Bu gerçek mi ? Üstüne villa filan da istiyor mu . O dr rakamları şaşırmış .15 bin euro 321000 lira yapar. Yani 321 bin TL .Böyle doktorlara pirim vermeyin. Siz doktor fiyatları böyle mi sanıyorsunuz ???Karaca başaran asistanıyla görüştüm 15000 Euro diyor
Siz burada şaka mı yapıyorsunuz. 25000 euro 530000 lira yapar. Öyle bir fiyatı hiç kimse vermez. Dediğiniz doktora yazdım. Fiyat istedim. Bakalım dediğiniz gibi 530 bin lira mı isteyecekTam yüz 25000 Euro dediler
Wp konuşmaları duruyorSiz burada şaka mı yapıyorsunuz. 25000 euro 530000 lira yapar. Öyle bir fiyatı hiç kimse vermez. Dediğiniz doktora yazdım. Fiyat istedim. Bakalım dediğiniz gibi 530 bin lira mı isteyecekBunun dışında çok iyi tanıdığım 2 plastik cerrahtan tam yüz germe ve ayrıca temporal lift fiyatı aldım. 18 bin lira ile 28 bin Türk lirası arası dedi . Diğer cerrahta 25 bin Türk lirası dedi. Dediğiniz dr Türkiye de yaşıyor. Böyle saçma sapan rakam kimse vermez.
Canım senden özür diliyorum. Telefon ettim 20.000 euro dediler :)))) Temporal lift ve alt yüz germe. Bunlar kafayı yemiş. Buna gidende kerizdir özür diliyorum. Resmen spygunculuk. Ciddi sapıtmışlar. Diğerleri plastik cerrah değil mi ? Talep oldukça kazıklanmak normal. Instagramda ameliyat resimleri var . Hiç beğenmedim hiç güzel değil. Canim öpüyorum seni arkadaşım. Valla bizimle kafa buluyorsun sanmıştım. Ama dediğim gibi başka cerrah 18bin lira ile 28 bin lira fiyat verdi. Bugün bayağı alanında isim yapmış başka bir cerrahtan fiyat istedim. Bakalım o ne diyecek ?Wp konuşmaları duruyor
Merhaba,Volkan kiyak in Seda Sayan ve Safiye Soymana yaptigi lokal anesteziyle yuz germe ameliyatini izledim. Dikisler kulagin icindeymis. Acaba iyi bir doktor mu hic bir fikrim yok. Herhangi bi yorum okumadim hakkinda.Daha önce ani bir kararla karın germe yaptıracağımı başlık yazmıştım .onu oldum bitti iyileştim Şimdi de ani bir kararla alt yüz ve boyun germeye karar verdim .Sitede en çok Zekeriya kul ismi geçiyor .
Benim aklımdakiler
Zekeriya kul
Mete Aksu
Ozan balık
Bir de son zamanlarda volkan kıyak şipşak muayenehanesinde yapıyo en son Seda sayana yapmış ama onda tereddütlerim var .
Aslı şen ufuk askerığluna yaptırmış .
Çok kararsızım şimdiye kadar defalarca kez ip askı yaptırdım .çok çabuk eski haline geliyor .Germeyi şimdiye kadar düşünmüyordum benim için dikiş izlerinin belirsizliği çok önemli çünkü .Ama artık orda ki fazla derinin alınmadan sonuç yakalayabilmek zor.Kaoplastik diye takip ettiğim Koreli bi cerrah var keşke o Tr de olsa
Tavsiyelerinizi ya da olumsuz yaşadıklarınızı bekliyorum arkadaşlar
Rakamı yanlış mı yazdınız??, 90 bin dolar ne iş ???? Ev mi alıyoruz ????Merhaba,Volkan kiyak in Seda Sayan ve Safiye Soymana yaptigi lokal anesteziyle yuz germe ameliyatini izledim. Dikisler kulagin icindeymis. Acaba iyi bir doktor mu hic bir fikrim yok. Herhangi bi yorum okumadim hakkinda.
Kaoplastik videolarini bende izledim gercekten muthiis basarili bir doktor, yalniz bu doktorun fiyati $80-$90.000 arasi.
