- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #4.821
Günaydın kızlar, bugun kan vericem, dua edin :)
Allah gönlüne göre versin canım. Gönlündekini hayırlı kılsın.
İnşallah güzel habelerle gelirsin. Bekliyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar, bugun kan vericem, dua edin :)
Ben selam verip geldim ya uyumuşum tekrar uyandım geldimBen burdayımmmm :))
Sağol canım daha çokları sizin olsun :)
Gitmediler, 1 hafta daha burdalar. Zaten onlar gittikten 2 gün sonra da biz kv lere gideceğiz, Bursa ya.
Olan bana ve çocuğuma oluyorasaf da çok yoruluyor ben de
Sen nasılsın ne var ne yok?
Ahh canım gördün mü sizi bekleyeyim derken uyuyakalmışımgünaydınn:) geldik geldik:)
tatil hazırlığı nasıl gidiyor elbise bulabildin mi?
bitirince hemen iş bulabileceğim bi bölüm. 2 yıllık adalet okunur mu sence? noterde işe girilebilirmiş öyle mi?Sağol canım :)
Sen hangi bölümü düşünüyorsun?
anaa uyumuş arada:)) günaydın tekrar o zaman:) butiklere baktın mı civarda varsa, belki bulabilirsin oralarda.Ben selam verip geldim ya uyumuşum tekrar uyandım geldim
Kıyamam ben yavruna çok yorulmasın...
Ahh canım gördün mü sizi bekleyeyim derken uyuyakalmışım
Elbise o gün yine baktım ama içime sinen olmadı, bulamazsam da artık olanları giyeceğim cnm.
Haftaya pazartesi yine bakarım
günaydın canım hakkında hayırlısı olsun inşallahGünaydın kızlar, bugun kan vericem, dua edin :)
Günaydın Canım sana da güzel bir hafta diliyorum... Dolu dolu bir haftasonu geçirmişsin ne güzel.. Tatil için harcanana bende üzülmem her zaman çıkılmıyor kafanı dağıtmana da iyi gelmiştirgünaydın kızlarrr, iyi haftalar dilerim hepimize..sağlıklı, mutlu,keyifli , huzurlu bir hafta olsun inşallah....
haftasonu cumartesi pazar yakın bir yerlere kaçtık, sürekli bi hareket vardı, girip yazamadım, fırsat buldukça geçmişi okudum, alıntılayamadım ama
gördüğüm kadarıyla herkes gayet iyi maşallahhh
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş, altın alanlar, altın paraları birikenlere şimdiden hayırlı olsun diyorum, Rabbim bereketini artırsın inşallahhh
buzluk dolduranlar; aldıklarınızı afiyetle,sağlıkla yemek nasip olsun inşallahhhh...
çalışanlara kolaylıklar dilerim..
malum pazartesi, evi resmen ayağa kaldırdım
çamaşırlar makinede...halıları topladım, koltukları kaldırdım, dip köşe temizlik var bugün bende...hava da çok sıcak şansıma
çoook işim var çooookkkkk![]()
Günaydın Canım @tobosoludulcinea mutlu bir hafta olsun inş.. Çok yorulmadığın. Özlüyoruz canım seni de görüşmek üzereGünaydın kızlar herkese hepinize mutlu huzurlu bol bereketli birikimli bir hafta diliyorumdün giremedim hiç bu sabah bi kısmını okudum yazdıklarınızın bugünde fırsat bulamayabilirim
hepinizi öpüuorum herkese selamlar sevgiler
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler sefa getirmişler
![]()
Valla hiç tahmin etmezdim bugun tümletecem bakalım yaparlarsaNe güzel birikmiş o kuruşlar öyle... Bereketli olsuneyyay
hadi hayırlı haberle gel inşallah cnmGünaydın kızlar, bugun kan vericem, dua edin :)
kredi çekip birikime koyma fikri kafamı oldukça kurcalıyor bu ara..10 bin tl ile başlayıp 18 ay ayda 650 civarı ödesek diyorum ama kafam karışık..zaman zaman burada da konuşuyoruz konuyu...
konu ile ilgili bi link paylaşayım, aklımı çeliyor bu kadın benim
Ben aynen senin dediğin gibi yapıyorum.. Ödüyormuş gibi her ay maaşı aldığımda ayıracağım miktarı hemen o paradan ayırıyorum. Kendimce bu yönteme alıştım bana uydu. .onun yerine kredi çekmiş gibi davranıp taksit ödermiş gibi kenara para atsanız yada altın alsanız? "miş" gibi yapın yani olma mı?
yani.. nasıl takside girince paşa paşa ödüyoruz..Canım ben bu hatunun videolarını resmen ezberledim.çok motive ediyor . Ona sorana asla çekmeyin diyor ama her ay düzenli ödüyormuş gibi ayırmada kendine güvenemiyorsan bence sıfır faizle çekilebilir.
