Altın kizlar zayıflıyor

Kızlar son durumu paylaşıyorum, bundan sonrasi bizim icin hayırlı olur sağlıklı bir sekilde kilolarimizin eksilmesi dilegiyle

Bugün diyetisyene gittim kızlar 1.100 yağdan vermisim 500 Gr kas yapmışım. Evdeki tartıda tabi ki bilemiyorsun kilo da değişiklik olmadı diye meğer kas yapmışım ondanmis çok mutlu oldum. Orda 77.9 çıktım. İki öğüne devam. Hafta sonu abartmadan istediğin gibi takıl dedi ama pazartesi den itibaren kacamaksiz devam

Tebrikler canm senin adina sevindim ne güzel

Kizlar ikigundur baya kötüydüm koy gezmem3iz oldu . Mide bulantisi halsizlik bugun cok da iyiyim cok şükür,

Selam kızlar birkaç gündür pek dikkat edemedim hamur işi yedim. İnşallah bugün dengelemeye uğraşıyorum

Selam canm dikkat edersen dwnglersin inşallah bende dikkat ediyorum ama iste arada yesiklerim var ya i dan veremiyorum, gizli kalori , bir lokma ondan bir lokma bundan bellibir ogun yememisimdir ama gizli ufak kacamaklar kilo vermemi engelliyor

Selam canm dikkat edersen dwnglersin inşallah bende dikkat ediyorum ama iste arada yesiklerim var ya i dan veremiyorum, gizli kalori , bir lokma ondan bir lokma bundan bellibir ogun yememisimdir ama gizli ufak kacamaklar kilo vermemi engelliyor
Aynen öyle ayaküstü basit gördüğümüz atıştırmalık bile aslında kalori almamıza sebep oluyor. Zorlanıyorum artık diyete uymakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…