- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
-
- Konu Sahibi maydanozca04
Fiyat bilgisi paylaşır mısınız bende migren için yaptırmak istiyorumArkadaşlar aranızda altın iğne yada botoks yaptıran var mı ? Gelecek hafta yaptıracağım ama biraz korkuyorum açıkçası. İkisi de ayrı ayrı günler de olacak. Size katkıları neydi. Gerçekten ifadenizde değişiklik oldu mu? Pişman olan var mı? Tedirginliğim geçsin istiyorum yorumlarınızla
Arzum mecidyekoy de nerede? Hala yaptiriyormusun?Altın igneyi bilmiyorum, ama yaptıran arkadaşım olmuştu. Cildinde güzel degişiklik olmuştu.Sorunlu cilt ise iyi ellerde işe yarayan birşey gibi geldi bana..
Botox ilk geçen sene yaptırdım, dün tekrar yaptırdım. Gerçekten çok iyi birşey
Mecidiyeköy de bir merkezde yaptırıyorum. Çok memnunum
Mecidiyeköy viyadük durağının orda, murat muhallebicsi, var meşhur. Yakın oraya. Evet, yaptırıyorumArzum mecidyekoy de nerede? Hala yaptiriyormusun?
Ben orda oturuyorum. Adini verirmisin? Bi arayim botoks istiyorum daMecidiyeköy viyadük durağının orda, murat muhallebicsi, var meşhur. Yakın oraya. Evet, yaptırıyorum
. Daha sağlıklı, daha canlı ve genç bir cilt görünümünün elde edilebilmesi için son yıllarda gelişen medikal teknoloji ile birlikte yenilikçi uygulamalar yapılmaktadır. Lazer ışınları ve radyo dalgaları ile yapılan uygulamalar bunların büyük bir kısmını oluşturur. Fraksiyonel radyo frekans radyo dalgaları, FRF uygulaması veya daha basit bir isimlendirme ile altın iğne uygulaması, son yıllarda cilt üzerinde güvenle uygulanan yenilikçi tekniklerden bir tanesidir. Bu uygulama ile cilt yüzeyine etki edilmeden direkt olarak cilt altı hedeflenir ve cildin daha canlı, parlak, gergin bir görünüme kavuşturulması sağlanır. Basit bir yöntem olmasının yanı sıra herhangi bir kesi veya yara olmadan ameliyatsız bir biçimde yüz gençleştirme imkanı tanır. Altın iğne uygulaması ile birlikte ağrısız, acısız bir şekilde çok daha sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmak mümkündürAltın iğne nedir ben de merak ediyorum , yaptıranlar varsa bir aydınlatsın .
bnde istiyorum pahalı epey amaAltın iğne nedir ben de merak ediyorum , yaptıranlar varsa bir aydınlatsın .