Öpün barışın bakayım mübarek Cuma gecesi kızgınlık küslük olmaz kardeşsiniz sizBen direk kirginim ama bosver su an hic bir sey dusunmek istemiyorum
Öpün barışın bakayım mübarek Cuma gecesi kızgınlık küslük olmaz kardeşsiniz siz
Abovvvvvv kız niye o kadar geç uyandıDarısıda bize diycem ama bu cadı 5 de uyandı cin gibi süt gezdiriyor bende peşinde
Bugün çok uyudu 1.30 da uyuduAbovvvvvv kız niye o kadar geç uyandı
Eeeee o zaman uyumasını bekleme kızzzzBugün çok uyudu 1.30 da uyudu
BuradaOrada mıyız burada mıyız benim kafam karıştı
Yani zaten 4 saat rahat etmişssinBugün çok uyudu 1.30 da uyudu
Hosbuldum
Uyutup alışverişe gittim deli dana gibi dolandım 2 saat yağmurdaYani zaten 4 saat rahat etmişssin4saati gecenden vereceksin gezdir şimdi sütü
Etiket yapacaktım ama ben biraz çekindimHosbuldumdiğer taraf sessiz bende dİyorum neden
kredinin ilk kısımlarında faiz anaparadan daha çok oluyo ya cnım o yuzden kar güzel oluyor.ben 10 bin yatırdım mesela hedıyelerden bozdum, 16 bin düştü borcumdan, 6bin kar yaniYapılandırma olunca güzel farkediyormu?Kolayca biter inş.
Güle güle kullansın
İhtiyaç kredisimi?Konutta öyle olurmu acaba?Bende 10bin kadar birikince yatırayım hemen.Kenara biraz atayım önce.kredinin ilk kısımlarında faiz anaparadan daha çok oluyo ya cnım o yuzden kar güzel oluyor.ben 10 bin yatırdım mesela hedıyelerden bozdum, 16 bin düştü borcumdan, 6bin kar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?