ALT YÜZ VE BOYUN GERME

Merhaba, ben de Eylul icin randevu aldim Zekeriya Kul'dan ama yuz oldugu icin cok korkuyorum. Karaca Basaran 18 000 Euro dedi, Zekeriya Kul 8000 Euro, Ozan Bitik 10 000 Euro. Ozan Bitik gorusmeden 24 saat once muayene ucretinin havale edilmesini istiyor. Parayi 1 gun onceden havale edip, randevu saatinden erken bile gittigim halde yabanci bir hastayi aldi ve beni tam bir saat bekletti. Yaklasimi hic hosuma gitmedi, Karaca Basaran ise yine muayene ucreti verdigim halde 10 dk sonra sekreterini cagirarak fiyat vermesi icin sepetledi. En samimi Zekeriya Kul geldi bana. Iyilesme sureci en cok ilgilendiriyor beni. Ne kadar surede normal bir goruntuye ulasiliyor? Tesekkurler
Bu forumda Zekeriya Kula derin plan olup, 6 ay icinde yeniden coktugu icin revizyon yaptiran oldu. Bunun disinda 1/2 sikayet daha okudum. Erhan Eryilmaz lada gorusutunuz mu?

Hayir, siz gorustunuz mu? Ne kadar derin plan ucreti?
Ben henuz gorusmedim, Turkiyeye geldigimde gorusucem. Bu forumda bir uyenin aldigi fiyat £6500 derin plan goz kapaklari da dahil ve boyun germe £5000 . Fiyat alan kisi yurtdisindan o yuzden fiyat biraz yuksek verilmis olabilir.
Ben aslinda Ashley Joy un yuz germe ameliyatini anlattigi youtube videolsunu gordugumde Ufuk Askerogluna yaptirmayi dusunuyordum. Izlediyseniz eger cok guzel ve dogal olmus yanliz biraz arastidigimda Ufuk Askeroglu hakkinda cok fazla sikayet var. Haliyle vazgectim .
Hic anlamiyorum bu kadar iyi is cikartan ve genellikle seckin hastasi olan bu dokturda bu kadar sikayet olmasi. Taninmis olan kisilere daha ozenli davraniyor sanirim baska aciklamasi yok.

Merhaba, Dumdum isimli uye once Zekeriya Kul hakkinda deneyimimi yazicam dedi sonra hic bisey yazmadi. Dondum ozleden de mesaj gonderdim cunku biliyorum 2 yil once o da Zekeriya Kul a ameliyat olmustu, iyilesme surecindeyken foruma endiselerini yazmisti acaba yuzum yeniden cokucekmi vs diye. Insanlar cok tuhaf olmus. Eger paylasim yapmiycaksan neden once deneyimimi yazicam deyip sonra bisey yazmiyorsun. Dahada otesi forum demek paylasim alani demek . Biseyleri paylasmiycaksaniz neden forumdasiniz.

Arkadaşlar hepimiz genç ve güzel kalmak istiyoruz bunu anlıyorum yalnız şunu anlamıyorum hepimiz bir şekilde yaslanacagiz şahsen yaslandigim de Ajda Pekkan gibi görünmek istemem ...Her yaşın ayrı bir güzelliği var bizler insanız tabiki de yaslanacagiz ..benim size tavsiyem bir psikolog ile görüşmeniz daha karlı bir alışveriş olacaktır ...affınıza sığınarak başka bir konuya da değinmek istiyorum benim sülalem çarşaflı ve annem olsun ailemizin diğer kadınları olsun yüzlerinde bir gram makyajda yok estetik te yok görseniz hepsi benden genç duruyor ne yüzlerinde sarkma ne de kirisma var ne de yaşlılık lekesi ben şahsen özeniyorum onlara genç kız gibiler sebep ne peki kendilerini haramdan sakladıkları ve abdest namaz başka açıklaması yok ...bir de bu açıdan bakalım bence ..çünkü erkek bakışları kadınların güzelliğini gençliğini alıyor maalesef arkadaşlar bunlar da hep ilim kitaplarında geçiyor 💓🌹🌼sevgiyle kalın

Arkadaşlar hepimiz genç ve güzel kalmak istiyoruz bunu anlıyorum yalnız şunu anlamıyorum hepimiz bir şekilde yaslanacagiz şahsen yaslandigim de Ajda Pekkan gibi görünmek istemem ...Her yaşın ayrı bir güzelliği var bizler insanız tabiki de yaslanacagiz ..benim size tavsiyem bir psikolog ile görüşmeniz daha karlı bir alışveriş olacaktır ...affınıza sığınarak başka bir konuya da değinmek istiyorum benim sülalem çarşaflı ve annem olsun ailemizin diğer kadınları olsun yüzlerinde bir gram makyajda yok estetik te yok görseniz hepsi benden genç duruyor ne yüzlerinde sarkma ne de kirisma var ne de yaşlılık lekesi ben şahsen özeniyorum onlara genç kız gibiler sebep ne peki kendilerini haramdan sakladıkları ve abdest namaz başka açıklaması yok ...bir de bu açıdan bakalım bence ..çünkü erkek bakışları kadınların güzelliğini gençliğini alıyor maalesef arkadaşlar bunlar da hep ilim kitaplarında geçiyor 💓🌹🌼sevgiyle kalın
"erkek bakışları kadınların güzelliğini gençliğini alıyor maalesef arkadaşlar bunlar da hep ilim kitaplarında geçiyor "

Allah razi olsun kardesim. Sayende aydinlandim simdi.. Zaten Afganistan'daki kadinlar da yaslarini hic gostermiyorlar.

Arkadaslar ben kosa kosa burka almaya gidiyorum..

"erkek bakışları kadınların güzelliğini gençliğini alıyor maalesef arkadaşlar bunlar da hep ilim kitaplarında geçiyor "

Allah razi olsun kardesim. Sayende aydinlandim simdi.. Zaten Afganistan'daki kadinlar da yaslarini hic gostermiyorlar.

Arkadaslar ben kosa kosa burka almaya gidiyorum..
Afganistan'da ki kadınlar çok güzel bı kere ayrıca savaşın ortasında olan herkes yıpranır aç kalan herkes yıpranır hirpalanan sürekli fakirlik içinde olan herkes yıpranır ..bunu İslam dinine mensup olmayan Avrupa ülkelerinde ki üniversiteler bile bilimsel olarak açıklamış ve isbat etmişken sizin şuan da ki öfkeli cevabınızı anlayamadım doğrusu enteresan 😊ama mühim değil siz gerdirmeye devam edebilirsiniz umarım sonuçlar istediğiniz gibi olur 🌼🌹🌼

Askolsun.. Ikna oldum dedim ilim dolu yazindan.. Beni dusundugun ve uyardigin icin cok tesekkur ederim. Gerdirmeye devam edebilirsiniz derken ofkeli cevap veren bence sensin.. Tanimadigin insanlarin kul hakkina giriyorsun..

X