Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar birikimlerinizi şimdi ne yapıyorsunuz altın fiyatları çok yükseldi ben euro mu yapsam diye düşünüyorum tl olunca insanın elinde yenip gidiyor para fisfisfis
ama kenarda köşede bişeyler olsun istiyorum ben yeni ev aldık borcumuz var acil bişey olsa parasız pulsuz kalmak istemiyorum şimdiden ufak ufak biriktirmek lazım
valla ben ata lira aldım bugün 340 tl den aklımda kaldı sahte değildir inş çok gösterişli bi dükkandan aldım çalışanları takım elbiseli kravatlı falandı ama
valla ben ata lira aldım bugün 340 tl den aklımda kaldı sahte değildir inş çok gösterişli bi dükkandan aldım çalışanları takım elbiseli kravatlı falandı ama
Hayırlı olsun şu ara fiyatlar yükseldi ya altın almak çok hayırlı değil benim için ama siz uzun vadede biriktirmeyi düşünüyorsanız harika bi yatırım tabi