altınbasak hikayesi

jujaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
39
0
86
İstanbul
arkadaslar ben pacemaker kullaniyorum ve kiloluyum. o yuzden ozel bi diyet verdi doktorum vücudumdaki yag oranini en aza indirmek icin. günün belli bi öğününde altınbasak bisküvi var ancak bugun arkadasim söledi kalorisi bolmus. arastırdım netten 1 tanesinde 20 kalori falan var:S tahta gibi bisey nesinde 20kal. var anlayamadim. maviyesil yemeyi düsünüyorum artık sizin önerebileceginiz bisey var mi?senağlama

canım altınbaşak tahta gibi bişey derken hani şu etiform markanın benzeri olanınımı diyorsun yandık ozaman bende ondan yiyorum ama çok değil yinede yiyorum eğer oysa hayli çokmuş kalorisi amannnnnnnnnnnnn ne yicemizi şaşırdık vallahi

yahu arkasında yazıyor kaç kalorisi olduğu. sakin olun. oturup paketlerce yemiorsunuz. 1 paket yiyeceksiniz.

arkada yazan kaloriden bişey anlamıyorum çünkü değişik değişik yazıo yağ protein falan anlaşılır şekilde ama kalori anlamyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…