• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altınlarım çalındııı:((

Hayatımın belki de en büyük şokunu yaşıyorum:KK43: elleriö titriyor yazarken hala inanamıyoru:KK43: 6 senelik birikmişliğim vardı hesabımda onları altın yapmıştım bu ay, bankaya yatırcaktım, kardeşim ameliyat olmuştu ölümden dönmüştü ona bakıuodum pek dışarı cıkamadım, annemimde altınları vardı evin en gizli yerine 3 gün önce sakladık, bankaya götürcektik.

Bugün kardeşimi acile götürüp geldik, sabahda altınları banka hesabı yapıp yatırcaktık, butda başlıyor olay :KK43: altınların yerine Baktık sarıp sarmalamıştık açtık kutuları içinde altınlar yok o an baygınlık geçirdim:KK43: 1 gün içerisinde nereye gider diye kafayı yiedik, anneö hastaneye giderken kapıyı kilitlemiş anahtar da çantasınadan yere düşmüş, o arada teyzem eve gelmiş, bizi aradı Köyemi gitriniz diye, bizde hastanede olduğumuzu söyledik. Tek şüphelendiğimiz kişi teyzem, çünkü neden altınların olduğu yerde leptop cüzdan vs bir çok şey duruyordu hçç bieşy alınmamamıs, altınları alıp aynı şekilde bos kutuları bizim hibi sarıp sarmamlamışlar yerine kaldırmışlar, ve birde kapıyı giderken kilitleyip anahtarı apartmana atmışlar. Hangi hırsız bunu yapar , hangi hırsız etrafı dagıtmaz, altın kutuları nı altınları içinden çaldıktan sonra yerine güzelce sarıp sarmalayıp koyar, hangi hırsız çıkarken kapıyı iki kere kilitler??

Hemen polisi atafık şikayetçi oldum basta teyzemden, son 1 haftadır anormal hareketleri vardı sürekli bizim mahallede hırsızlık olayı olduğunu söylüyordu, birde dün oğluna 15.000 liralık eşya aldı, gecen ay 50 binlirakık araba aldı, asgari ücretle çalışıyor başka geliri yok sen bu parayı nerden buluyorsunuz dediğimizde kredi cekiyorum diyordu nereye kadar kredi çekecek. Polis bile şaşırdı bu hırsızlık olamaz dedi leptpuda alırlardı dedi aileden bunu bilen biri yapmış dedi. Sokaşrdayım bunları sadece teyzem biliyordu , aksam bizi aradı eve yeni gelmiştik karakoldan, bizim eve polis geldiğini söyledi sen erden biliyorsun dediğimizde, x kişisi söyledi diyince, biz hemen o kişiyi aradık okişi ben asla aramadım numarası bile bende yok dedi, teyzemde şehrim diğer ucunda oturuyor nerden haberi oldu ?? Biz nagırdık cagırdık senden süpheleniyoruz diyince yüzümüze telefonu kapattı ve bir daha açmadı arıyoruz ulaşamaıyoruz, bu durumda ne yapılabilir bizim evi çeken kamera kaydıda yok altınlar geri bulunabilir mi 60. Bin civarı benim 10. Bin civarı anneminkiler gitti, annem felç geçirecekti:KK43: ne olur dua edin onlar benim birikimim eşimden de ayrıldım , ben hayat kuracaktım hayallerim vardı:KK43: hepsi çöp oldu gitti ayakta duramıyorum:KK43: ne olur birşeyler duyun teyzemden başka şüpheli gelmiyor aklıöa bizden hiç çıkan birisi değildi, son anda parası oldu
Kredı cekmısse extrelerını gostersın.

Konunuzu okudum çok üzüldüm .Gündüz bi ara alt kısımlar da bi yerde,” altınları buldum “gülücük emojili bi konu başlığı gibi bir şey vardı, çok sevinmiştim sizsiniz diye ama sonra konuya girip bakamadan gitti o başlık .Konu güncel olduğuna göre siz değildiniz sanırım .

Bilmiyorum ama sizin bankadan parayı çekip altına çevirmeniz (Altınça çevirmeniz de garip geldi bankanın altın hesabı dururken)sonra onu hemen yatırmak yerine bekletmeniz bi kaç gün .Kardeşinizin rahatsızlığından dolayı ertelemeniz üstüne üstlük anahtarı annenizin düşürmesi .Sanki bi güç hepsini ayarlamış yani o para size nihayetinde yine kalmayacakmış gibi sanki .Bu tür şeylere ne denir adına ne derler tam bilmiyorum ama diyebileceğim size en net şey ;”Sağlık olsun..” .

