- Konu Sahibi zeynep ozlem
Boşuna uğraşmayın msj silmek yasak birazdan hepsi geri gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiiki değil. Ama bu insan robot değil ki ayarlayabilesin. Artı o saatte uyuyorsa ne güzel. Benim kızım 1.5 yaşında ve doğduğundan beri uyku problemi var. Sabah 7-8-9 gözünün içine bakıyoruz uyusada biz de azıcık uyusak diye. Kimse böyle durumlara bayılmıyordur emin olun.2 yaşında çocuğun 22 23 gibi uyuması mi normal yapmayın lütfen
Madem bebek en geç 21de uyuması gerek sağlıklı gelişimi için
Hiç kimse aksam 23 e kdr tepesinde hoplayıp zıplayan çocuğu çekmek zorunda değil.
Konu sahibini bilemem ama hayır bayılan var mecbur diyen var banane diyen var. Bu sekilde iletişim olmaz ztn. Çocuklar çok zeki emin olun açıklanan herseyi anlıyorlar akşam koltukta hoplatmaktan başka birsuru aktivite bulunur uyumamasi / uyuyamamasi koltukta ziplamasini gerektirmiyor kiTabiiki değil. Ama bu insan robot değil ki ayarlayabilesin. Artı o saatte uyuyorsa ne güzel. Benim kızım 1.5 yaşında ve doğduğundan beri uyku problemi var. Sabah 7-8-9 gözünün içine bakıyoruz uyusada biz de azıcık uyusak diye. Kimse böyle durumlara bayılmıyordur emin olun.
Ay ben bilmem koltukta bilinçli zıplamasına da izin vermiyordur herhalde. Biz ses olmasın elindekileri yere atmasın vurmasın diye yerlerde sürünüyoruz. Ama çocuk işte illa birşey oluyor.Konu sahibini bilemem ama hayır bayılan var mecbur diyen var banane diyen var. Bu sekilde iletişim olmaz ztn. Çocuklar çok zeki emin olun açıklanan herseyi anlıyorlar akşam koltukta hoplatmaktan başka birsuru aktivite bulunur uyumamasi / uyuyamamasi koltukta ziplamasini gerektirmiyor ki
Ay ben bilmem koltukta bilinçli zıplamasına da izin vermiyordur herhalde. Biz ses olmasın elindekileri yere atmasın vurmasın diye yerlerde sürünüyoruz. Ama çocuk işte illa birşey oluyor.
Cocugum belirttigim gibi cok hiperaktif bi bebek degil sakin bir bebek nasil anlatsam mesela mutfaga gidip gelirim pesimden kosar gelir ziplayinca kanepede zipltirim. Yani ordan hoplayan zipalayan birj degil sadece biz lavabo olsun mutfak olsun gittigimizde pesimizden kosarak gelir ve her cocuk gercekten ayni degil belki sizin bebeginiz 24 aylikken her soyleneni anliyor diye her bebek her soyleneni anliyor anlamina gelmez ki her bebek gelisimi farkli olur. Benim alt ve ust komsumdan surekli sesler geliyor bende problem cikarabilirm ama bizim ogrendigimiz sey akrabadan bile daha onemlidir komsuluk ve biz bazi seyleri gormezden geliyroz da neden bebegim problem oluyor
Ozaman yargı dağıtabilirsinizKendi koltukta ziplatiyorum yazmis ama kendi ziplatiyormus ztn. İzin vermek değil yani. Yoksa çocuk ağlar yoldan kopek geçer havlar kedi kavga eder bunlar yer zaman mekan bilir mi?
Ozaman yargı dağıtabilirsiniz