Siz karar verebildiniz mi hangi doktoru seciceginize ben de arastirmadayim ?.
Kaoplastic Amerikanin unlu plastic cerrahlarindan. Youtube a Kaoplastic yazin videolari var. Yalniz yuz germe sonuclari efsane. Tabi ben bu parayi gozden cikaramam malesef.Rakamı yanlış mı yazdınız??, 90 bin dolar ne iş ???? Ev mi alıyoruz ????
Valla isterse Hollywood yıldızı olsun. Böyle saçma sapan rakam hiç duymadım. Efsane dediğiniz operasyonları normal klinikler daha iyi yapıyor. Ben Seda Sayan ve Safiye Soymana yaptığı lolita estetiğini hiç beğenmedim. Göz altları ikisininde torbalı estetikte bütünlük yok. Dediğiniz 90 bin doların Türkiye'de kaç TL olduğunun farkında mısınız ? Avrupa veya Amerika da yaşayanlar için maalesef ülkemiz zaten ucuz. Sakın yanlış anlamayın. Tepkim size değil. Türkiye de yaşayan birinden yüz germe için 90 bin dolar isteyen bir doktor bana normal değil. Prim vermeyin bunlara.Kaoplastic Amerikanin unlu plastic cerrahlarindan. Youtube a Kaoplastic yazin videolari var. Yalniz yuz germe sonuclari efsane. Tabi ben bu parayi gozden cikaramam malesef.
Istediginiz tepkiyi verebilirsiniz, benim boyle bir parayi vericek durumum zaten yokValla isterse Hollywood yıldızı olsun. Böyle saçma sapan rakam hiç duymadım. Efsane dediğiniz operasyonları normal klinikler daha iyi yapıyor. Ben Seda Sayan ve Safiye Soymana yaptığı lolita estetiğini hiç beğenmedim. Göz altları ikisininde torbalı estetikte bütünlük yok. Dediğiniz 90 bin doların Türkiye'de kaç TL olduğunun farkında mısınız ? Avrupa veya Amerika da yaşayanlar için maalesef ülkemiz zaten ucuz. Sakın yanlış anlamayın. Tepkim size değil. Türkiye de yaşayan birinden yüz germe için 90 bin dolar isteyen bir doktor bana normal değil. Prim vermeyin bunlara.
Belki yurt dışı fiyatlarıdır. Ya da yurt dışından gelenler içindir. Türkiye de o parayı sanat camiası dahil kimse vermez. Sevgilerimle...Istediginiz tepkiyi verebilirsiniz, benim boyle bir parayi vericek durumum zaten yokKaoplastic rakamlari zaten super zengin insanlar icin.
Seda Sayanin goz altlari torbalimi hic farketmedim. Volkan Kiyak gibi unlulerle reklamini yapan doktorlarin yaptigi islemler normal birine ayni titizliktemi olur ondan supheliyim. Benim hosuma giden olay Volkan Konakta dikislerin kulak onunde deilde kulagin icinde olusuydu.
Altuğhan Cahit VuralDaha önce ani bir kararla karın germe yaptıracağımı başlık yazmıştım .onu oldum bitti iyileştim Şimdi de ani bir kararla alt yüz ve boyun germeye karar verdim .Sitede en çok Zekeriya kul ismi geçiyor .
Benim aklımdakiler
Zekeriya kul
Mete Aksu
Ozan balık
Bir de son zamanlarda volkan kıyak şipşak muayenehanesinde yapıyo en son Seda sayana yapmış ama onda tereddütlerim var .
Aslı şen ufuk askerığluna yaptırmış .
Çok kararsızım şimdiye kadar defalarca kez ip askı yaptırdım .çok çabuk eski haline geliyor .Germeyi şimdiye kadar düşünmüyordum benim için dikiş izlerinin belirsizliği çok önemli çünkü .Ama artık orda ki fazla derinin alınmadan sonuç yakalayabilmek zor.Kaoplastik diye takip ettiğim Koreli bi cerrah var keşke o Tr de olsa
Tavsiyelerinizi ya da olumsuz yaşadıklarınızı bekliyorum arkadaşlar
Ben ip askı yaptırdım çok memnunumAltuğhan Cahit Vural