• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Altın sarısı saç rengini uygulamam için yardımcı olur musunuz?

Şanssızlık yaşamışsın ayy sim gibi diyo bide :9: Galiba o yüzden kuaför denedi bende işe yaradı

Şanssızlık yaşamışsın ayy sim gibi diyo bide :9: Galiba o yüzden kuaför denedi bende işe yaradı

valla o kadar şaşırdım ki görünce tamam renk tutar tutmaz ton açılır yada açılmaz
ama sim ne be yafff, sim ne alaka kardeşim ya...
resmen vallahi sim dökersin ya saça aynı öyleydi parlak parlak
tam ifade edemiyorum
dur anlatmaya çalışıyım
şerit düşün böyle arka arkaya - - - - - - bunun gibi
o şeritlerin biri parlıyo biri sönük biri parlıyo biri sönük böyle devam edip gidiyo
saç telini inceledim aynı böyleydi durum
facia yani:37:
koleston çektimde üstünden geçti şükür:32:
onun için tövbe diyorum loreale...:41:

valla o kadar şaşırdım ki görünce tamam renk tutar tutmaz ton açılır yada açılmaz
ama sim ne be yafff, sim ne alaka kardeşim ya...
resmen vallahi sim dökersin ya saça aynı öyleydi parlak parlak
tam ifade edemiyorum
dur anlatmaya çalışıyım
şerit düşün böyle arka arkaya - - - - - - bunun gibi
o şeritlerin biri parlıyo biri sönük biri parlıyo biri sönük böyle devam edip gidiyo
saç telini inceledim aynı böyleydi durum
facia yani:37:
koleston çektimde üstünden geçti şükür:32:
onun için tövbe diyorum loreale...:41:

Hangi rengiydi lorealin :26:

son iki resmin üstüne koleston 12.0 kullandım
önceki resimlerde koleston 12.0 la elde ettiğim renk
$ekle 1.jpg $ekle2.jpg
$ekle 3.jpg $ekle 4.jpg $101111-1416(004).jpg $101111-1417.jpg
arkadaşlar saçlarımın tonunu bayağı açmakla beraber, daha istediğim renge ulaşamadım
ama eğer yakalayacak olursam istediğim rengi, bu konuyu takip eden arkadaşlara fikir olsun diye ekliyorum resimleri
eğer baştaki hilary duffun saç rengini elde edersem evrimim bu rengi isteyenlere çok güzel örnek olucak
o bakımdan konuyu devam ettiriyorum ;)
her yeni gelişmelerimde burada olucağım ;)

Son düzenleme:
son iki resmin üstüne koleston 12.0 kullandım
önceki resimlerde koleston 12.0 la elde ettiğim renk
Eki Görüntüle 293551 Eki Görüntüle 293552
Eki Görüntüle 293553 Eki Görüntüle 293554 Eki Görüntüle 293548 Eki Görüntüle 293549
arkadaşlar saçlarımın tonunu bayağı açmakla beraber, daha istediğim renge ulaşamadım
ama eğer yakalayacak olursam istediğim rengi, bu konuyu takip eden arkadaşlara fikir olsun diye ekliyorum resimleri
eğer baştaki hilary duffun saç rengini elde edersem evrimim bu rengi isteyenlere çok güzel örnek olucak
o bakımdan konuyu devam ettiriyorum ;)
her yeni gelişmelerimde burada olucağım ;)

çok güzel olmuş buğdaycım,tebrik ederim istikrarlı ve mantıklısın...

bende altın sarısı yaptım saçımı tam böyle olmuyo ilk önce biraz daha koyusu sonra baya açılıyo harika bir renk oluyo nevacolorinkini aldım ben ondan vazgeçmem zaten bu arada saclarım bal köpüğü-karamel tarzı bişey.. :9:

bende altın sarısı yaptım saçımı tam böyle olmuyo ilk önce biraz daha koyusu sonra baya açılıyo harika bir renk oluyo nevacolorinkini aldım ben ondan vazgeçmem zaten bu arada saclarım bal köpüğü-karamel tarzı bişey.. :9:

aaa seni hatırladım
resim eklesene bakalım nasıl oldu saçların

:D bi tipsiz hocanın gözüne battım şimdi saçlarımın ortalarından itibaren sarı yaptım toplayıınca arkada duruyo belli olmuyo :D diplerimde karamel :D altın sarısı halim fenaydı :D baya açılıyo yanlız .. :D nevacolor kullandım

:D bi tipsiz hocanın gözüne battım şimdi saçlarımın ortalarından itibaren sarı yaptım toplayıınca arkada duruyo belli olmuyo :D diplerimde karamel :D altın sarısı halim fenaydı :D baya açılıyo yanlız .. :D nevacolor kullandım

kız bebe
okulda o renk yaparsan tabi hocanın gözüne batarsın:1:
öğrencilikte olmaz öyle şeyler:19:
Allah seni napmasın emi..:27:

bana göre küçüksün hatta bebesin daha:1:
ama tonton bebelerdensin:21:
benim yaş 29...
ama 18 gibi duruyorum... Allah'ın lütfu işte :)
sen giderken ben dönüyodum yani :52::52::52:
şaka şaka ablacım okulun disiplin kurallarına riayet et
insanın ruhuna kurallar çekidüzen verir ;)
bu lafımıda unutma emmiiiiiii...
:54:

kız sen nasıl algıladın bilmiyorum ama ''tonton'' demek sevimli demek ;)
bir de ağlıyor:52:
hay Allah'ım ya...:1:

Back