Ben oğlumun bi rahatsızlığı sebebi ile ona ayda bi iki kere iğne ile ilaç enjekte etmek zorunda olan bi anneyim.”Saglık olsun..”cümlesi oğlumun tanı almasından önce maddi kaybı olan insana söylenen teselli sözcüğü idi sadece .Anlamsız ve can sıkıcı kuru bi cümle .Hastanelerde zamanında çok kalmışlığımda var.Oglum o ilaç enjeksiyonuna müebbet .

Sağlık olsun ..Ne kıymetli bi sözcük .Annenizin felç geçirecek gibi olması sizin bayılmanız ..Evet emek..Nasıl da kıymetli dirhem dirhem alın teri ile ..Evet para ..Yoksa daha zor elde olanı kaybedince ama suan elinizden gelen yapılacak hiç bir şey yok .

Lütfen sakin olun metanetli olun;üzerine düşünmeyin beyninize vücudunuza yazık .Çaresi olmayacak sizin kahrolmanız.Dua edin .Eger sizin nasıbinizde ise o bir şekilde size geri döner .Adamlar Kızılay’a bağış için eşya atıyorlar sizinkinden daha fazlaydı birikimleri eşyalarla beraber birikimleri de atmışlar .Kaç yüz km yol kaç insan eli felan imkansızlıga rağmen bi şekilde kendilerine yine nasip oluyor.

Kendinizi düşünüp üzmeyin .Sağlık olsun bakarsınız çok başka şekilde Allah size misli ile nasip eder .

Ay çok üzüldüm. Ama siz siz olun üyelere sesleniyorum böyle şeyleri dillendirmeyin nolur. Geçenlerde şehrimde bir kadın oğluyla yaşıyor. Eşi vefaat etmiş.senelerdir zeytin yağı aldığı bir adam varmış ona demişki : oğlumu evlendireceğim 15 bilezik hazırladım iyi bir kız varsa haber verin. Adam bunu duyuyor yanına 2 kişi ayarlıyor,güpegündüz kadın balkonda çamaşır asarken içeri katıyorlar ellerine poşet geçirip döve döve öldürüyorlar. Kadının kırılmadık kemiği kalmamış beyni parçalanmış darbeden o kadar vahim bir ölümdü ki 1 hafta evde yalnız kalamadım. Herkez suriyelilerin üstüne attı polis evi kapattı günlerce inceleme yaptılarda pazardaki adam olduğu çıktı. Para insanları korkunçlaştırıyor

Sadece teyzeniz degil evinize giren çıkan herkesi bir gözden geçirin lütfen..ve size durumu bilip .ne oldu bir gelişme var mı diyen herkese,valla işte evdeki kamerayı incelemeye aldı polis deyin..sesinden bile anlarsınız bunu söylediğiniz kişinin..bir arkadasımın basına geldi böyle bir durum..oda evde kamera olmamasına ragmen yaptı bunu..ve kişi bulundu..onun ki 200tl bir paraydı ama..inşallah sizinde öyle olur ve alırsınız altınlarınızı..unutmayın herkese kameranın incelendiğini söyleyin..

Konunuzu okudum çok üzüldüm .Gündüz bi ara alt kısımlar da bi yerde,” altınları buldum “gülücük emojili bi konu başlığı gibi bir şey vardı, çok sevinmiştim sizsiniz diye ama sonra konuya girip bakamadan gitti o başlık .Konu güncel olduğuna göre siz değildiniz sanırım .

Bilmiyorum ama sizin bankadan parayı çekip altına çevirmeniz (Altınça çevirmeniz de garip geldi bankanın altın hesabı dururken)sonra onu hemen yatırmak yerine bekletmeniz bi kaç gün .Kardeşinizin rahatsızlığından dolayı ertelemeniz üstüne üstlük anahtarı annenizin düşürmesi .Sanki bi güç hepsini ayarlamış yani o para size nihayetinde yine kalmayacakmış gibi sanki .Bu tür şeylere ne denir adına ne derler tam bilmiyorum ama diyebileceğim size en net şey ;”Sağlık olsun..” .

Ben oğlumun bi rahatsızlığı sebebi ile ona ayda bi iki kere iğne ile ilaç enjekte etmek zorunda olan bi anneyim.”Saglık olsun..”cümlesi oğlumun tanı almasından önce maddi kaybı olan insana söylenen teselli sözcüğü idi sadece .Anlamsız ve can sıkıcı kuru bi cümle .Hastanelerde zamanında çok kalmışlığımda var.Oglum o ilaç enjeksiyonuna müebbet .

Sağlık olsun ..Ne kıymetli bi sözcük .Annenizin felç geçirecek gibi olması sizin bayılmanız ..Evet emek..Nasıl da kıymetli dirhem dirhem alın teri ile ..Evet para ..Yoksa daha zor elde olanı kaybedince ama suan elinizden gelen yapılacak hiç bir şey yok .

