- 14 Ağustos 2019
- 149
- 71
- 34
- Konu Sahibi Hayatkisa12
Altın hesabı açmak istiyorum. hangi bankayı tavsiye edersiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kuveytturk kullaniyorum memnunum. Kriterleriniz neler ona gore begenip begenmedigimiz yonlerini anlatalimAltın hesabı açmak istiyorum. hangi bankayı tavsiye edersiniz ?
MerhabaTürkiye finans.. tfx diye bir uygulaması var 7/24 alış satış yapabiliyorsunuz ve fark da çok az.. Ayrıca gidip altınlarınızı fiziki olarak alabiliyorsunuz.
SelamBenimde merak ettigim bir konu. Bunun bir limiti varmi altin hesabinin ?
Selam
Uzun zamandır aralıklarla araştırıyorum ben de . Henüz kafama yatan banka olmadı. Yatırım için altın olarak gram düşünüyordum fiziken, aradaki fark az olduğundan ama banka olayı işte beni düşündüren.
Evet. İnsanın dokunası geliyor ama işte olmuyor evde.Ben hic arastirmadim ama sadece dusünüyorum banka olmasi benim hosuma giden. Cunku evde olmuyo
Gecen gun oglum icin ziraat bankasina altin hesabi actim. Nakit bi miktar para yatirdim. O gun ki gram fiyatindan altina donuyo cekerken de cektiginiz gun ki altinin grami seklinde odeme aliyorsunuzAltın hesabı açmak istiyorum. hangi bankayı tavsiye edersiniz ?
47 kuruş falanmış eşime sordum şimdiMerhaba
Alış-satış arasındaki farkı net olarak söyleyebilmeniz mümkün mü?
Kuyumcularda baya baya az çünkü gram alış satış farkı
Alış satış arasındaki fark ne kadar acaba?Gecen gun oglum icin ziraat bankasina altin hesabi actim. Nakit bi miktar para yatirdim. O gun ki gram fiyatindan altina donuyo cekerken de cektiginiz gun ki altinin grami seklinde odeme aliyorsunuz
Çok iyi ya 10 tl fark var zalim vakıfbank.47 kuruş falanmış eşime sordum şimdi
O ne yaa, hayatta almamVakıfbank tavsiye etmem. 10 tl fark var gram alış satış arasında. Hatta şu an baktım satış 275, alış 259
Gerçi şu an haftasonu diye böyle ama normalde de 10 tl kadar fark oluyor hep
Teşekkür ederiz47 kuruş falanmış eşime sordum şimdi
10 mu?? Yok ya en fazla 1 tl oluyor diyor eşim tfxte.. O da çok yığılma olduğu zamanlar..Çok iyi ya 10 tl fark var zalim vakıfbank.
Gunden gune altinin fiyati bi dusuyo bi cikiyo. parayi cekeceginiz gune bagli ama gram altin seklinde acildigi icin cok buyuk bi fark olmuyoAlış satış arasındaki fark ne kadar acaba?