alternatif tıp, kacakarı ilaçları, eski zaman yöntemleri ile gebelik

asli-asli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
806
518
öncelikle şöyle bi önsözle başlamak istiyorum;
hangi çağda yaşıyoruz, kocakarı ilacı mı kaldı, ne kadar geri kafalısınız, doktorlar ve ilaçlar dururken böyle hurafeleri nerden buluyosunuz diyenlere....
bende bir sağlıkçıyım ve çook iyi bi araştırmacı olduğumu düşünüyorum. bi çok konuda az çok bilgim var. bi sağlıkçı olarak da diyorum ki, 21. yüzyılda hala çoğu ilaç bitkisel yöntemlerden elde ediliyo. sen bi ilaç içiyosun ki özellikle hormon ilacı 20 sene sonra erken menapoz, rahim kanseri, böbrek problemleri .... ile uğraşıp duruyosun. oysaki o ilacın ham maddesini akıllıca kullansan daha sağlıklı olur. ayrıca doktorların ellerindeki modern cihazlar eski zamanların ebelerinin kullandığı cihazların geliştirilmişi..... velhasıl kelam modern tıbbı imkanları dahilinde kullanan ve bi neticeye ulaşamayan biri olarak alternatif tıptan faydalanmak çok aklı selimce. başlığa karşıt görüşlü arkadaşlar ona göre yorum yaparsa çok minnettar kalırım... saygılarımla....

Arkadaşlar yazım biraz uzun oldu ama amaca gelecek olursak, sizlerden
-bele yakı vurdurmak,
-rahmı ters olanlar için rahim düzelttirmek,
-hacamat yaptırmak
-hayıt suyu içmek
-......
gibi yöntemleri deneyen, duyan ve faydasını gören oldu mu acaba? bi çok kişi bu yöntemlerden biriyle gebe kalmış. verecek olan Allah tır muhakkak ama yolunda mücadele etmek de bizim vazifemiz. bu yöntemlerin nasıl yapıldığı konusunda bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim...

Bunlar hakkında bilgim yok ama ben burda adetten temizlenince 3 gün sonra bir kağıda 110 tane Besmele yazıp onu muska haline getirip ilişkiye girerken bile üzerinden çıkarmazsan hamile kalacağını okumuştum. Hatta yazan kişiye çok ağır tepkiler gelmiş ama ben tepkiyle yaklaşmadım çünkü cevşende de Allah'ın isimleri yazıyor ve üzerimizde taşımanın bir zararı yok. Bu arada 7 kere bir beze sardım öyle diktim ve üzerime astım. Her neyse denediğim ay hamile kaldım. Hamile kalmaktan daha önemli bir detay yaşadım aslında. Ben daha önce dört kez düşük yaşadım ve hep rüyalarımda kabuslar görüyordum. Kaç kere hocaya vs gittim ama yazdıkları muska falan işe yaramadı. Ilk defa bu hamilelikte hiç kabus görmüyorum ve ben Besmelenin gücüne inanıyorum.

rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm. illaki besmele çook büyük bi dua. dinimizin kitabı Kuran besmeleyle başlıyo. sunu merak ediyorum canım sadece, tuvalete girerken üzerinde ayet hadis yazılı şeylerin taşınması doğr değil diye biliorum girerken çıkardın mı devamlı kaldı mı. ne kadar zaman kaldı üzerinde

rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm. illaki besmele çook büyük bi dua. dinimizin kitabı Kuran besmeleyle başlıyo. sunu merak ediyorum canım sadece, tuvalete girerken üzerinde ayet hadis yazılı şeylerin taşınması doğr değil diye biliorum girerken çıkardın mı devamlı kaldı mı. ne kadar zaman kaldı üzerinde
7 kez bir şeye sararsan istediğin yere girebilirsin canım.

adetten temizlendikten 3 gün sonra 110 kez bi kağıda besmele i şerifi yazıp 7 kez bişeye sarıp üzerimizde taşıyoruz öyle mi canım. doğru anlamışım de mi ? arapça yazılışıyla yazıyoruz herhalde?

Ben Arapça yazmadım canım. Önemli olan niyet. Ben Mayıs ayında yaptım çok şükür çok rahatım hiçbir şey olmaz korkma :) bu arada ben önce bir streçe sardım malum yaz terlerim diye. Sonra evdeki bir bez parçasına sardım diktim.

bu gun adetimin birinci günü bitince deniycem canım. faydasını görür zararını görmem eminim ki . çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla versin kucağına bebeğini canım benim için de dua et olur mu :KK43:
Inşallah Rabbim en hayırlısından bir melek gönderir evinize canım. Stres yapma bol bol dua et. Rabbim dualara karşılık verendir. Hem tıbben hem de dinen mücadele etmeliyiz bu konuda.

Ben hayit suyunu denedim ama bi faydasi olmadi bana
Sogan suyuda ole
Bal corek otuda ole
Bu dedigniz sey iliskiye girerken nasil ustunuzde oluo ben anlamadim kiyafetler cikio sonucta iliskiye girerkende uzerinizdemiydi?

