alıyoruz diyerek bozdular.
Yaşadığımız şehirden farklı bir yerde alındı ve kaynimin üzerine alındı. Bu da benim sınırımı çok bozdu ev kredisi eşime çıkmamış kahnima çıkmış sözde ama bu işin bahanesi gibi geldi çünkü o zamandan sonra esimin üzerine çeşitli borçlar cıktı.
Eşim benim bildiğimi blmiyor ama aiilesi su kadar para ödedik demiisti ve kayinbabam ısrarla o evin oğlumun olduğunu olse kalsa bile kaynimin bir adaletsizlik yapmayacağını söyledi.

Benim sikintim benden elimiz bollasinca tekrar yaparız dedikleri altınları veya şuan krediye giden ama kredi bittikten sonraki ki kirayı istemek..
Ellerinin bollastigini düşünüyorum.
Çünkü kayinvalidem oturma grubunu halılarını
Perdelerini
Yemek takımlarını ufak tefek el aletlerini yeniliyor.

Işleri bir olduğu için de esimin kazancından da gidiyor olduğunu düşünüyorum.

Böyle bir konuyu nasıl ifade edebilirim sizce.. bende asla altınlarının verilmemesi gerektiğini kendimiz üzerine olmayan bir evin bizim olmadığını biliyorum eşimde farkında ama babası sag olducu sürece bunun böyle olacağını her şeyin kaynimin üzerine olacağını söylemişti. Eşimin borç yapma huyu ( geçen sene 100 bin kadar. Nereye gittiği bilinmiyor. Sanırım o yüzden istemiyorlar üzerine bisey yapmayı.

Kaynım daha evli değil bekar ama muhtemelen onu evlendirmeye çalışıyolar

Merhaba arkadaşlar.
Size yine bir danışmak için bisey soracağım.
Yaklaşık 2 yıl önce kayinailem sözde bize ev alma vaadiyle altınlarımı kendi adlarına özel açılmış kasadan alarak benimde rızamı alarak size alıyoruz diyerek bozdular.
Yaşadığımız şehirden farklı bir yerde alındı ve kaynimin üzerine alındı. Bu da benim sınırımı çok bozdu ev kredisi eşime çıkmamış kahnima çıkmış sözde ama bu işin bahanesi gibi geldi çünkü o zamandan sonra esimin üzerine çeşitli borçlar cıktı.
Eşim benim bildiğimi blmiyor ama aiilesi su kadar para ödedik demiisti ve kayinbabam ısrarla o evin oğlumun olduğunu olse kalsa bile kaynimin bir adaletsizlik yapmayacağını söyledi.

Benim sikintim benden elimiz bollasinca tekrar yaparız dedikleri altınları veya şuan krediye giden ama kredi bittikten sonraki ki kirayı istemek..
Ellerinin bollastigini düşünüyorum.
Çünkü kayinvalidem oturma grubunu halılarını
Perdelerini
Yemek takımlarını ufak tefek el aletlerini yeniliyor.

Işleri bir olduğu için de esimin kazancından da gidiyor olduğunu düşünüyorum.

Böyle bir konuyu nasıl ifade edebilirim sizce.. bende asla altınlarının verilmemesi gerektiğini kendimiz üzerine olmayan bir evin bizim olmadığını biliyorum eşimde farkında ama babası sag olducu sürece bunun böyle olacağını her şeyin kaynimin üzerine olacağını söylemişti. Eşimin borç yapma huyu ( geçen sene 100 bin kadar. Nereye gittiği bilinmiyor. Sanırım o yüzden istemiyorlar üzerine bisey yapmayı.

Kaynım daha evli değil bekar ama muhtemelen onu evlendirmeye çalışıyolar
Ooo evin üstüne bir bardak soğuk su için. Eşinizin o evin size ait olmadığının farkında olması güzel. Eşiniz altınları geri istesin, çok vereceklerini sanmıyorum ama eşiniz konuşsun. Onun ailesi sonuçta.
Ayrıca yolda 100 binlik senet mi imzalamış yanlışlıkla. Kumar falan borcudur o. Çocuğunuz yoksa evliliğinizi de bir düşünün.

Size ev alacağız altınları verin dediler verdiniz yani. Ev nasıl olacak nerede tutulacak hiç mi bır şey sormadınız? . Ev eninde sonunda size gelir mi bilmiyorum ama altınlar madem sizin eviniz için alındı sizden , kaynananiz o altınları neden size tekrar yapmak zorunda ki anlamadım. Ev sizin olacak sonuçta.

