Ses konusunda onlar da haklı sız de haklısınız ama kombiyi ister açarlar ister kapatırlar..ilk kez böyle bisey duydum siz kombiyi acmadınız yasal deil bu yaptıgınız diyeHanımlar merhaba,2.5 yaşında oğlum var,öyle koltuktan atlamayı zıplamayi filan bilmez.Her gün illa bir şımarır yerde yuvarlanır ya da emekleyerek oradan oraya hızlıca gider.Bu şimarmalar kısa süreli oluyor..Arada da koşuyor tabi..Biz böyle seyler yaptığında dikkatini başka yöne çekip koltuğa çıkmasını sağlıyoruz.Salonumuzun zemini zaten biz normal yürürken bile sallanıyor ama bunu alt komşuya bir türlü anlatamadik,kaldı ki dinlemeyi de bilmiyorlar hep kendileri konuşuyor.Yok hastayız yok panik atagimiz var,yok belediyeden emekli müdürüm vs.Ne kadar dikkat etsek de alt komsu sopayla tavana vuruyor ya da kapıya geliyor.Tavana vurma sesinden oğlum çok korkuyor koltuğa zıplıyor.
Bugün ben evde yokken zabıta gelmiş uyarmış gitmiş.Ben de biraz kafamı toplayıp asagiya indim konuşmaya.Sadece oğulları vardı.Sorunlari böyle cozeceksek siz de bu kış boyu kombi yakmadiniz biz iki kat fazla doğalgaz faturaları ödedik sesimiz çıktı mı yasal değil biliyorsunuz değil mi vs.Gunde 2 metreküp yakıyorsunuz emin olmak için takip ettim dedim.Asla kabul etmedi ki esasında ev ile çok ilgili bilgili biri gibi de değildi.Annenizle görüşeyim sonra dedim öyle çıktım yukarıya..
İnsanlar neden bu kadar tahammülsüz,zamanında çocuk buyuttuklerini ne çabuk unuttular,2.5 yaşındaki çocuğu koltuğa mi baglayayim,hani biseyleri değiştirelim desem öyle pek değişiklik yapacak bişey de yok bina kötü çünkü.Ev sahibim bizden memnun olduğu için kiraya çok zam yapmıyor evden çıksak bir dünya olmuştur kiralar bıktım ya yemin ederim bıktım.
Siz olsanız ne yapardınız iç dökmek istedim.Tesekkurler
merkezi sistemli binalarda tamamen kapatamazlar en az bir tanesi acik olmali apartman yonetmeligine gore. konu sahibinin oyle midir bilmiyorum ama bilgilrndirmek istedimSes konusunda onlar da haklı sız de haklısınız ama kombiyi ister açarlar ister kapatırlar..ilk kez böyle bisey duydum siz kombiyi acmadınız yasal deil bu yaptıgınız diye
Kartlı sayaç kullanıyorlar,takip ettim valla.Gece ev buz gibi oluyor yerlere zaten hiç basılmıyor kombi bakimina gelen elemanlar da farkettiler ben de emin olmak için her gün aynı saatte indim sayaca bakyim biz günde 14-16 metreküp onlar günde 2-3 metreküp olacak iş değilkomsunun faturasini mi takip ettiniz? 40 yil dusunsem aklima gelmez. Valla siz de az degilsiniz.
Neys konuya gelecek olursam onlar da hakli, siz de haklisiniz. Tek suclu ses yalitimi olmayan binalar bence.
Haberlerde rastlamıştım,internette de araştırdım yasal düzenleme var bununla ilgili..Ne kadar oduyorsunuz kiraya. Bu arada kombi olayini ilk kez duydum
sizin binanizin yonetmeliginde boyle bir madde var mi emin misiniz?Kartlı sayaç kullanıyorlar,takip ettim valla.Gece ev buz gibi oluyor yerlere zaten hiç basılmıyor kombi bakimina gelen elemanlar da farkettiler ben de emin olmak için her gün aynı saatte indim sayaca bakyim biz günde 14-16 metreküp onlar günde 2-3 metreküp olacak iş değil
Tabi,kışın kombi yakmayan ya da peteklerdrn bir kısmını kapatıp üst katta fazla faturaya sebep olunca parasını odetiyorlar,araştırdım ama öyle şeye gerek duymadım o başkaKombi olayı ve ben şok. Yasal değil miymis?
