Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Geçmiş olsun acil şifalar asmin,ilaçların iyi gelir inş.
Kardes/yegenden gelen eşyalar candir
Gerçekten büyük masraf çünkü.
Benim küçük oğlus hep abilerinin kiyafetlerini kullandi

Ne desem bilemedim

Evdeki bozuk para kumbarasini açtım, gram parası çıktı. Fiziki aldım bu sefer.
Sevgililer günü hediyesi bileklik aldi eşim, bir tane de küpe beğendim ama bu ay faturaları görelim ona göre alırım.
Bereketli olsun cnm
Takılarınıda güzel günlerde kullan

Banada geçen ay doğalgaz 920 elektrik 350 gelmişti bu ay eminim daha fazla gelecek çünkü soğuktu daha fazla yaktık maaşlara zam olsa ne işe yarar alım gücü daha zor oldu

Bebek arabasından en az 1500 TL cepte bak
7,5 ay bence çok fazla belli olmuyor şimdiki bebeklerin işi hiç bir sorun yokken benim ilk çocuk 35 haftalık olmadan geldi neyseki herşeyini birkaç gün önce yıkayıp ütülemiştim şükür

Selam kizlar, gelemedim bir suredir. Coculara okul ayarlamaya calisiyorum, o kadar cok okulla konustum ki, her yer dolu. Neyse kiza bir kres bulduk, oglana bulamadim, ben de sinifindaki bir arkadasinin annesiyle konustum, okuldan sonra bizim oglani da alacak, biz isten donene kadar bakacak, arkadasiyla oynarlar, etute verecegim ucreti kadina teklif etti, en azindan guvenilir biri, baska cozum bulamadim.

A Asmin75 gecmis olsun
Eletrik 117$, dogalgaz 305$, su 270$ (3 aylik) geldi. Kiza ve oglana biraz kiyafet aldim, daha da almam lazim. Annemler 3 hafta sonra donuyor, hediyelik cikolata alinacak.
Ben de kizin 3`lu bebek araba sistemini kardesime gonderiyorum, yep yeni duruyor kovidden disari cikamayinca eskimedi. Cocuklarima aradaslarin verdigi kiyafetleri falan giydiriyorum, oyuncaklarin cogu 2. el mesela.

Evdeki bozuk para kumbarasini açtım, gram parası çıktı. Fiziki aldım bu sefer.
Sevgililer günü hediyesi bileklik aldi eşim, bir tane de küpe beğendim ama bu ay faturaları görelim ona göre alırım.

Trendyol indiriminden bir ceket, bir pantolon, bir trençkot aldım.
2021 için sembolik bir ödeme yapacak şirket, onunla altın alacağım.
Gule gule kullan hepsini bebisim
Bende lcwdan 750tlye 250tl indirim kuponum vardi. Çocuklara gelecek yıl için biseyler aldım iyi oldu.

Hiç o açıdan düşünmemiştim
Ben şuan 23. Haftadayım yım
O zaman kaçıncı haftalarda başlayayım almaya
Yada şöyle sorayım herşey kaçıncı haftada tamamıyla hazır olsun

Hiç o açıdan düşünmemiştim
Ben şuan 23. Haftadayım yım
O zaman kaçıncı haftalarda başlayayım almaya
Yada şöyle sorayım herşey kaçıncı haftada tamamıyla hazır olsun
Maşallah sağlıkla ve zamanında gelsin tabi
Ben ilkinde şok yaşayınca öyle ikinci çocukta 32.hafta herşeyini hazırladım yıkayıp ütüleyip hurçlarda dolaba kaldırdım 37. Hafta doğdu şükür
En azından hastane çantan yani 1 2 takım bişe daha erken garanti hazırda olsun

Bende hastane çantamı ve odası vs herseyini 32.haftada hazır olacak şekilde yapmıştım:)
Zira 7 aylik doğan bebisler de çok:)

Bende hastane çantamı ve odası vs herseyini 32.haftada hazır olacak şekilde yapmıştım:)
Zira 7 aylik doğan bebisler de çok:)
O zaman bende 30. Haftada herşey hazır olacak şekilde ayarlayayım kendimi.
Zira Garantici olmak benim yapımda vardı zaten
Ama bu hamilelik bütün huyumu suyumu değiştirdi

Canım ya
Ne güzel motive ederdik birbirimizi.
Bu aralar elimden geldiğince birikim yapmaya çalışıyorum. Çünkü ekonomideki gidişat beni cok ürkütüyor.
Sizleri de okumak olumlu anlamda etkiliyor beni.
Daha sık uğramaya çalışırım.
Çok sevgiler.

bereketli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…