Ev zaten sizin olamayacak ama sizin olan altınlar gitti. Onları unutun bence.

Bir diğeri eşinizin açıklayamadığı borclar bence daha da can sıkıcı.

Kp nin tavrı muhtemel bununla ilgili . Belki de düğünden önce eşinizin yüklü miktarda borcunu ödediler ve altınları o yüzden aldılar.

Siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama altınlarınızı isteyin,onları peşinat olarak verip yeni ev için krediye girin.

Ooo evin üstüne bir bardak soğuk su için. Eşinizin o evin size ait olmadığının farkında olması güzel. Eşiniz altınları geri istesin, çok vereceklerini sanmıyorum ama eşiniz konuşsun. Onun ailesi sonuçta.
Ayrıca yolda 100 binlik senet mi imzalamış yanlışlıkla. Kumar falan borcudur o. Çocuğunuz yoksa evliliğinizi de bir düşünün.

Çocuğum var

Aileside bilmiyoruz diyor

Bilmiyorumtam olarak

Ev zaten sizin olamayacak ama sizin olan altınlar gitti. Onları unutun bence.

Bir diğeri eşinizin açıklayamadığı borclar bence daha da can sıkıcı.

Kp nin tavrı muhtemel bununla ilgili . Belki de düğünden önce eşinizin yüklü miktarda borcunu ödediler ve altınları o yüzden aldılar.

Babam evlenirken hiçbişey istemedi. Sadece kendilerine ait evleri olsun kira zor dedi şart olarak bunu sundu.
Ona ithafen kayinbabamda elimiz bolasinca sana yaparız dedi.

Size ev alacağız altınları verin dediler verdiniz yani. Ev nasıl olacak nerede tutulacak hiç mi bır şey sormadınız? . Ev eninde sonunda size gelir mi bilmiyorum ama altınlar madem sizin eviniz için alındı sizden , kaynananiz o altınları neden size tekrar yapmak zorunda ki anlamadım. Ev sizin olacak sonuçta.

Ev alınacaktı zaten.
Burada liradayız
Bu şehirden ev almak onları zorlayacaklari için kira getirisi suanliyle aynı olan farklı bir yerden ev aldılar.
Babam evlenirken sadece kiranın zor olduğunu söyleyerek evleri olsun kendilerine ait dedi kayinbabamda bu şarta ithafen öyle söyledi elimiz bolasinca diye

Ozaman kiranızı ödesinler , kredi borcunuz kiracıyla ödeniyor anladığım kadarıyla , inşallah onuda siz ödemiyorsunuzdur .
Hayırlı olsun kaynınıza ev almışsınız muhtemelen , evlendirmeye çalışıyorlarsa kesin öyledir o iş .

Ozaman kiranızı ödesinler , kredi borcunuz kiracıyla ödeniyor anladığım kadarıyla , inşallah onuda siz ödemiyorsunuzdur .
Hayırlı olsun kaynınıza ev almışsınız muhtemelen , evlendirmeye çalışıyorlarsa kesin öyledir o iş .
Işleri bir olduğu için
Lirayı onlar ödüyor gibi gözüküyor çünkü eşim bazen gecikyiriyor

Işleri bir olduğu için
Lirayı onlar ödüyor gibi gözüküyor çünkü eşim bazen gecikyiriyor
Sakinliginiz sinir bozucu kusuruma bakmayın lütfen 😅 eşim esnaf yolda gelirken harcama yapsa fişini isterim ki siz 100 bin liradan bahsediyorsunuz ben 10 liradan anlatabildim mi bilmiyorum sonuçta o ortada olmayan 100 bin e sizin altınlar alınır büyük ihtimalle 🙄

Sakinliginiz sinir bozucu kusuruma bakmayın lütfen 😅 eşim esnaf yolda gelirken harcama yapsa fişini isterim ki siz 100 bin liradan bahsediyorsunuz ben 10 liradan anlatabildim mi bilmiyorum sonuçta o ortada olmayan 100 bin e sizin altınlar alınır büyük ihtimalle 🙄
Ay evet. O 100 binlik borcu kim ödüyor?

Bu adam ya uyuşturucu kullanıyor ya ikinci bir evi var yada kesin kumar oynuyor . Kv lerde oğullarına güvenmedikleri için evi onun üzerine yapmıyorlar . Tutupta senin üzerine de yapacak halleri olmadığına göre ( çok nadir insan yapar ) yapacak birşey yok . Herşey eşinde bitiyor adam olacak önce

Back