Sesbellas 🇹🇷🇹🇷 Kayıtlı Üye 8 Şubat 2017 910 1.290 30 Mart 2021 Konu Sahibi Sesbellas #1 Merhaba kk nın Zeki hatunları Elimde belli miktar nakitim var sizce altınmı dolar mı küçük bi borsa hesabı yaptım işin açığı borsadan korkuyorum bana bir akıl verin piyasalar hareketli sonradan keşke demek istemiyorum Sevgiler
Merhaba kk nın Zeki hatunları Elimde belli miktar nakitim var sizce altınmı dolar mı küçük bi borsa hesabı yaptım işin açığı borsadan korkuyorum bana bir akıl verin piyasalar hareketli sonradan keşke demek istemiyorum Sevgiler
yesa ... Pro Üye 24 Temmuz 2008 25.482 44.482 30 Mart 2021 Konu Sahibi Sesbellas #2 Yarisi altın yarısi dolar Sepet mantığı
Sesbellas 🇹🇷🇹🇷 Kayıtlı Üye 8 Şubat 2017 910 1.290 30 Mart 2021 Konu Sahibi Sesbellas #3 yesa1 .!.: Yarisi altın yarısi dolar Sepet mantığı Genişletmek için tıkla... Bende o şekilde düşündüm ama teşekkür ediyorum yorumunuz için
yesa1 .!.: Yarisi altın yarısi dolar Sepet mantığı Genişletmek için tıkla... Bende o şekilde düşündüm ama teşekkür ediyorum yorumunuz için
Denp Li-külli firâkin visâl..." Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Kasım 2020 2.797 14.037 33 30 Mart 2021 Konu Sahibi Sesbellas #4 Altın dolar euro hepsinden alin bir miktar en mantiklisi bu şekilde
U Ucanhali Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2019 198 126 30 30 Mart 2021 Konu Sahibi Sesbellas #5 ben de napsam diye düşünüyodum yarı yarıya yapmak mantıklıymış
Sesbellas 🇹🇷🇹🇷 Kayıtlı Üye 8 Şubat 2017 910 1.290 30 Mart 2021 Konu Sahibi Sesbellas #6 Denp .!.: Altın dolar euro hepsinden alin bir miktar en mantiklisi bu şekilde Genişletmek için tıkla... Bugün bi cesaret aldım bakalım tereddüt ettim ama elim gitti geldi gitti geldi en son yeteeeer dedim aldım
Denp .!.: Altın dolar euro hepsinden alin bir miktar en mantiklisi bu şekilde Genişletmek için tıkla... Bugün bi cesaret aldım bakalım tereddüt ettim ama elim gitti geldi gitti geldi en son yeteeeer dedim aldım
yesa ... Pro Üye 24 Temmuz 2008 25.482 44.482 31 Mart 2021 Konu Sahibi Sesbellas #7 Sesbellas .!.: Bugün bi cesaret aldım bakalım tereddüt ettim ama elim gitti geldi gitti geldi en son yeteeeer dedim aldım Genişletmek için tıkla... hadı hayırlı olsun yaza kadar dokunmayın bayaa yukselecek dıyorlar
Sesbellas .!.: Bugün bi cesaret aldım bakalım tereddüt ettim ama elim gitti geldi gitti geldi en son yeteeeer dedim aldım Genişletmek için tıkla... hadı hayırlı olsun yaza kadar dokunmayın bayaa yukselecek dıyorlar
Sesbellas 🇹🇷🇹🇷 Kayıtlı Üye 8 Şubat 2017 910 1.290 31 Mart 2021 Konu Sahibi Sesbellas #8 yesa1 .!.: hadı hayırlı olsun yaza kadar dokunmayın bayaa yukselecek dıyorlar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum kısa vadede altın yatırım olmuyor alıp unutmak gerek
yesa1 .!.: hadı hayırlı olsun yaza kadar dokunmayın bayaa yukselecek dıyorlar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum kısa vadede altın yatırım olmuyor alıp unutmak gerek