Altın biriktirmeye başlıyoruzz

bugün 35 gr bilezik aldırdım kredi kartımla. Çekme altın hedefi bileziğe dönecek sanırım.
35 gr bilezik bu yılın ilk altın yatırımı oldu. 85000 tl oldu. Artık tabela fiyatı ve kuyumcu fiyatını takip edemiyorum… sorgulamıyorumda, nasıl olsa uzun süreli yatırım. Sene sonuna kadar inşallah çekme altın hedefimi tuttururum, zor olcak gibi.

Hoşgeldiniz
Çekme altını kolaylıkla satabiliyor musunuz
Dün haberde dinledim kuyumcular almaya yanaşmıyormuş ayarı düşük çıkabilir diye

Hoşgeldiniz
Çekme altını kolaylıkla satabiliyor musunuz
Dün haberde dinledim kuyumcular almaya yanaşmıyormuş ayarı düşük çıkabilir diye
Son 1aydır hiç satmadık amma kuyumcuma sormuştum hiçbir sıkıntı yok dedi. Sadece çekme altın değil, bileziği de sahte satabilirler pekala.. nasıl anlayacaksınızki. Güvendiğiniz yerden alın, satma isterseniz aynı kuyumcuda satın.

Ben çalıştığım için her ay maaşın yarısıyla alıyorum eşime de benim hedefim var harcamaları sen yap diyorum
en mantıklısı, senin paran senin paran, eşinin parası yine senin paran. Tabiki sen senin paranla tüm birikimlerini yine senin için yapacaksın

Oooo bereketli olsun
Bende 2 tane 10grlik ajda aldım bu ay
Akbankin 6 ay ödemeli faizsiz kredisi vardı 20bin üzerini tamamladım aldim
Bereketli olsun canım

Ben de çektim geçen gün akbanktan...

Bugün yürüyüş dönüşü kuyumcuya uğradım istedigim Ajda 23 bin 10 Gr. Bir kredi daha bulursam faizsiz almak istiyorum..

Hayırlı olsun bereketi bol olsun akbankın kredisi işk müşteri içinmiydi, bana niye vermiyor acaba ya
Teşekkür ederim evet ilk müşteriye veriyor
Şuan 3 aya düşürmüş vadeyi
Bereketli olsun canım

Ben de çektim geçen gün akbanktan...

Bugün yürüyüş dönüşü kuyumcuya uğradım istedigim Ajda 23 bin 10 Gr. Bir kredi daha bulursam faizsiz almak istiyorum..
Teşekkür ederim canım seninkilerde bereketli olsun
Garantide var birde 20binlik sıfır faizli bir bak istersen

Selamlar, birikimleriniz bereketli olsun arkadaslar. Zihinsel olarak yogun oldugum bir haftaydi ama gecti. Bugun kizimin arkadasinin dogun gunu var, oraya gidecegiz, dun is cikici gittim hediyesini aldim. Sonra oglum matematikten degerlendirmeye girecek etut merkezinde oraya gideriz. Matematigi seviyor, bakalim takviyeye ihtiyaci varsa Eylulde baslar.
Pazar da klasik yemek temizlik alisverisle gecer, bir de cocuklarin yuzme dersi var, kizin daha vakti var ama oglum az az yuzebiliyor gibi, bir iki derse daha iyi olur.
Yaz tatilimizi de satin aldik, 4 gun 5 gece Antalya, insallah guzel gecer, en son 14 sene once balayinda gitmistik. Biletleri zaten almistik, hatta odedik bile, tatili de alinca en masraflilar aradan cikti, bi Turkiye ici ucak biletlerini almak kaldi, simdi alsak mi beklesek mi bilemedim.

Merhabba kızlar hafta içi geçti hafta sonu da jet gibi geçti... Temizlik yaptım yemekler tamam yürüyüş de yaptım

2 ara 1 dere saç kesimi yaptırdım...ne kadar pahalı her şey demeden geçemeyeceğim..

Hepinize güzel bir hafta diliyorum

Hidirellez bugün dilek dileyecegim

Hayırlı olsun canım bereketli olsun
Bende de aynı sıkıntı var şekerim
Acil 4 5 kilo vermem lazim yazliklarim olmuyor hersey çok pahalı yeni biseyler alasım yok
Bende yarın yürüyüşe baslicam
Beni de kolumdan tutup çekin çıkarken
Ödemelerin azalması biraz rahatlatıyor yenileri de gelmese
Bereketli olsun
Euro çok yüksek gerçekten
Bereketli olsun canım
Merhaba Nisan ayı 10gr ajda bilezik aldım hedef 100 gr.Kaldı 60 gr
Bereketli olsun inş ☺
Oooo bereketli olsun
Bende 2 tane 10grlik ajda aldım bu ay
Akbankin 6 ay ödemeli faizsiz kredisi vardı 20bin üzerini tamamladım aldim
Gelsin sarı kızlar çook severiz bereketli olsun canım ☺
Gerçek olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…