- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.521
Geçmiş olsun acil şifalar asmin,ilaçların iyi gelir inş.Selam kızlar,
birikimleriniz bereketli olsun.
Kaç gündür doktor randevuların peşindeyim. 4 aydır öksürmemin sebebi zatüre miş. Ev doktorum anlamayıp sürekli yanlış antibiotik verince, olan olmuş. Rötgende ciğerimde leke cıkınca doktor bide ct çektirdi. Allahdan tümör çıkmadı, ama aylardır zatüreyle dolaşıyormuşum. Cortison ve antibiotik alıyorum şu an. Umarım tez zamanda düzelirim artık.
Parasal konularda çok bir ilerlememiz yok, her ay başka bir fatura cıkıyor. Bu ay eşimin passaportu ve kimligi degişti. 120€ toplam. Sac bozuldu bi 140€ ona gidecek, 30€ krese ekstadan gitdi. Annemin yarın dogum günü. Bir çeyrek aldık 92€ ya. Bakalım dahada ne cıkacak.
İznim hep doktor randevularına gitdi. Pazartesi akşamda randevum var. Rapor yazıra bilirsem rapor yazdırcam.
Benden bu kadar canlar
Kardes/yegenden gelen eşyalar candirDeme öyle
İnan gereksiz Fuzuli hiçbir şeye para vermiyorum desem
Buna rağmen böyleyim
O kadar ince eleyip sık dokuyorumki ki
Çocuğun yediği helal giydiği haram derler ya bende o kafadayım
Henüz kıyafet satın almaya geçmedim. Hatta hiç almadım daha
Bir umut belki bende bulurum diye
Ama Kıyafet bulabileceğim kimse yok çevremde olsa hiç affetmezdim
Yinede 7.5 aylık olana kadar beklemeye karar verdim kıyafet için umut fakirin ekmeği
Beşiğini bende 300 TLye hallettim. İkinci el lakin hiç kullanılmamış belli. Malum nerde yatıp yatmayacağına da bebelerin kendisi karar veriyor
Bebek arabasını görümcemden alacağım
Kullanırmısın dedi
Kullanmazmıyım dedim. Gözüm açıldı resmen
Amin cnm sağol
Ne desem bilemedimteşekkür ederim kızlar
Güya izinliyimsabah kızı hazırladım babasıyla kreşe yolladım. Birazdan eşimin bir akrabası arıyacak onun tercümanlıgını yapcam telefonda, ardından alışveriş, yatılı misafir gelecek, ev temizlencek, kızın kresinde veli görüşmesi var, yemek yapılcak, annemşn dogum günü var. Çalışsaydım sanki daha az yorulurdum bugün
Bereketli olsun cnmEvdeki bozuk para kumbarasini açtım, gram parası çıktı. Fiziki aldım bu sefer.
Sevgililer günü hediyesi bileklik aldi eşim, bir tane de küpe beğendim ama bu ay faturaları görelim ona göre alırım.
Banada geçen ay doğalgaz 920 elektrik 350 gelmişti bu ay eminim daha fazla gelecek çünkü soğuktu daha fazla yaktık maaşlara zam olsa ne işe yarar alım gücü daha zor olduBirikimler faturalara gidiyor sanki arkadaşlar.
Doğalgaz 940 elektrik 250 geldi dün. Daha su, internet,telefonlar yok,miktara bak.
Pazara gittim,fiyatlara bakakaldim. Sebze de mi yemeyecek insanlar.
Geçen seneyi mumla arar olduk. Bu gidiş çok fena yalnız. Nerede duracak söylemek mümkün değil.
Bebek arabasından en az 1500 TL cepte bakDeme öyle
İnan gereksiz Fuzuli hiçbir şeye para vermiyorum desem
Buna rağmen böyleyim
O kadar ince eleyip sık dokuyorumki ki
Çocuğun yediği helal giydiği haram derler ya bende o kafadayım
Henüz kıyafet satın almaya geçmedim. Hatta hiç almadım daha
Bir umut belki bende bulurum diye
Ama Kıyafet bulabileceğim kimse yok çevremde olsa hiç affetmezdim
Yinede 7.5 aylık olana kadar beklemeye karar verdim kıyafet için umut fakirin ekmeği
Beşiğini bende 300 TLye hallettim. İkinci el lakin hiç kullanılmamış belli. Malum nerde yatıp yatmayacağına da bebelerin kendisi karar veriyor
Bebek arabasını görümcemden alacağım
Kullanırmısın dedi
Kullanmazmıyım dedim. Gözüm açıldı resmen
Amin cnm sağol
Evdeki bozuk para kumbarasini açtım, gram parası çıktı. Fiziki aldım bu sefer.
Sevgililer günü hediyesi bileklik aldi eşim, bir tane de küpe beğendim ama bu ay faturaları görelim ona göre alırım.
Gule gule kullan hepsini bebisimTrendyol indiriminden bir ceket, bir pantolon, bir trençkot aldım.
2021 için sembolik bir ödeme yapacak şirket, onunla altın alacağım.
Hiç o açıdan düşünmemiştimBebek arabasından en az 1500 TL cepte bak
7,5 ay bence çok fazla belli olmuyor şimdiki bebeklerin işi hiç bir sorun yokken benim ilk çocuk 35 haftalık olmadan geldi neyseki herşeyini birkaç gün önce yıkayıp ütülemiştim şükür
Maşallah sağlıkla ve zamanında gelsin tabiHiç o açıdan düşünmemiştim
Ben şuan 23. Haftadayım yım
O zaman kaçıncı haftalarda başlayayım almaya
Yada şöyle sorayım herşey kaçıncı haftada tamamıyla hazır olsun
Bende hastane çantamı ve odası vs herseyini 32.haftada hazır olacak şekilde yapmıştım:)Maşallah sağlıkla ve zamanında gelsin tabi
Ben ilkinde şok yaşayınca öyleikinci çocukta 32.hafta herşeyini hazırladım yıkayıp ütüleyip hurçlarda dolaba kaldırdım 37. Hafta doğdu şükür
En azından hastane çantan yani 1 2 takım bişe daha erken garanti hazırda olsun
Maşallah sağlıkla ve zamanında gelsin tabi
Ben ilkinde şok yaşayınca öyleikinci çocukta 32.hafta herşeyini hazırladım yıkayıp ütüleyip hurçlarda dolaba kaldırdım 37. Hafta doğdu şükür
En azından hastane çantan yani 1 2 takım bişe daha erken garanti hazırda olsun
O zaman bende 30. Haftada herşey hazır olacak şekilde ayarlayayım kendimi.Bende hastane çantamı ve odası vs herseyini 32.haftada hazır olacak şekilde yapmıştım:)
Zira 7 aylik doğan bebisler de çok:)
Canım yaSelâm kızlar
Birikimler bereketli olsun ekledim:)
Şubat iyi geldi maddî anlamda sanki 2 gram altın daha aldım bugün
Yarın bir arkadaşımın doğum günü bir de hediye aldim ona umarım beğenir.
Siz nasılsınız ne var ne yok?
Cennetmeyvesii annen nasil oldu?
The Black seni görmek ne güzel
bereketli olsun canim2 gram altın daha ekledim ve subat birikimi
Eşim her sevgililer günü hediye alır evlilik yıldönümü unutan koca sevgililer günümü eş geçmez
Akşam hediyeni kendin seç ben parasını vereceğim bu kez dedi.
Ben ne yaptım onunla da altın almış olabilirim
Ne kadar romantik biz
bereketli olsun canimEvdeki bozuk para kumbarasini açtım, gram parası çıktı. Fiziki aldım bu sefer.