- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ceyrek tam vs. Bunlati bozdururken zarar ediyorsun. Banka uzerinden gramlik altin al. Atiyorum o ay kenara 1000 lira koyacaksin. Internet bankaciligindan 1000 liralik altin aliyorsun. O senin hesabinda atiyorum 12 13 gram altin olarak gorunuyorpekı ceyrekmı alıyım yarımmı yoksa tam altın mı ?
Ne kadar biriktirdin canım ?kızlar merhaba bende bu ay başladım para biriktirmeye şuan sadece vadeli hesap açtırabileceğim kadar param var.. gram altın banada mantıklı geldi ama hiç anlamıyorum.. mesela ihtiyacımız oldu sattık parası hemen hesaba geçiyor mu?
ilahi :) helalı olsun daha bereketlı canım yanı :))Faizi olan bi bankaya yatırarak faiz yiyerek cehennem için yatırım yapabilirsiniz :)
o nasıl bsy canımAçık ara farkla enpara.com diyorum.
Canım işte birikim hesabı, yüksek faizli. Reklamlarda falan görmedin mi?o nasıl bsy canım
Canım işte birikim hesabı, yüksek faizli. Reklamlarda falan görmedin mi?
Para yerine altın almaktaki amaç, altın düşükken alıp yükselince satarak aradaki fark kadar kar elde etmektir. Bunun için piyasayı sürekli takip etmek gerekir, aman düştü mü aman yükseldi mi, satayım alayım derken uğraştırır. Bu şekilde ilgilenebilecek biri değilseniz altın işine boşuna girmeyin. Alıp satıp kar toplamayacaksanız kenarda ha para durmuş ha altın durmuş bi farkı yok.
Ben birikimimi faize yatırıyorum enpara.com sadece bir örnek. Altınla uğraşmaktan çok daha fazla karı oluyor.
Ben faizin haram olduğuna inanmıyorum, bankalar yaygınlaştıktan sonra üretilmiş hurafelerden sadece. fakat mantıklı düşünmek, sorgulamak gerek.Size katılıyorum. Tercihlerimiz aynı yönlü :)
500 lira biriktirebildim...Ne kadar biriktirdin canım ?
çok guzel gercekten az bı para degıl sonucta. ne kadar surede bırıktırdın canım ?500 lira biriktirebildim...
çok guzel gercekten az bı para degıl sonucta. ne kadar surede bırıktırdın canım ?
çalışıyor musun bilmiyorum ama ben çalışmıyorum daha doğrusu internet üzerinden yaptığım bir işim var.. eğer çalışıyorsan çok daha kolay para biriktirmen..ama çalışmıyorsan yinede gelirin varsa önce biriktireceğin miktarı ayır.. sonra harcamalarını yap.. aylık 300 liran carsa ayır 100 lirasını 200 lirayla al ne alacaksan.. ben çok saavurgana biriyim aslında alışverişide severim ama bu ay kendimi tuttum birikti bu kadar..sen cıddımısın nolrsun banada soyle bunu nasıl yaptın ?