• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama altin pariltili toffeye yarim tup cikolata karamel karistirsam nasil olur

Kizlar bu boyalari karistirsam nasil olur kizillik olur mu sizce. Aciil yardim

7.65,6.35 biri kestane altın diğeri dore akaju direkt kızıla boyasan daha iyi. kızıllık olur maalesef bence ikisini de kullanmamalısın 6.35 ben kullandım akınca çok sevimsiz birrenk oldu bu boyaları aldıysan değiştirmeni tavsiye ederim sana önerim bir küllü bir doğal renk karıştırman fazlada yansıma olaylarına girmemen mesela 7.0 ve 7.1 renklerini eşit oranda karıştırıp kullanırsan doğal ve güzel bir sonuç elde edersin marka tavsiyesi istersende palette natural colorsu dene çok doğal renk çıkartıyor

7.65,6.35 biri kestane altın diğeri dore akaju direkt kızıla boyasan daha iyi. kızıllık olur maalesef bence ikisini de kullanmamalısın 6.35 ben kullandım akınca çok sevimsiz birrenk oldu bu boyaları aldıysan değiştirmeni tavsiye ederim sana önerim bir küllü bir doğal renk karıştırman fazlada yansıma olaylarına girmemen mesela 7.0 ve 7.1 renklerini eşit oranda karıştırıp kullanırsan doğal ve güzel bir sonuç elde edersin marka tavsiyesi istersende palette natural colorsu dene çok doğal renk çıkartıyor

yapmasim canim bu karisimlari. syoss altin karamele sari karisdirdim

karıştırınca ne olur bilmem ama ben açık karamel saçlarımı 7.65 boyadım açık kahvemsi güzel bir renk oldu dorelik var hafif ama kızıl kesinlikle yok sarı yansımaalı baya:16:

Back