• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Altın sarısı saç rengini uygulamam için yardımcı olur musunuz?

evet çok yakın canım ama bu kadar açık değil. bir ton daha koyu istiyorum. teşekkür ayrıca Eki Görüntüle 276476 Eki Görüntüle 276477 benim saçımın en son rengi bu. bide gün geçtikçe renk değiştiriyo saçlarım buda ilginç :1: şimdi ben bi 20gün sonra ikinci sefer renk iyice otursun diye tekrar koleston 11.1 boyıycam. ama biraz kararsızım. biraz daha açık ton olsun istiyorum acaba 11.1 le 12.1 imi karıştırsam diyorum. sonrada şu resimdek hilary nin saçına bayılıyorum. bu renk üstüne Eki Görüntüle 276480 bunu elde edeceğimi bilsem hemen boyarım yaf. bayıldım bittim öldüm geberdimmmmmmmm bu renge :27:

saçlarını küllü boyamışsın sanırım,oldukça yeşil yansımalar var,önce o yeşilliğin gitmesi gerekiyor
bence iyi bir kuaföre gitmelisin,

saçlarını küllü boyamışsın sanırım,oldukça yeşil yansımalar var,önce o yeşilliğin gitmesi gerekiyor
bence iyi bir kuaföre gitmelisin,

yok canım zaten sarı tonu kullanmadan önce açıcı kullanıcam direk bunun üstüne kullanmıycam sarıyı... ama sevinçliyim sanırım rengin ne olduğu konusunda önemli ipuçları buldummmm :21:

ben bu rengi kullandım
koleston altın sarısı
her saç yapısı farklı tutabilir ama denemeden de doğru rengi bulamayız değilmi canım

nasıl yani hilary duff un saç renginimi diyosun shawdogirl. sen çok deneyimlisin bi çok rengi kullanmışsın. ah bide kullandığın renklerin resmini eklesen o kadar iyi olur, o kadar insana fikir olur ki....

ben bu rengi kullandım
koleston altın sarısı
her saç yapısı farklı tutabilir ama denemeden de doğru rengi bulamayız değilmi canım

altın sarısı değil büyük ihtimal tabi tahmin şeklinde konuşuyorum.
normal tonlarda SARI ve AÇIK SARI karışımı bi ton olduğunu öğrendim bu rengin.
bu sarıyı elde edene kadar hepsini deniycem. zaman alıcak ama olsun. denemeye değer.
birde arkadaşlar çok çok açık sarı bir boyayı kullanırken boyanın içine yine %9 luk mu oksidan koymak gerek??

elbette açık renk boyalarda %9 luk oksidan kullanılır aksi takdirde açmaz
altın sarısını bende merak ettiğim için bir kere kullandım gerçekten çok değişik bir sarı olmuştu
şuan kullandığım renk açık küllü sarı 11.1 koleston bu renktende çok memmunum.
bir ara resim eklerim

elbette açık renk boyalarda %9 luk oksidan kullanılır aksi takdirde açmaz
altın sarısını bende merak ettiğim için bir kere kullandım gerçekten çok değişik bir sarı olmuştu
şuan kullandığım renk açık küllü sarı 11.1 koleston bu renktende çok memmunum.
bir ara resim eklerim

:54::54::54::54::54:

Resim ekliyorum lútfen alıntı yapmadan yorumlayınız
$2011-10-25 15.20.34-1.jpg

12 saçımda turunculuk yapıyor ama bundan memmunum

uzun zaman aynı boya ile boyanırsa istediğin rengi elde edebiliyorsun
bazı arkadaşlar yardım istiyor mesela tavsiye ediyorsun ilk boyamada tutsun saç rengi isterler ama iş öyle değil işte
ayrıca boya kutusunun üstündeki renklerde yanıltıcı ve her saç aynı sonucuda vermiyor buda bir gerçek.
altın sarısını belki kutu üzerindeki resimden değerlendiriyorsan bu yüzden istediğin renge benzetemeyebilirsin
ama ben kullandım ve evet altın sarısı diyorum ama dediğim gibi saç zeminin nedir tutarmı bilemem
bu işler deneme yanılma işidir yani ben öyle elde ettim
umarım istediğin rengi bulursun canım

evet söylediklerine kesinlikle katılıyorum biz tek seferde renk tutsun istiyoruz.
ama olmuyor.
her renk her kişide farklı tonlara dönüşüyor çünkü herkesin zemini farklı, buda çok doğru.
ben sarıyla, çok açık sarıyı karıştırıp boyamayı düşünüyorum bi iki hafta sonra falan saçlarımı.
öncesindede açıcı kullanmamaya kara verdim.
önceki sayfalarda resmimi eklemiştim ama o yeşillik aktı bayağı.
saçımın son rengi bu $en son.jpg $enson2.jpg
açıcı kullanmadan direk sarıyla açık sarıyı karıştırıcam.
umarım yeşillik yada turunculuk olmaz.
zaten üst üste aynı tonla boyamaya bağlı olarak sarı renk saçlarıma iyice yerleşir kanaatindeyim

Saçlarının rengi gûzel açılmış ben derimki 11,1 ile devam et gûzel bir sarı olsun koleston başarılı tavsiye ederim bazen boyadıgında yeşillenir gibi olsada yıkanınca akıp renk oturur gûzel bir sarı olur kolay gelsin

yukarda resimdeki rengin üstüne sarı tonlu boya kullanıcam, yeşillenme yada turunculuk olurmu???

Açık altın sarısı olabilir ya da orta altın sarısı aralara açık altın sarısı atılmış
Bu rengi kendin elde edemezsin iyi bir kuaföre bu resmi göster onlar yapsın

evet altın sarısıymış hilary duff un saç rengi
ladyevil ve shawdogirl doğru tahmin etmişsiniz canlar

evet altın sarısıymış hilary duff un saç rengi
ladyevil ve shawdogirl doğru tahmin etmişsiniz canlar

denemediğim bir rengi tahmini söylemem canım.
koleston altın sarısı iki kere kullandığım bir boyaydı bu yüzden resim yok maalesef.
eğer boyamak istersen marka koleston altın sarısı olsun canım.

Back