Lütfen sakin olun metanetli olun;üzerine düşünmeyin beyninize vücudunuza yazık .Çaresi olmayacak sizin kahrolmanız.Dua edin .Eger sizin nasıbinizde ise o bir şekilde size geri döner .Adamlar Kızılay’a bağış için eşya atıyorlar sizinkinden daha fazlaydı birikimleri eşyalarla beraber birikimleri de atmışlar .Kaç yüz km yol kaç insan eli felan imkansızlıga rağmen bi şekilde kendilerine yine nasip oluyor.

Kendinizi düşünüp üzmeyin .Sağlık olsun bakarsınız çok başka şekilde Allah size misli ile nasip eder .
Çok teşekkür ederim: ( söylediğimiz gibi bir güç bunların olmasını sağlamış gibi, çok üzülüyorum bütün emeklerimiz birkimimiz gitti:( sağlık olsun diyorum ama beş kuruş param olmadığı aklıma geldikçe de delş oluyorum

3.Saçmalık da eli uzun diye bilinen teyzenin,varlıklarını dahi bilmemesi gerekirken evin en gizli yerindeki altınları hiçbir yeri dağıtmadan şak diye bulması.
İnananlar gayt güzel yorum yapıyor anlıyorda beni sağ olsunlar, sacmalıksa yorum yapmayın! Olayın şokundayıö daha çok uzun bir konu detaylıca anlatmadım belki o yüzden anlamamıssınızdır

Sadece teyzeniz degil evinize giren çıkan herkesi bir gözden geçirin lütfen..ve size durumu bilip .ne oldu bir gelişme var mı diyen herkese,valla işte evdeki kamerayı incelemeye aldı polis deyin..sesinden bile anlarsınız bunu söylediğiniz kişinin..bir arkadasımın basına geldi böyle bir durum..oda evde kamera olmamasına ragmen yaptı bunu..ve kişi bulundu..onun ki 200tl bir paraydı ama..inşallah sizinde öyle olur ve alırsınız altınlarınızı..unutmayın herkese kameranın incelendiğini söyleyin..
Teyzeme hiç bi şekilde ulaşamayız, o telefonları açsa neler diyecem neler, sesi soluğu hiç çıkmıyor, polis haklıyken haksız yere düşmeyin bekleyin dedi

Ay çok üzüldüm. Ama siz siz olun üyelere sesleniyorum böyle şeyleri dillendirmeyin nolur. Geçenlerde şehrimde bir kadın oğluyla yaşıyor. Eşi vefaat etmiş.senelerdir zeytin yağı aldığı bir adam varmış ona demişki : oğlumu evlendireceğim 15 bilezik hazırladım iyi bir kız varsa haber verin. Adam bunu duyuyor yanına 2 kişi ayarlıyor,güpegündüz kadın balkonda çamaşır asarken içeri katıyorlar ellerine poşet geçirip döve döve öldürüyorlar. Kadının kırılmadık kemiği kalmamış beyni parçalanmış darbeden o kadar vahim bir ölümdü ki 1 hafta evde yalnız kalamadım. Herkez suriyelilerin üstüne attı polis evi kapattı günlerce inceleme yaptılarda pazardaki adam olduğu çıktı. Para insanları korkunçlaştırıyor
En büyük hatamız bunu bilmesi zaten:( kesinlikle sonuna kadar katılıyorum

Öncelikle geçmiş olsun ama evde 1 çeyrek bile tutmam ben cüzdanımda para olmaz en fazla 50 tl nasıl bir cesaret sizinki ki o kadar yüklü bir altını evde saklayabildiniz? Bankaların altın hesapları var oradan çevirebilirdiniz ya da evde biri nöbet tutacaktı sürekli aileden birinin olması ise çok vahim bildiğim kadarıyla sattıysa üstünde yoksa alınamıyor ama en azından cezasını çeksin bozdurduğu kuyumcuyu bulmaya çalışın

Teyzeme hiç bi şekilde ulaşamayız, o telefonları açsa neler diyecem neler, sesi soluğu hiç çıkmıyor, polis haklıyken haksız yere düşmeyin bekleyin dedi
Polis bir sekilde ulaşır merak etmeyin..umarum en kısa sürede geri alırsınız altınlarınızı..

