• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlarım çalındııı:((

Onun yaptiginin kaniti iste.
Bir insan neden engeller ki ??
Var mi herhangi bir gelisme ?
Emniyetten aradılar tekrar gittik, emniyet araştırma yapıyor , telefonlarımızı engelledi, polis siz muhattap olmayın dedi, ifadeye cagıracaklar teyzem olduğu kesinleşti ama delil yok

Anahtari düşürmüşsünüz baskasi da satici kargocu vb gelip gorup denemistir belki kolay miydi yeri nerde saklamistiniz cok merak ettim
Her ihtimali düşünüyoruz ama teyzem bizi her yerden engellemiş madem suçun yok niye engelliyor telefonları kapatıyor. Evde monte edilmiş dolaplar vardı , yüksek tavandı ev, dolabın en üstü ile tavan arası çok dardı oraya koymustuk. Polis bile zor inceleme yaptı elleri bile zor girdi tavan arası gözle bakınca hiç boşluk yok gibi

Her ihtimali düşünüyoruz ama teyzem bizi her yerden engellemiş madem suçun yok niye engelliyor telefonları kapatıyor. Evde monte edilmiş dolaplar vardı , yüksek tavandı ev, dolabın en üstü ile tavan arası çok dardı oraya koymustuk. Polis bile zor inceleme yaptı elleri bile zor girdi tavan arası gözle bakınca hiç boşluk yok gibi
Kesin teyzen bence de

Olayda tutarsızlık var 1 ay önce alınan araba ki altınlar yeni çalınmış dün de aldığı bir takım şeyler alır almaz bozdurup gidemez ki bence tersiz şüphe 1 ay önce altın kaybolmuş olması gerek bence tırt bu konu gidin başkasından şüphe edin bence tutarsız kurgu olmuş sizinki olayın akışı ve gidişat sizi gösetlediğini düşündürmüş ama tutarsız akış
Arabayı kredi çekip aldı, kredi borcunu kapatmış onları öğrendik amcam bankacı p çıkardı bütün hesapları

Size tehditler savuran üst komşunuz vardı, onlardan şüpheleniyor musunuz? Onca tehlike altındayken altınlarınızı evde bulundurmanız hataydı. Geçmiş olsun.
Herkestean süphelendim ama teyzem çok şüpheli tavırları var. Polis acık acık konuştu bugün biraz biseyler cıktı ama kanıt yok işte elden aldım kredimi ödedim dese hiç bieşy yapılamaz dedi

Gidebileceği kuyumcuları araştırıp altınları bozdurduğu yerden kamera kaydı falan alabilirsiniz belki..
Kuyumcular derneği varmış her yere gittik. Resimleri attık ama imkansız dediler satılan altın 1 saat sonra gider beklemez, hırsızda altını gelip burada satmaz dedi

Altınlarınızın resmi varsa onları bastırın altına telefon numaranızı yazıp tüm kuyumculara dagıtın belki bozdurmaya giderde yakalanır. Çok geçmis olsun bu arada

Hirsiz değil çünkü yilbasinda benim evime hirsiz girdi yangin merdiveni kapisindan sadece yatak odasinda takilarimin oldugu çekmeceyi dagitmis altinlari almis biraz para vardi onu almis genelde zaten laptop telefon gibi seyleri almiyolar ama ben 10 dk gibi evden cikmistim oğlumu almak icin o arada girmis kapinin acilma sesini duyunca da kacmis geri girdigi yerden bi kolyemle bi kupemi bulamamis allahtan o da bizim cok bisey gitmedi allaha şükür ama sizin kesinlikle bilen tanidik birisi çünkü hirsiz dağitip gidiyo parmak izi çikmistir insallah bizimkiler bulunmadi bulunsa da zaten bi seye yaramazdi

Hirsiz değil çünkü yilbasinda benim evime hirsiz girdi yangin merdiveni kapisindan sadece yatak odasinda takilarimin oldugu çekmeceyi dagitmis altinlari almis biraz para vardi onu almis genelde zaten laptop telefon gibi seyleri almiyolar ama ben 10 dk gibi evden cikmistim oğlumu almak icin o arada girmis kapinin acilma sesini duyunca da kacmis geri girdigi yerden bi kolyemle bi kupemi bulamamis allahtan o da bizim cok bisey gitmedi allaha şükür ama sizin kesinlikle bilen tanidik birisi çünkü hirsiz dağitip gidiyo parmak izi çikmistir insallah bizimkiler bulunmadi bulunsa da zaten bi seye yaramazdi
Aynı şeyleri bizde düşündük, evi dağıtırdı hiç bir yerde bi dağılma yok , sandalyeyi getirmiş altınların olduğu yerde oraya çıkmış almış, kapıyıda kilitlemiş rahat rahat anahtarıda atmış apartmana gitmiş. Evin sadece giriş kısmında diğer yerlerde kapıları bile açmamış, sandığım vardı , dünya kadar yeni alınmış mutfak eşyaları ve leptop vardı açıkta her şey apaçık ortadayken eliyle koymuş gibi almış.Aklım fikrim almıyor kafayı yedim çok geçmiş olsun sizede horsoz bulunabildi mi

Hırsız olsa zaten bi de toplamakla mı uğraşacak ne zaman geleceğinizi bilemediği için acele acele her şeyi atar karıştırır çıkar
Teyze eliyle koyduğu gibi almış bence
İşte tamda anlatmak istediğim bu. 3 düğüm atmış düzgüznce yerine yerleştirmiş üzerinde ince bi tahta vardı onu da koymuş, kapıyı bizim gibi iki kere kilitleyip anahtarı çapraz komşunun kapısının önüne atmış

Back
X