Evet canım ya ama yapmak zor geliyor ama başladık artıkAllah'ım kolylik versiqn, spor onveleri yapardim ama aksama kadar bende yorgun düşüyorum , biir zincirleri kirarsam bende spora baslicam tekrardan, eger ki kalori fazla oldugunu düşünüyorsan salata ve yoğurt bol tuketmeye calis canim
Ayy çok geçmiş olsunCogunlukla gelenlepe kalmıyor gidiyor,beybipattis var devam eden bugunlerde gelmedi ,en son ailecek hasta olmuslardi
Canım bence harikasınn 7 kg gitmiş bakBaslka guypta 75 den basladim, bu grubu kurdugumda 73 den baslamistim halen devam ediyorum, biraz yavas ilerliyorumm yalniz
Ödem olabilir miiBende artis olmus maleseftatilin getirdikleri eksilmesi icin ugrasacagim tam da 67 lere düşmüştüm
Kesinlikle baslamaliyizEvet canım ya ama yapmak zor geliyor ama başladık artık
Teşekkürler ederim canm iki yila yakin bir surecte oldu gitti cok şükür gidecek de daha ,Canım bence harikasınn 7 kg gitmiş bak
Tamm ekleyeyim seniİnşallah sabah tartılayımm
Yakiniz yarışalım valla67.1-)(
Harikasin canm dikkat etmeye devam, benimde misafirim vardi, dikkat etmeye calistim bolca yesil ceviz yedim aksami hafif atlatacagimdün spor yaptım sonra oturdum dondurma yedim.. biraz irademe sahip çıkmam gerekiyor..
Ayy bence çok güzel olurYakiniz yarışalım valla
Ben akşam arkadaşımın doğum gününü kutladımHarikasin canm dikkat etmeye devam, benimde misafirim vardi, dikkat etmeye calistim bolca yesil ceviz yedim aksami hafif atlatacagim
Ben cok ciddiyimAyy bence çok güzel olur
Ben cok ciddiyimAyy bence çok güzel olur
Cok güzel telafi yapilmis olsun harikaAma Leslie yapıldıııı