Çok can sıkıcı olay biliyorum.. Helal ise döner dolaşır sizi bulur, Teyzen e de Allah hidayet versin. :sinirli:

Öncelikle geçmiş olsun ama evde 1 çeyrek bile tutmam ben cüzdanımda para olmaz en fazla 50 tl nasıl bir cesaret sizinki ki o kadar yüklü bir altını evde saklayabildiniz? Bankaların altın hesapları var oradan çevirebilirdiniz ya da evde biri nöbet tutacaktı sürekli aileden birinin olması ise çok vahim bildiğim kadarıyla sattıysa üstünde yoksa alınamıyor ama en azından cezasını çeksin bozdurduğu kuyumcuyu bulmaya çalışın
Annem yüzünden oldu biraz:( sinirlerim çok bozuldu p.tesi yatırcaz bankaya diye bekletti

Annem yüzünden oldu biraz:KK43: sinirlerim çok bozuldu p.tesi yatırcaz bankaya diye bekletti
öncelikle çok geçmiş olsun. ama o malın elinizden çıkacağı varsa bi şekilde çıkacaktı. bu tür hırsızlık olayları hep yakın akrabadan çıkıyor maalesef. annenle evlerine gidin yada ortak bir tanıdığı evlerine gönderin. annenizi suçlamayın yazık ne bilsin öz kardeşinin böyle bir fenalık yapacağını. inşallah bulunur gerçekten çok iyi anlıyorum sizi. bizde yaşadık kızkardeşimin eski kocası (şimdi boşanmışlar) aynı gün iki kez evimize geldi çay istedi biz mutfağa gittik çay koymaya çayı demleyip geldik pislik ayaklanmış gidiyorum dedi. 2 gün sonra farkettik ki kardeşimin 6 bileziğinden biri yok. tanesi 3.500. yazık kardeşimde hamileydi.tabi bu hırsızlık olayı boşanmadan önce oldu. pisliğe bir bileziğiniz kutuda yok deyince önemli değil ya dedi :))) boşverin takmayın dedi. bileziklerin olduğu yerde 35 bin de nakit parası vardı babamın. ona dokunmamış 6 bilezikten sadece 1 tane almış.

öncelikle çok geçmiş olsun. ama o malın elinizden çıkacağı varsa bi şekilde çıkacaktı. bu tür hırsızlık olayları hep yakın akrabadan çıkıyor maalesef. annenle evlerine gidin yada ortak bir tanıdığı evlerine gönderin. annenizi suçlamayın yazık ne bilsin öz kardeşinin böyle bir fenalık yapacağını. inşallah bulunur gerçekten çok iyi anlıyorum sizi. bizde yaşadık kızkardeşimin eski kocası (şimdi boşanmışlar) aynı gün iki kez evimize geldi çay istedi biz mutfağa gittik çay koymaya çayı demleyip geldik pislik ayaklanmış gidiyorum dedi. 2 gün sonra farkettik ki kardeşimin 6 bileziğinden biri yok. tanesi 3.500. yazık kardeşimde hamileydi.tabi bu hırsızlık olayı boşanmadan önce oldu. pisliğe bir bileziğiniz kutuda yok deyince önemli değil ya dedi :))) boşverin takmayın dedi. bileziklerin olduğu yerde 35 bin de nakit parası vardı babamın. ona dokunmamış 6 bilezikten sadece 1 tane almış.
İşte keşke kendime biraz bunu anlatabilsem:( benim tek güvencim o altınlardı. Cepte beş kuruş param yok, hiç bişey yapamıyorum kafayı yiycem:( maddi anlamda da destek olacak kimse yok, annemgil babamın maaşıyla geciniyor. Arada banada yardım ediyorlardı, ben üniversite okuyorum harcamaların çok fazla oluyordu, işe girip bos zamanımda calısıyım dediğim bi bölümümde yok maalesef:( kaldım öylece:(

İşte keşke kendime biraz bunu anlatabilsem:KK43: benim tek güvencim o altınlardı. Cepte beş kuruş param yok, hiç bişey yapamıyorum kafayı yiycem:KK43: maddi anlamda da destek olacak kimse yok, annemgil babamın maaşıyla geciniyor. Arada banada yardım ediyorlardı, ben üniversite okuyorum harcamaların çok fazla oluyordu, işe girip bos zamanımda calısıyım dediğim bi bölümümde yok maalesef:KK43: kaldım öylece:KK43:
allah bir çıkış kapısı göstersin inşallah. boşanmak da ayrı bir sıkıntı işte. keşke herkesin evlendiğinde nasıl bir eş olacağı da belli olsa bu tür şeyler yaşanmasa :(aile büyükleri falan yok mu araya girse. ya anlamıyorum o da nasıl bir kardeş ya zaten kızları boşanmış gelmiş oğlu ameliyatlı. kırılasıcası eli nasıl gitti de aldı. ya bide o almamış olsa herkesten önce koşup gelirdi böyle saklanmazdı

Gecmis olsunnn
Fakat cidden konuda bi ayarsızlık var
Anahtarı düsürüyorsunuz teyze o dk buluyor
Yine arkadaslar söylemis,teyze mimli ama altınların yerini dahası evde altın oldugunu biliyor?
Yani bukadrı sizin ihmalsizliğiniz kusura bakmayın.
Hırsıza gel biz evde yokuz demissiniz.
Anahtar düserken ses cıkarır hic mi farketmediniz düstüğünğ.

Back