• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlarım çalındııı:((

İşte tamda anlatmak istediğim bu. 3 düğüm atmış düzgüznce yerine yerleştirmiş üzerinde ince bi tahta vardı onu da koymuş, kapıyı bizim gibi iki kere kilitleyip anahtarı çapraz komşunun kapısının önüne atmış
Ya şöyle düşün hırsız sensin ve bi eve girdin arıyosun. Bohçayı buldun ama içinden atıyorum tarhana da çıkabilir bilmiyosun ki açarken kaç düğümü var diye dikkat eder misin?
Ama evde gizlenmiş altın olduğunu bilen biri her şeye dikkat eder.
Hem şu da var ben normal hırsızım aldım altını gittim arkamdan sizin hemen altın çaldığımı fark edip etmemeniz pek umrumda olmaz. Ama yakın biri almışsa ne kadar geç fark edilse o kadar üstündeki şüphelerden kurtulur. 1 ay sonra fark etseniz teyze aklınıza gelmeyebilirdi. Kendinizden şüphe ederdiniz başka yere mi koyduk diye. Sonra başka gelen gidenler olurdu onlar aklınıza gelirdi.

Çok çok geçmiş olsun acınızı içimde hissettim yeni ayrılmıssınız en lazım olan dönem birde umarım bir an önce bulunur

Ya şöyle düşün hırsız sensin ve bi eve girdin arıyosun. Bohçayı buldun ama içinden atıyorum tarhana da çıkabilir bilmiyosun ki açarken kaç düğümü var diye dikkat eder misin?
Ama evde gizlenmiş altın olduğunu bilen biri her şeye dikkat eder.
Hem şu da var ben normal hırsızım aldım altını gittim arkamdan sizin hemen altın çaldığımı fark edip etmemeniz pek umrumda olmaz. Ama yakın biri almışsa ne kadar geç fark edilse o kadar üstündeki şüphelerden kurtulur. 1 ay sonra fark etseniz teyze aklınıza gelmeyebilirdi. Kendinizden şüphe ederdiniz başka yere mi koyduk diye. Sonra başka gelen gidenler olurdu onlar aklınıza gelirdi.
Kesinlikle sonuna kadar haklısınız

Kadinin altinlari calinmis. Burda yok inandirici degil, yok tutarsiz bla bla yaziyorsunuz pes yani pess...
Konu sahibi zaten uzgun az boz degil 60 bin tl lik altini calinmis. Kadin yikilmis morali bozuk ..
Inanmiyorsaniz yazmazsiniz olur biter..

Toprak111 Toprak111 cok uzuldum inanin. Teyzeniz isin icinde gibi. Az bi miktar da degil. Insallah bulunur. Siz biraz arastirin. Konu komsuya sorun. Cevrenizdeki market falan varsa mutlaka kamera vardir . Allah yardimciniz olsun.
Size pes. Bundan sonra yorum yaparken size sorariz.

Aynı şeyleri bizde düşündük, evi dağıtırdı hiç bir yerde bi dağılma yok , sandalyeyi getirmiş altınların olduğu yerde oraya çıkmış almış, kapıyıda kilitlemiş rahat rahat anahtarıda atmış apartmana gitmiş. Evin sadece giriş kısmında diğer yerlerde kapıları bile açmamış, sandığım vardı , dünya kadar yeni alınmış mutfak eşyaları ve leptop vardı açıkta her şey apaçık ortadayken eliyle koymuş gibi almış.Aklım fikrim almıyor kafayı yedim çok geçmiş olsun sizede horsoz bulunabildi mi
Sağolasin yok bulunamadi parmak.izi falan alindi ama ses yok zaten giden gitti bulunsa da ne ceza alacak bizim biseyimiz yoktu kolye kupe yuzuk tarziydi 500 lira tutmazdi yani ama dediğim gibi yatagimin uzerine dagitmisti hatta altin kutumu yere atmisti sadece altinlari almis

altınların çalınması.... üstelik teyzeniz tarafından ...üzüldüm, inşallah altınlarınıza eksiksiz kavuşun ve teyzeniz cezasını çeksin.