Yönetmelik görmedim de genel bir durumdur bence busizin binanizin yonetmeliginde boyle bir madde var mi emin misiniz?
KOMBİSİNİ AÇMAYAN KOMŞU DAVA EDİLEBİLİR Mİ?Gunduz yapilan seslere bir sey diyemezler ama gece evinde insan huzur ister bu da doğal.
Bu arada kalorifer yakma zorunlulugunun hangi kanunda oldugunu yazabilir misiniz?
Bizim alttakilerin çocuğu olmamış. Hiç anlamıyorlar. Arayıp çocuk zıplamasın diyor. Hem de nisan ayında karantinadayken yaptı bunu. Hiç evden çıkmadık. Çocuk çatlasın mı artık.Hanımlar merhaba,2.5 yaşında oğlum var,öyle koltuktan atlamayı zıplamayi filan bilmez.Her gün illa bir şımarır yerde yuvarlanır ya da emekleyerek oradan oraya hızlıca gider.Bu şimarmalar kısa süreli oluyor..Arada da koşuyor tabi..Biz böyle seyler yaptığında dikkatini başka yöne çekip koltuğa çıkmasını sağlıyoruz.Salonumuzun zemini zaten biz normal yürürken bile sallanıyor ama bunu alt komşuya bir türlü anlatamadik,kaldı ki dinlemeyi de bilmiyorlar hep kendileri konuşuyor.Yok hastayız yok panik atagimiz var,yok belediyeden emekli müdürüm vs.Ne kadar dikkat etsek de alt komsu sopayla tavana vuruyor ya da kapıya geliyor.Tavana vurma sesinden oğlum çok korkuyor koltuğa zıplıyor.
Bugün ben evde yokken zabıta gelmiş uyarmış gitmiş.Ben de biraz kafamı toplayıp asagiya indim konuşmaya.Sadece oğulları vardı.Sorunlari böyle cozeceksek siz de bu kış boyu kombi yakmadiniz biz iki kat fazla doğalgaz faturaları ödedik sesimiz çıktı mı yasal değil biliyorsunuz değil mi vs.Gunde 2 metreküp yakıyorsunuz emin olmak için takip ettim dedim.Asla kabul etmedi ki esasında ev ile çok ilgili bilgili biri gibi de değildi.Annenizle görüşeyim sonra dedim öyle çıktım yukarıya..
İnsanlar neden bu kadar tahammülsüz,zamanında çocuk buyuttuklerini ne çabuk unuttular,2.5 yaşındaki çocuğu koltuğa mi baglayayim,hani biseyleri değiştirelim desem öyle pek değişiklik yapacak bişey de yok bina kötü çünkü.Ev sahibim bizden memnun olduğu için kiraya çok zam yapmıyor evden çıksak bir dünya olmuştur kiralar bıktım ya yemin ederim bıktım.
Siz olsanız ne yapardınız iç dökmek istedim.Tesekkurler
mantiken kombili evlerde isteyen kapatir isteyen acar bilemedim. merkezi sistemler otomatik acilip kapandigi icin daha farkli calisiyor. kesin bir bilgim yok genel olarak.Yönetmelik görmedim de genel bir durumdur bence bu
Semt sorsam olmayacak tabi. Ama istanbulun bazi yerlerinde 1000 tl kira var aslinda ama siz nerdesiniz tabi orasi varHaberlerde rastlamıştım,internette de araştırdım yasal düzenleme var bununla ilgili..
Kira 1000 oldu bu ay
Benım evim 1.kat alt bos, her ay 700 800den asagı fatura ödemiyorum, ben kımı mahkemeye vereyım peki..merkezi sistemli binalarda tamamen kapatamazlar en az bir tanesi acik olmali apartman yonetmeligine gore. konu sahibinin oyle midir bilmiyorum ama bilgilrndirmek istedim
634 nolu kanun 18.fikra..Gunduz yapilan seslere bir sey diyemezler ama gece evinde insan huzur ister bu da doğal.
Bu arada kalorifer yakma zorunlulugunun hangi kanunda oldugunu yazabilir misiniz?
Emsal dava olmuştu sanırım bu konuyla ilgili. Nasılsa alt ya da üst daha çok yakıyor diye düşünerek durumu suistimal eden bir sürü kişi var. Yine de konu sahibinin metreküp hesabına girmesi tuhaf geldi.Gunduz yapilan seslere bir sey diyemezler ama gece evinde insan huzur ister bu da doğal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?