- 20 Haziran 2023
- 169
- 67
Gidiyi erittikten sonra sarkma yapmaz mi?Bende çok acayip fiyatlar alıyorum zaten fiyattan bağımsız dr da seçemiyorum gidi mezoterapi ( iğneyle erittikleri) jawline dolguya dönsemmi , dr bak sor izle bıkkınlık geldi
Emel bayar eşine değil erdem Tezel yaptı ameliyatını bildiğim kadarıyla belki eşi de ameliyata girmiştir erdem Tezel ile.. Ama Erhan Eryılmaza ameliyat olan birini tanıyorum hiç memnun değildi.. Kendisinin ameliyat ücreti ne kadar şuan? 3 yıl önce çevreye göre fazla denilecek bir miktardıFiyat konusunda en adil isim Erhan Eryilmaz sanirim. Umarim bahsedildigi kadar iyi bir doktordur. Bugun Emel Bayar youtube a video eklemis. 4 yil once endoscopic facelift yaptirmisti esine. Bu doktor hakkinda da bilgisi olan var mi?
Gidiyi erittikten sonra sarkma yapmaz mi?
Ameliyat Oldunuz mu acaba..ben de alt yüz istiyorum..Daha önce ani bir kararla karın germe yaptıracağımı başlık yazmıştım .onu oldum bitti iyileştim Şimdi de ani bir kararla alt yüz ve boyun germeye karar verdim .Sitede en çok Zekeriya kul ismi geçiyor .
Benim aklımdakiler
Zekeriya kul
Mete Aksu
Ozan balık
Bir de son zamanlarda volkan kıyak şipşak muayenehanesinde yapıyo en son Seda sayana yapmış ama onda tereddütlerim var .
Aslı şen ufuk askerığluna yaptırmış .
Çok kararsızım şimdiye kadar defalarca kez ip askı yaptırdım .çok çabuk eski haline geliyor .Germeyi şimdiye kadar düşünmüyordum benim için dikiş izlerinin belirsizliği çok önemli çünkü .Ama artık orda ki fazla derinin alınmadan sonuç yakalayabilmek zor.Kaoplastik diye takip ettiğim Koreli bi cerrah var keşke o Tr de olsa
Tavsiyelerinizi ya da olumsuz yaşadıklarınızı bekliyorum arkadaşlar
Esim cok karsiydi onu ikna ettim gibi konusunca ben esine yaptirdi sandim, yanlis anladim demekki. Cok garip videoyu yukledikten 1 saat sonra silmis.Emel bayar eşine değil erdem Tezel yaptı ameliyatını bildiğim kadarıyla belki eşi de ameliyata girmiştir erdem Tezel ile.. Ama Erhan Eryılmaza ameliyat olan birini tanıyorum hiç memnun değildi.. Kendisinin ameliyat ücreti ne kadar şuan? 3 yıl önce çevreye göre fazla denilecek bir miktardı
Umarim sarkma olmaz cunku olursa bir de altyuz germe yaptirmaniz gerekicekki guvenilicek doktor bulmak neredeyse imkansizYapar zaten her gıdı yağ değil bazımızdaki gıdı deri fazlası yani işe yaramayabilir bile ama enjekte ettikleri maddeyi araştırıp çok zararlı bulmazsam denemeyi düşünüyorum
Çok özür dilerim o kişi Erhan Eryılmaza değil emel hanımın eşine ameliyat olup memnun kalmamıstı.. Erhan Eryilmaz hakkında bilgim yok yanlış olmasın şimdiEsim cok karsiydi onu ikna ettim gibi konusunca ben esine yaptirdi sandim, yanlis anladim demekki. Cok garip videoyu yukledikten 1 saat sonra silmis.
Erhan Eryilmaz hakkinda kotu yorum yok diyordum ki onun icin de cikti. Sanirim 4 4luk bu doktora guvenebilirim diyecegim biri cikmiycak. Uyelerden birinin soyledigine gore Eryilmazin verdigi fiyat deep plane £6500 ve boyun germe £5000 . Simdi cevreye gore en ucuzu sanirim. Eryilmaz dan memnun olmayan tanidiginiz bu forumdan mi yoksa disaridan arkadasiniz mi ve hangi islemleri yaptirdi, sikayetleri nedir ?
Merhaba ben yaklaşık 16 ay önce Zekeriya kula ameliyat oldum komple yüz germe sormak isterdiniz şey olu ise cevaplarım bende aylarca form okuyarak cesaret etmiştim çünkü1 yil once yuz germe konusu cok aktifti. Herkes Zekeriya Kul a ameliyat oluyordu. Simdi o uyelerin hicbiri yok. Keske geri donus yapsalar....
Merhaba cok tesekkurler donus yaptiginiz icin. Komple yuz germe derken orta yuz endoscopic ve alt yuz derin plan mi ? Sakincasi yoksa yasiniz kac ? Bir kac kisi asimetrik kas, goz ve yuzun 6 ay sonra eski haline donmesinden sikayet etmis. Siz memnunmusunuz ve revizyona ihtiyac duyuldumu? Ben Zekeriya Kul ve Erhan Eryilmaz arasinda kaldim. Bir de Ozgur Cakmak varmis cok iyiymis onu arastiricam.Merhaba ben yaklaşık 16 ay önce Zekeriya kula ameliyat oldum komple yüz germe sormak isterdiniz şey olu ise cevaplarım bende aylarca form okuyarak cesaret etmiştim çünkü
Daha önce ani bir kararla karın germe yaptıracağımı başlık yazmıştım .onu oldum bitti iyileştim Şimdi de ani bir kararla alt yüz ve boyun germeye karar verdim .Sitede en çok Zekeriya kul ismi geçiyor .
