- 23 Kasım 2015
- 620
- 474
- 103
- 33
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
-
+1Alternatif tıp ile ilgilenen tıp hekimleri de var.
Çok detaylı sonuçları oluyor,giden arkadaşlarım var ve en iyisinin o olduğunu söylüyorlar.
Çünkü her hücrene kadar sonuç çıkartıyorlar ve ona göre tedavi yolu uyguluyorlar.
Fikrinizi takibi yapan doktorunuzla paylaşın. Bahsettiğiniz bitkisel tedavi ise eğer kullandığınız ilaç ile etkileşimleri yoksa hayır diyeceğini sanmıyorum.4 yıllık evliyim ve pcos hastasıyım cocugumuz olmuyor. 4 yıldır hastanelerdeyim desem yeridir. Tüp bebek bile yapamadık surekli bi sorun cıkıyor. Suan yine tedavideyim adet olursam ignelere baslicam fakat bu surecte alternatif tıpıda denemeye karar verdim siZce bi sakincası olur mu ? Esim hiç sıcak bakmıyor doktorlar boşuna mı okuyo onca sene diyo siz nelr dusunuyosunuz bildiginiz ornekleri paylasır misiniz ?
Ya cok kararsızımAsla yapmayın ben yaptım çok zararlı ciktim. Ikıncı asilamada facebook gruplarından birine üye idim orda okumuştum kadının biri aşılama ile birlikte bal çörek otu yapmıştı. Ben de yapayım dedim sonuç felaket. Aşılama iptal vücudum su topladi. O kadar emek çaba boşa gitti. Ignelerle birlikte aldığım çörek otu karışımı yumurtaların hızlı büyümesine ve sayıca fazla ve kalitesiz olmasına yok acti doktor bu şartlarda aşılama yapamam dedi ve iptal etti. Ikisinden birini tercih edin bence çünkü o aldığınız ilaçlar gerçekten çok kuvvetli ilaclar
bi karişim yapıp 1 saat ustunde oturacagımı bu sekilde iltihap ve benzeri seylerin akıp gidecegini söyledi birsey yiyip içmeyecegim yinede korkuyorum. Artık sıkıldım kendime igne saplamaktan bi umut brlki diyorum...Fikrinizi takibi yapan doktorunuzla paylaşın. Bahsettiğiniz bitkisel tedavi ise eğer kullandığınız ilaç ile etkileşimleri yoksa hayır diyeceğini sanmıyorum.
Alternatif tıp adı altında satılan bitkisel hap, şurup gibi ticari şeylerden kaçının yeter.
65 kiloyum doktor zayıflamım soyledi suan 60 kıloyum prolaktin normal seviyede triodlerle ilgili bişey söylemedi bilemiyorumSıkıntınıza göre değişir.
Pcos var evet devamı ? Prolaktin mi yüksek ? Tiroid mi var ? Fazla kilo mu var ?
Sıkıntınızı bulamadıysa önce iyi bi dr derim sonra isterseniz alternatif tıpla ilgilenen bi dr olabilir
Siz bilirsiniz ikna etmek gibi bi amacım yok ilaçların etkisini azaltacak bir yola girmeyin derimYa cok kararsızım
bi karişim yapıp 1 saat ustunde oturacagımı bu sekilde iltihap ve benzeri seylerin akıp gidecegini söyledi birsey yiyip içmeyecegim yinede korkuyorum. Artık sıkıldım kendime igne saplamaktan bi umut brlki diyorum...
4 yıllık evliyim ve pcos hastasıyım cocugumuz olmuyor. 4 yıldır hastanelerdeyim desem yeridir. Tüp bebek bile yapamadık surekli bi sorun cıkıyor. Suan yine tedavideyim adet olursam ignelere baslicam fakat bu surecte alternatif tıpıda denemeye karar verdim siZce bi sakincası olur mu ? Esim hiç sıcak bakmıyor doktorlar boşuna mı okuyo onca sene diyo siz nelr dusunuyosunuz bildiginiz ornekleri paylasır misiniz ?
Suan daha da korktumAnnemin hastalığı döneminde ısırgan otu diye tutturdu herkes, kansere bire birdir şöyledir böyledir, kaynatıp içirdik kadına, sonuç tüm sonraki tetkiklerde tüm değerleri rezalet çıktı, noldu dedi doktor, anlattık bir sürü de fırça yedik. Isırgan hücre yeniler, dolayısıyla kötü hücrelerde yenilenir manyak mısınız siz diye ibr cevap aldık, CA ları tavan yapmıştı rahmetlinin, Allahtan uzun süre vermedik üç dört gün kadar içti. Tıbbın dışına çıkmayın, bazen doktorların önerdiği bitkisel yöntemler oluyor kendi doktorunuz size böyle bir şey önerirse uygulayın ama diğerleri tehlikeli.
65 kiloyum doktor zayıflamım soyledi suan 60 kıloyum prolaktin normal seviyede triodlerle ilgili bişey söylemedi bilemiyorum
Doktor olmayan birine güvenmeyin aslaaa.. dönüşü olmayan yollara girmeyinSuan daha da korktum
Suan daha da korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?