1. katsa kim var da kimi vereceksiniz? sorunuzu anlamadim. merkezi sistem belli tarihlerde acilip yine belli tarihlerde kapandigi icin (o da yonetmelikte bellidir) daire sahipleri kapatamiyorlar tamamen. ondan bahsettim diger konuyla ilgili bilgim olmadigini yazmistim ama baska hanimlar onlari da atmislar dogruymus konu sahibinin bahsettigi de.Benım evim 1.kat alt bos, her ay 700 800den asagı fatura ödemiyorum, ben kımı mahkemeye vereyım peki..
Biz genelde merkezi sistemde oturduğumuz için belki duymadım daha önce hiç. Belki paraları yok yakamiyorlardir yeterince. Öyleyse ne olacak ki? Yani genel bir soru sordum alt kat komşunuzla ilgili değil. Konuyu da dağıtmayayım. Bence muhatap olmayın. Kapıyı bile açmayın eğer ses olabilecek saatlerde gelirlerseTabi,kışın kombi yakmayan ya da peteklerdrn bir kısmını kapatıp üst katta fazla faturaya sebep olunca parasını odetiyorlar,araştırdım ama öyle şeye gerek duymadım o başka
elektrik su tüketimlerini de kontrol ettiniz mi?Kartlı sayaç kullanıyorlar,takip ettim valla.Gece ev buz gibi oluyor yerlere zaten hiç basılmıyor kombi bakimina gelen elemanlar da farkettiler ben de emin olmak için her gün aynı saatte indim sayaca bakyim biz günde 14-16 metreküp onlar günde 2-3 metreküp olacak iş değil
Konu sahıbı merkezi sistem oldugunu belirtmedi ki, sürekli bunu vurguluyorsunuz.1. katsa kim var da kimi vereceksiniz? sorunuzu anlamadim. merkezi sistem belli tarihlerde acilip yine belli tarihlerde kapandigi icin (o da yonetmelikte bellidir) daire sahipleri kapatamiyorlar tamamen. ondan bahsettim diger konuyla ilgili bilgim olmadigini yazmistim ama baska hanimlar onlari da atmislar dogruymus konu sahibinin bahsettigi de.
Söyledim zatenSes konusunda onlar da haklı sız de haklısınız ama kombiyi ister açarlar ister kapatırlar..ilk kez böyle bisey duydum siz kombiyi acmadınız yasal deil bu yaptıgınız diye
Pandemi, kış şartları,çocukların küçük olmaları evde çok kalmaya sebep..Çocuklar iyi bile duruyorlar evde,onda da özgürlüklerini epeyce kisitliyoruz yine de yaranamiyoruz.Oglum araba almıyoruz ya surmesin ses çıkar diyeBizim alttakilerin çocuğu olmamış. Hiç anlamıyorlar. Arayıp çocuk zıplamasın diyor. Hem de nisan ayında karantinadayken yaptı bunu. Hiç evden çıkmadık. Çocuk çatlasın mı artık.
Çocuk salonda zıplıyor, oynuyor. Yatak odasında olsa uyurken rahatsız ediyor dersin ama salonda tv falan izliyor insan sonuçta.
İstanbul'da değilim,başka bir büyük sehirdeyimSemt sorsam olmayacak tabi. Ama istanbulun bazi yerlerinde 1000 tl kira var aslinda ama siz nerdesiniz tabi orasi varcunku cikmak hem saglam hem huzurlu eve gecmek daha iyi
En alt katta ya da en üstte oturmak tercih meselesi ama..Benım evim 1.kat alt bos, her ay 700 800den asagı fatura ödemiyorum, ben kımı mahkemeye vereyım peki..
Bundan ancak o şekilde emin olabilirdim,evlerine girmediğim için.Emsal dava olmuştu sanırım bu konuyla ilgili. Nasılsa alt ya da üst daha çok yakıyor diye düşünerek durumu suistimal eden bir sürü kişi var. Yine de konu sahibinin metreküp hesabına girmesi tuhaf geldi.
oyleyse diye yazmistim bende en basta sasiranlar oluncaKonu sahıbı merkezi sistem oldugunu belirtmedi ki, sürekli bunu vurguluyorsunuz.