1 ay boyunca her gun 1 tatlı kaşığı corekotu cignedim ve hamile kaldim...aslinda niyetim hamilelik degildi. ..neye niyet neye kısmet :))

Inşallah Rabbim en hayırlısından bir melek gönderir evinize canım. Stres yapma bol bol dua et. Rabbim dualara karşılık verendir. Hem tıbben hem de dinen mücadele etmeliyiz bu konuda.
inşallah canım. nasipte kaderde ne zaman varsa illa ki o zaman gelecektir ama umut kapılarını aralamak lazım :) ben de sizin gibi düşünüyorum :) çok teşekkürler

Ben hayit suyunu denedim ama bi faydasi olmadi bana
Sogan suyuda ole
Bal corek otuda ole
Bu dedigniz sey iliskiye girerken nasil ustunuzde oluo ben anlamadim kiyafetler cikio sonucta iliskiye girerkende uzerinizdemiydi?
inşallah ilerleyen en yakın zamanda hamilelik haberini alırsınız canım. ben şimdiye kadar hiç bi alternatif yöntem denemedim ama zamanı gelince vesile olacaktır diye düşünüyorum. öneren arkadaş nasıl yaptı bilmiyorum ama ben bi iple kolye tarzında yapmayı düşünüyorum. böylece o zaman da boynumda olmuş olur..

inşallah ilerleyen en yakın zamanda hamilelik haberini alırsınız canım. ben şimdiye kadar hiç bi alternatif yöntem denemedim ama zamanı gelince vesile olacaktır diye düşünüyorum. öneren arkadaş nasıl yaptı bilmiyorum ama ben bi iple kolye tarzında yapmayı düşünüyorum. böylece o zaman da boynumda olmuş olur..
Merhaba canım benim hatirliyorsundur. Regli olmana çok üzüldüm . Ama biliyoruz ki her gecenin arkasından sabah gelir . Bu zamanlarda geçecek. Canım bende senin gibi pkolum ben sogan kurunu uyguladım reglim 35 günde de olsa oluyorm. Hamile kalmadım henüz. 3 gün sonra belli olacak. Bende birde tiroid çıktı ilaç kullaniyrm. Herşey Allahtan. Sen umudunu kaybetme

Ole tabi hersey rabbimden hayirlisi neyse o olur insaah kavusuruz bebeklerimize benm bugun ad3t gunum olmadim simdiye kadr coktan olmam lazimdi artik 27 temmuzu beklicem 25gunde bir oluyorum cunki 27sinde 28inci gun oluo bakalim durum ne olucak

Merhaba canım benim hatirliyorsundur. Regli olmana çok üzüldüm . Ama biliyoruz ki her gecenin arkasından sabah gelir . Bu zamanlarda geçecek. Canım bende senin gibi pkolum ben sogan kurunu uyguladım reglim 35 günde de olsa oluyorm. Hamile kalmadım henüz. 3 gün sonra belli olacak. Bende birde tiroid çıktı ilaç kullaniyrm. Herşey Allahtan. Sen umudunu kaybetme
evet canım hatırlamaz olur muyum hatırlıyorum, progestan isimli başlıkta karşılaşmıştık. yok canım bu ay hiç negatif düşüncelere sahip değilim hatta içimde tuhaf bir his var bebeğim çok yakında gelecekmiş gibi :) şaşılacak şeyler oldu bu ay bana hiç tedavi, dr takibi, ilave ilaç olmazsızın(sadece insülin direnci için matofin kullanıyorum ve geçen ay 6-7 kilo vermiştim) yumurtamın çatladığını hissetmiştim bugun de kendiliğinden adet oldum. pco lularda bu bahsettiğim şeyler zor biliyosun ki. bi gelişme var demek ki :) bu da beni mutlu ediyo :) soğan suyunu denedim içemedim canım. midem çok hassas kaldırmadı onu

canım tiroid çıktı demişsin o ilacı kullan bir aya kalmaz geçer. bende de çıkmıştı bi ara hatta hala risk altındayım genetik olduğu için. inşallah bebeğin tutunmuştur canım sana :) haberlerini bekliyorum

canım tiroid çıktı demişsin o ilacı kullan bir aya kalmaz geçer. bende de çıkmıştı bi ara hatta hala risk altındayım genetik olduğu için. inşallah bebeğin tutunmuştur canım sana :) haberlerini bekliyorum
Evt canim bu ay tekrar gidicem ilacın dozunu artırmak için. Sen bıraktın mi ilacı? Sanırım ömür boyu kullanicam ben hayırlısı artık. İnşallah canim rabbim isteyen herkese versin aratmasin. Şunuda ilave edeyim canim ben sogan kurunu içmeden önce lh hormonum 9.5 tu. KÜrden sonra lh hormonu 7 olmuştu.

Evt canim bu ay tekrar gidicem ilacın dozunu artırmak için. Sen bıraktın mi ilacı? Sanırım ömür boyu kullanicam ben hayırlısı artık. İnşallah canim rabbim isteyen herkese versin aratmasin. Şunuda ilave edeyim canim ben sogan kurunu içmeden önce lh hormonum 9.5 tu. KÜrden sonra lh hormonu 7 olmuştu.
evet canım 2 sene önceydi benim yükseklik arada yükseliyo ama çok değil en fazla 5 olmuştu. bir kutu bitirdim sanırım sadece.. illaki faydası vardır o kürün de ama ben içemiyorum. midemi yakıyo sonra su bile içsem çıkarıyorum yaka yaka. soğanı bile çiğ yiyemiyorum zaten ben mideme dokunuyo diye. bakalım bu matofin de işe yaradı galiba bende :) bu ay başka ilaç kullanmadan adet oldum çünkü

X