Ben aynen senin dediğin gibi yapıyorum.. Ödüyormuş gibi her ay maaşı aldığımda ayıracağım miktarı hemen o paradan ayırıyorum. Kendimce bu yönteme alıştım bana uydu. .
Günaydın Canım..Günaydın kızlar
Hepinize bol bereketli bir gün diliyorum.
Hayırlısı olsun inşallah dualarım seninle..Günaydın kızlar, bugun kan vericem, dua edin :)
Ay valla uyumuşum tekrar geç yatıp erken Uyanınca dalmışım öyle...anaa uyumuş arada:)) günaydın tekrar o zaman:) butiklere baktın mı civarda varsa, belki bulabilirsin oralarda.
günaydın:) ay o ata'laaar ne kadann cicişler eveet:))günaydın canlar :)
işte çalışanlara evde çalışanlara kolay gelsin
buzmavileylak hayırlı haberlerle gel inşallah..
ikinci ünv. okumak isteyenlerin Allah yardımcısı olsun ben yaparsam yüksek filan yaparım artık o bile büyüyor gözümde bakalım..
izledim de videoyu birikim yapmak için kredi çekmeyin diyor ama ben eşimle ortak para biriktirdiğim için bizmsf2407 ün dediği gibi bu ay 100 eksik yatıralım ayakkabı alırız bu ay 300 eksik yatıralım şuna lazım filan modundayız. bekar olsam yapardım o işi de şuan önceliklerim ve esneklik payım oldukça arttı. o yüzden biz kredi ile birikim yapabiliriz. şu masraflı bayram tatil vs dönemi bi atlatalım hayırlısı ile de kışın kabuklarımıza çekiliriz
bu arada kızlar tandıık bir kuyumcuya soracağım bakalım 1 çeyrek parası verip evdeki 3 çeyreği de üzerine verince ata lira verir mi diye olursa ben de ata olarak çok uzun vadeli düşünüyorum..(ata liralar çok cezbedici duruyor)
Ellerinize sağlık canm ben de istiyorum senin görümcenin deposundan :)) ben de kızımın küçülenleri lekeliyse hemen atıyorum değilse kaldırıyorum ama evin her yeri eşya kalabalığı oluyor böyle.Günaydın Hanımlar,
Haftasonu oldukça yoğun geçti. İşe gelince dinlenen modelim ben de
Dün kızımın tüm kıyafetlerini döktük. Tek tek etiketlerine bakarak ayırdık. Ikeanın şeffaf büyük kutularına yerleştirdik. Bir tane yenidoğan, bi tane 6-12 ay, 2 yaş, 3 yaş ve 4 yaş olmak üzere 5 kutu doldu. Yaş grubunu belirten etiketler hazırlayıp yapıştırdım üzerlerine. Haftasonu hepsi görümcemin evinin deposuna yolcu.
Bu eşya kalabalığı gözüme çok batıyordu. Hepsinden kurtuluyorum sonunda.
Geçen kış sezon sonunda kızımın önümüzdeki kış için ihtiyaçlarını toplu almıştım. Bu kış sadece bot masrafı olacak.
Ya evet resmen alıp böyle cebimde taşıyasın boynuma asasım filan var ahahahgünaydın:) ay o ata'laaar ne kadann cicişler eveet:))
https://altin.in/fiyat/gram-altinMerhaba herkese geçen hafta altin hesabı açtırdım garanti bankasından ama makas aralığı çok geldi gram başı 1 liradan fazla normal mi bu
evet kendisi bir ata değil yanee:)) ben de koluma dövme mi yaptırsam bilemedim.Ya evet resmen alıp böyle cebimde taşıyasın boynuma asasım filan var ahahahçeyrek tam bir motivasyon sebebi değil benim için bir ata değil kendisi sonuçta
![]()
Kuyumcun umarım üzerine para istemez cnm.. Çeyrek de iyi de ata tabi daha başka...Ya evet resmen alıp böyle cebimde taşıyasın boynuma asasım filan var ahahahçeyrek tam bir motivasyon sebebi değil benim için bir ata değil kendisi sonuçta
![]()