- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- Konu Sahibi karamelli_turta
süppersin saol canım, internette hesap işletim ücreti alıyor vadesiz hesapta da ziraat yazıyordu demek ki kalktı... al-sat yapmayacağım da, şimdi 48 tl kalmış bankada ben onu bi şeklide dediğim gibi harcıyorum..bi de Allah bu yaz kısmet etmedi ama seneye yaz paris -roma vs 3-4 gün gezi hayalimiz var, o gezi için de euro biriktirmeye başlayayım şimdiden ufak ufak atayım seneye hazirana kadar bir şeyler biriksin istiyorum..alıp unutacağım yani.. internetten açılıyor mu o hesap,*
Kesinlikle canım bende senin gibi düsündüm elimde olan 5-10 tl yi harcamamak için hemen dövize çeviriyorum uzun uzadıya kumbarada tl biriktirmiyorum yani 100 tl yi zor görmüştür kumbaram ama harcama da yapmamıs oluyorum. Altın malum pahalı ama 5 $ bile olsa gemen alabiliyorum mobil bankacılıktan bu bana acayip pratik geliyor. Ziraat bankasında maas hesabım var €,$ ve altın hesabını hep mobilden açtım herhangi bir hesap işletim ücreti filanda alınmıyor. Bana cok iyi çok pratik geldi yani bu uygulama tavsiye ederim canım ama maaşını aldıgın banka daha pratik olucaktır