Benim aklımdakiler
Zekeriya kul
Mete Aksu
Ozan balık
Bir de son zamanlarda volkan kıyak şipşak muayenehanesinde yapıyo en son Seda sayana yapmış ama onda tereddütlerim var .
Çok kararsızım şimdiye kadar defalarca kez ip askı yaptırdım .çok çabuk eski haline geliyor .Germeyi şimdiye kadar düşünmüyordum benim için dikiş izlerinin belirsizliği çok önemli çünkü .Ama artık orda ki fazla derinin alınmadan sonuç yakalayabilmek zor.Kaoplastik diye takip ettiğim Koreli bi cerrah var keşke o Tr de olsa
Arkadaşlar karın germe olduktan sonra bu ameliyatı olmaya karar vermiştim .Karaca Başaran tek kararımdı .araya yaz girince kaldı.Şimdi Eylül ayı için randevu oluşturdum .Muayene ücreti 5000 tl ?Daha önce ani bir kararla karın germe yaptıracağımı başlık yazmıştım .onu oldum bitti iyileştim Şimdi de ani bir kararla alt yüz ve boyun germeye karar verdim .Sitede en çok Zekeriya kul ismi geçiyor .
Benim aklımdakiler
Zekeriya kul
Mete Aksu
Ozan balık
Reelself de Karaca Basaran hakkinda cok kotu yorumlar var. Burun ameliyati icin yurtdisindan gelmis birine yanlis hesaplama yapildi diyip iki defa ongorusme ucreti almislar sonrasinda yuz germeye ihtiyaciniz var diyip onu da satmislar ki bu cok yanlis yuz germe dusunmeyen birinin aklina bunu sokmak. Ameliyat sonrasinda yuzunde cokme ve geri donusu olmayan sinir hasari verilmis vsvs. Bunlar sadece aklimda kalanlar. Bende bir ara dusundum kendisini biraz arastiricnda reelselfdeki sikayetleri gordum. Siz kendiniz okuyun lutfen.Arkadaşlar karın germe olduktan sonra bu ameliyatı olmaya karar vermiştim .Karaca Başaran tek kararımdı .araya yaz girince kaldı.Şimdi Eylül ayı için randevu oluşturdum .Muayene ücreti 5000 tl ?
Yani yüzüme bakacak ve nereyi ameliyat edeceğine karar vericek .Ve zaten ameliyat ücretini alacak .Bu arada sordum bu ücreti ameliyat ücretinden de düşmüyorlar ..Sizce bunun için 5000 tl almak normal mi .Bu kadar açgözlü olmaları beni soğuttu açıkçası .Ne diyorsunuz muayene ücretleri ne civarda şu an diğer doktorlarda bilen var mı ?
Nerden giriyoruz oraya nasıl buluruzReelself de Karaca Basaran hakkinda cok kotu yorumlar var. Burun ameliyati icin yurtdisindan gelmis birine yanlis hesaplama yapildi diyip iki defa ongorusme ucreti almislar sonrasinda yuz germeye ihtiyaciniz var diyip onu da satmislar ki bu cok yanlis yuz germe dusunmeyen birinin aklina bunu sokmak. Ameliyat sonrasinda yuzunde cokme ve geri donusu olmayan sinir hasari verilmis vsvs. Bunlar sadece aklimda kalanlar. Bende bir ara dusundum kendisini biraz arastiricnda reelselfdeki sikayetleri gordum. Siz kendiniz okuyun lutfen.
Nerden giriyoruz oraya nasıl bulu
Merhaba, ben de Eylul icin randevu aldim Zekeriya Kul'dan ama yuz oldugu icin cok korkuyorum. Karaca Basaran 18 000 Euro dedi, Zekeriya Kul 8000 Euro, Ozan Bitik 10 000 Euro. Ozan Bitik gorusmeden 24 saat once muayene ucretinin havale edilmesini istiyor. Parayi 1 gun onceden havale edip, randevu saatinden erken bile gittigim halde yabanci bir hastayi aldi ve beni tam bir saat bekletti. Yaklasimi hic hosuma gitmedi, Karaca Basaran ise yine muayene ucreti verdigim halde 10 dk sonra sekreterini cagirarak fiyat vermesi icin sepetledi. En samimi Zekeriya Kul geldi bana. Iyilesme sureci en cok ilgilendiriyor beni. Ne kadar surede normal bir goruntuye ulasiliyor? TesekkurlerMerhaba ben yaklaşık 16 ay önce Zekeriya kula ameliyat oldum komple yüz germe sormak isterdiniz şey olu ise cevaplarım bende aylarca form okuyarak cesaret etmiştim çünkü
Muayene ücretleri ne kadarMerhaba, ben de Eylul icin randevu aldim Zekeriya Kul'dan ama yuz oldugu icin cok korkuyorum. Karaca Basaran 18 000 Euro dedi, Zekeriya Kul 8000 Euro, Ozan Bitik 10 000 Euro. Ozan Bitik gorusmeden 24 saat once muayene ucretinin havale edilmesini istiyor. Parayi 1 gun onceden havale edip, randevu saatinden erken bile gittigim halde yabanci bir hastayi aldi ve beni tam bir saat bekletti. Yaklasimi hic hosuma gitmedi, Karaca Basaran ise yine muayene ucreti verdigim halde 10 dk sonra sekreterini cagirarak fiyat vermesi icin sepetledi. En samimi Zekeriya Kul geldi bana. Iyilesme sureci en cok ilgilendiriyor beni. Ne kadar surede normal bir goruntuye ulasiliyor? Tesekkurler