Teyzeme ulaşamıyoruz arama yönlendirme yapmış şuanda, polis bile acık acık teyzem dedi çünkü dünya kadar dosyası cıktı
E teyze sabıkalı da siz bilmiyormuydunuz toprak,onu kim topladı karakollardan?
Bankacı abisi mi?
Yani insan alakayı kesemese bile diken üstünde durur o evdeyken,o yokken de altınlar evdeyken...

Kutularda illaki parmak izi vardir sizden baska dokunan olmadiysa çıkar...

sana şöyle söyleyim polisle hiçbir yere varamazsınız. polis çalıntı ve kayıp olaylarıyla zerre ilgilenmiyor, başımıza geldi çok kez oradan biliyorum şikayet açmaları bile mucize :d

teyzene gidin altınları alın. polisi karıştırırsak çok sıkıntı çıkacak senin aldığına dair görüntü var vs deyin aynen alın paranızı. ben olsam dalardım öyle teyzeye. inşallah yanılmıyorsunuzdur tabii de. günahına girmeyelim şimdi kadının.

edit : ay sabıkalıymış, teyzendir o zaman yav. parmak izin bulundu falan deyin delilleriniz olduğunu, mahkemeyle uğraştırmamasını falan söyleyin ikna edin. ailenizin bir büyüğünü falan devreye sokun.
amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun. bu kadar panik yapmayın, teyzeniz çaldıysa iyi. ya hırsızı hiç bilmeseydiniz.

Çok geçmiş olsun, İnşaAllah çalan kişi bulunur.

Peki anahtarı yerde sizmi buldunuz? Eve anahtarı yerden alıp mı girdiniz? Teyzeniz olduğuna nasıl bu kadar eminsiniz?

Çok soru sordum ama aklıma takıldı bunlar. Anahtarı yerde gorduyseniz aklınıza altınlar gelmeliydi yani en azından benim gelirdi. Az buz değil 70 binmiş çünkü. 3 gün olmuş altınları oraya koyalı, belki de daha önce çalınmış olabilir.

Geçmiş olsun tekrar

Ayy Allah yardimciniz olsun ayni seyi yasadim yillaaar once 5 senelik arkadasim dugun takilarimi calmisti hemen sikayetci oldum komiser "nerden bileyim belki sen sattin yedin " demisti. delil sart malesef son konusmasi (evdemisniz ) yada teli açmaması kullanilamaz mi acaba

Ya simdi eve geldiniz anahtar orda apartmanin icinde buldunuz vs. Eve girip direk temizlik yaptinizda altinlara bakmak hic aklınıza gelmedi.
Böyle birşey olacağını hiç aklımızdan. bile geçmedi ev dagınıktı temizlik yaptık misafir gelir diye

Çok geçmiş olsun, İnşaAllah çalan kişi bulunur.

Peki anahtarı yerde sizmi buldunuz? Eve anahtarı yerden alıp mı girdiniz? Teyzeniz olduğuna nasıl bu kadar eminsiniz?

Çok soru sordum ama aklıma takıldı bunlar. Anahtarı yerde gorduyseniz aklınıza altınlar gelmeliydi yani en azından benim gelirdi. Az buz değil 70 binmiş çünkü. 3 gün olmuş altınları oraya koyalı, belki de daha önce çalınmış olabilir.

Geçmiş olsun tekrar
Cok teşekkürler inanın aklımıza hiç gelmedi , anahtar geldiğimizde komsunun kapının önünde duruyordu, hastanede acile gittik fazla işimiz sürmedi. En büyük kanıtımı söylryim dünden beri teyzeme ulasamıyoruz bizi her yerden engellemiş altınları sen aldın dedim telefonu yüzüme kapattı bir daha ulaşamadık

Ayy Allah yardimciniz olsun ayni seyi yasadim yillaaar once 5 senelik arkadasim dugun takilarimi calmisti hemen sikayetci oldum komiser "nerden bileyim belki sen sattin yedin " demisti. delil sart malesef son konusmasi (evdemisniz ) yada teli açmaması kullanilamaz mi acaba
Suan çok detaylı araştırılıyor , siz altınları buldunuz mu peki

Back