Altın birikimi yada para... Kızlar ?

Yerinde olsam bir bankaya altin hrsabi actirirdim. Hatta dustugu zamanlarda alip ciktigi zamanlarda da kar ederek de degerl3ndiririm. Ozrllille gramlar arttikca bozduurup alma isi iyi oluyor ve bunu internet bankacigindan yapiyorsunuz cok kolay

pekı ceyrekmı alıyım yarımmı yoksa tam altın mı ?
Ceyrek tam vs. Bunlati bozdururken zarar ediyorsun. Banka uzerinden gramlik altin al. Atiyorum o ay kenara 1000 lira koyacaksin. Internet bankaciligindan 1000 liralik altin aliyorsun. O senin hesabinda atiyorum 12 13 gram altin olarak gorunuyor

kızlar merhaba bende bu ay başladım para biriktirmeye şuan sadece vadeli hesap açtırabileceğim kadar param var.. gram altın banada mantıklı geldi ama hiç anlamıyorum.. mesela ihtiyacımız oldu sattık parası hemen hesaba geçiyor mu?

kızlar merhaba bende bu ay başladım para biriktirmeye şuan sadece vadeli hesap açtırabileceğim kadar param var.. gram altın banada mantıklı geldi ama hiç anlamıyorum.. mesela ihtiyacımız oldu sattık parası hemen hesaba geçiyor mu?
Ne kadar biriktirdin canım ?

o nasıl bsy canım
Canım işte birikim hesabı, yüksek faizli. Reklamlarda falan görmedin mi?
Para yerine altın almaktaki amaç, altın düşükken alıp yükselince satarak aradaki fark kadar kar elde etmektir. Bunun için piyasayı sürekli takip etmek gerekir, aman düştü mü aman yükseldi mi, satayım alayım derken uğraştırır. Bu şekilde ilgilenebilecek biri değilseniz altın işine boşuna girmeyin. Alıp satıp kar toplamayacaksanız kenarda ha para durmuş ha altın durmuş bi farkı yok.
Ben birikimimi faize yatırıyorum enpara.com sadece bir örnek. Altınla uğraşmaktan çok daha fazla karı oluyor.

Altın hesabından biz zarar ettik. Bana hiç makul gelmiyor zaten. Alım-satım da illa ki zarar ediliyor, altın alıyorum hani nerde? Banka hesabında görünüyor. Bence altın hesabına hiç bulaşmayın. Bankaya yatırın faize koyun. Az bir para da zaten altın 1 2 lira yükselse sen zaten 1 2 lira düşüğüne bozduracaksın, paran olduğu yerde sayacak. Kuyumcudan çeyrek falan alsan, evde saklaman doğru değil. En güzeli hesabına yatır, günlük ya da aylık faize koy. Eline 5 lira bile geçse üstüne ekleyebilirsin emin ol daha güzel para birikiyor.

Canım işte birikim hesabı, yüksek faizli. Reklamlarda falan görmedin mi?
Para yerine altın almaktaki amaç, altın düşükken alıp yükselince satarak aradaki fark kadar kar elde etmektir. Bunun için piyasayı sürekli takip etmek gerekir, aman düştü mü aman yükseldi mi, satayım alayım derken uğraştırır. Bu şekilde ilgilenebilecek biri değilseniz altın işine boşuna girmeyin. Alıp satıp kar toplamayacaksanız kenarda ha para durmuş ha altın durmuş bi farkı yok.
Ben birikimimi faize yatırıyorum enpara.com sadece bir örnek. Altınla uğraşmaktan çok daha fazla karı oluyor.

Size katılıyorum. Tercihlerimiz aynı yönlü :)

çok guzel gercekten az bı para degıl sonucta. ne kadar surede bırıktırdın canım ?

sen cıddımısın nolrsun banada soyle bunu nasıl yaptın ?
çalışıyor musun bilmiyorum ama ben çalışmıyorum daha doğrusu internet üzerinden yaptığım bir işim var.. eğer çalışıyorsan çok daha kolay para biriktirmen..ama çalışmıyorsan yinede gelirin varsa önce biriktireceğin miktarı ayır.. sonra harcamalarını yap.. aylık 300 liran carsa ayır 100 lirasını 200 lirayla al ne alacaksan.. ben çok saavurgana biriyim aslında alışverişide severim ama bu ay kendimi tuttum birikti bu kadar..

bayanlar birikmiş parayı birden çeyize yatırmak içinize oturabilir.. o yüzden ufak ufak alın çeyizinizi,ya bir tencere takımı ne kadar eski model olabilirki? alın dursun..onun dışındada dolar yada euro yapaabilirsiniz,altın malum hop iniyor hop çıkıyor bu ara,türk lirasıda sıkışınca hemen harcanıyor:KK24:

Hanımlar lütfen madem konu nasıl birikim yapılır danışmak için açılmış o zaman birikim fikirleri üzerine yorum yapılsın, dini içerik yazmayın.

X