Benim eşimin teyzesi var bizlere ortalama 300 350 gelirken kadına 2 ayda 150 TL geliyor yakmıyor ara katta oturuyor pintidir kendisi aradayim ben sıcak oluyor diyor onu gördükçe sinir oluyorumEmsal dava olmuştu sanırım bu konuyla ilgili. Nasılsa alt ya da üst daha çok yakıyor diye düşünerek durumu suistimal eden bir sürü kişi var. Yine de konu sahibinin metreküp hesabına girmesi tuhaf geldi.
1. katsa kim var da kimi vereceksiniz? sorunuzu anlamadim. merkezi sistem belli tarihlerde acilip yine belli tarihlerde kapandigi icin (o da yonetmelikte bellidir) daire sahipleri kapatamiyorlar tamamen. ondan bahsettim diger konuyla ilgili bilgim olmadigini yazmistim ama baska hanimlar onlari da atmislar dogruymus konu sahibinin bahsettigi de.
Merkezi sistem değil kombiBiz genelde merkezi sistemde oturduğumuz için belki duymadım daha önce hiç. Belki paraları yok yakamiyorlardir yeterince. Öyleyse ne olacak ki? Yani genel bir soru sordum alt kat komşunuzla ilgili değil. Konuyu da dağıtmayayım. Bence muhatap olmayın. Kapıyı bile açmayın eğer ses olabilecek saatlerde gelirlerse
Tabıkı, ben bunu bilerek oturuyorum. Duruma istinaden yanı arkadsın cıkısına göre bu cevabı verdim. Keske eve kiralarken ara katta bulsaydık da kıralayabılseydık.. Maalesef yoktu mecbur 1.katta oturuyoruzPandemi, kış şartları,çocukların küçük olmaları evde çok kalmaya sebep..Çocuklar iyi bile duruyorlar evde,onda da özgürlüklerini epeyce kisitliyoruz yine de yaranamiyoruz.Oglum araba almıyoruz ya surmesin ses çıkar diye
İstanbul'da değilim,başka bir büyük sehirdeyim
En alt katta ya da en üstte oturmak tercih meselesi ama..
Bundan ancak o şekilde emin olabilirdim,evlerine görmediğim için.
Onlar benim faturamı etkilemiyorelektrik su tüketimlerini de kontrol ettiniz mi?
Şehir ve semte göre elbette değişir ama çok ucuz bence 1000 tl.1000 tl ise kiranız başka ev illa ki bulursunuz o kadar ucuz degil ki
benim oturduğum apartman merkezi yaksan da yakmasan da herkese eşit fatura geliyor yüklüce.ama dar gelirliye ağır geliyor zorlanıyorlar emekliler falan.belki o ailenin de borcu vardır bir sıkıntısı ödemesi vardır ya da fazla sıcağı sevmiyordur.Onlar benim faturamı etkilemiyor
871 TL yi gördü bu gözlerBenim eşimin teyzesi var bizlere ortalama 300 350 gelirken kadına 2 ayda 150 TL geliyor yakmıyor ara katta oturuyor pintidir kendisi aradayim ben sıcak oluyor diyor onu gördükçe sinir oluyorum
belki fatura ödeyecek gücü yoktur. O yüzden yakmıyordur.Kartlı sayaç kullanıyorlar,takip ettim valla.Gece ev buz gibi oluyor yerlere zaten hiç basılmıyor kombi bakimina gelen elemanlar da farkettiler ben de emin olmak için her gün aynı saatte indim sayaca bakyim biz günde 14-16 metreküp onlar günde 2-3 metreküp olacak iş değil
Doğrudur Bizim iklim sıcak egeliyim daha makul geliyor..871 TL yi gördü bu gözler
Durumları iyi,evleri var arabaları oğlu da polis aynı evde kalıyor ama sayaç gıdım gıdım ilerliyor nedensebenim oturduğum apartman merkezi yaksan da yakmasan da herkese eşit fatura geliyor yüklüce.ama dar gelirliye ağır geliyor zorlanıyorlar emekliler falan.belki o ailenin de borcu vardır bir sıkıntısı ödemesi vardır ya da fazla sıcağı sevmiyordur.
Çalışıyorum iş yerime yakın evim uzaklara gidemem.Gidilecek bir durum da değil halbuki binadan kaynaklı ses şiddeti çok gelebilir ama idare de edilebilir..belki fatura ödeyecek gücü yoktur. O yüzden yakmıyordur.
Yaşlı insanlarsa çocuk gürültüsüne daha da tahammülsüz oluyorlar.
Ankara’da TOKİ evlerinde falan kirası uyguna daha iyi binalar bulabilirsin bence bir araştır yakınsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?