Alt Komşu, çıldırtmak için ne gelirse yapıyor

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.020
Kadın ilk olarak ayak seslerimizden rahatsız olduğunu söyledi camdan iki hafta kadar öncede kapıma geldi. Şikayetlerini sıraladı aynen yazıyorum
"Öncelikle hayırlı olsun ama sabahları 6.30 ile 7.30 arası telefon alarm sesiniz geliyor dip odadan (yatak odası) çocuk uyanıyor. iki çocuğum olmasa kapıya asla gelmem ama biri 1 yaşında biri 2 aylık sesinizden uyuyamıyorlar"

ben: ne zaman gürültü oluyor ?

"sanırım bir de kediniz varmış. miyavlayıp duruyo gece boyunca antrede uyutmuyo"

ben: kedim bizle uyuyo antrede hiç dolaşmıyo ki gece saatlerinde

"ben bilmem çok fazla oyun oynuyo aynı gürültüler sabahta oluyo ama sabahkilere sesimi çıkarmıyorum gece gürültü yapmayın."

ben: gürültü dediğiniz bunlar mı? duvarlar çok ince sizin çocuk sevme sesleriniz bağrışlar geliyo ama ben bi şey demedi bu zamana kadar?

"çocuğumun uykusu çok hafif sizin ayak sesleriniz bile bizim evde hemen uyanıyor. tam uyuttum derken sizin ayak sesiniz alarmınız yada kedinizin sesi yüzünden tekrar uyanıyor biraz dikkatli yaşayın"

ben: günlük hayatın sesleri nasıl engel olabilirim ki?

bu olaydan sonra kadın bana kinlendi sanırım. iki gün önce saat 10 civarı kedim topla oynuyodu çok ses gider mi bilemem ama sanmıyorum oklava sesi tık tık tık! neyse dedim aldım havyanın elinden topu sakinleştirdim. yarım saat geçti, eşim uyudu bende makale yazarlığı yapıyorum makale yazıyodum tv falan açık değil, kadın taktı galiba bana gene tak tak tak! kedi de yanımda başka odada olsa anlıcam. bende sinirlendim bende oklavayla vurdum durduk yere vuruyo diye belki çıkar diye balkondan baktım direk ışığı söndü bi daha ses seda yok.

evi aldığımız adamı aramı numarayı nerden aldıysa, adam ben ev sahibi değilim onlar ama yöneticiye haber veririm demiş. bizi kiracı sandı galiba eşim 24 ben 21 yaşındayım küçük gördü bizi ezmeye pıstırmaya çalışıyo. sabah yönetici eşim işe giderken söylemiş böyle böyle şikayetleri varmış evi satan kişiyi aramış ama takmayın bizim üsttekiler ne ses yapıyo biz ağzımızı açmıyoruz 1 ay sonra gidiciler sabredin demiş eşimde bu ne demek oluyo neden eşi bana gelmiyo taa evi aldığımız kişiye söylüyolar ben gece çalışıyorum gündüz bağrış kahkaha seslerinden dinlenemiyorum bile gene bişi demedik demiş. akşam konuşucak eşiyle. ben yan komşuma anlattım size de çok sesimiz geliyo mu diye yok canım ne demekmiş onlar ben bi konuşurum siz evde bile durmuyosunuz ki evde siz küçüksünüz diye üstünüze geliyo kimseyle muhattap olmaz normalde dedi... kızlar napıcam ben bu kadınla 1 ay boyunca ruh gibi mi yaşayım napalım yani

Kedi nasıl gürültü yapar ya? Kedi gibi sessiz demezler mi?
Bence alt komşun çocuklardan bunalmış olabilir. Ben de yaşadım onu. Araları çok azdı ve zorla uyutuyordum. Başka biri tarafından uyandırıldıkları zaman ağlayacak gibi olurdum.

Ama dediğin gibi bunlar günlük olağan sesler. Önüne geçemezsin ki. Biraz sabret 1 ayın kalmış.

valla gece tık demeye korkar oldum duyacak da gelecek diye bina eski duvarlar ince tüm bina çocuk sahibi 24 daireli bi bina ne gürültüler geliyo ama bu hariç herkes idare ediyo

küçüksünüz diye sizinle uğraştıklarını sanmam ,çok saçma ..Kinlenmiş olabilir ama biraz daha olumlu konuşabilirdiniz ..Tamam dikkat ederim gibi mesela ...

hiç taviz verme aynen devam et kudursun dursun. iş olsun diye yapıyor besbelli. yürümeyecek misiniz de evde yani. allahtan gidiyorlarmış.

Bu kadın ruh hastası çocukların stresinden sana takmış seni kıskanıyor , sen bence bir ruh doktoruna görünmesini söyle

Dinsizin hakkında imansız gelir derler size yaptığının aynısını sizde ona yapın yöneticiye söyleyin uyarın ,uyarın ve onun gibi taciz edin en mantıklısı öyle bazen bazı insanlar laftan anlamaz illa kendilerini sevdirmek isterler Hatta şu söz aklıma deli deliyi görünce çomağını saklarmış eminim akıllancaktır.

yöneticiyle konuştum bana ben üstümdekide koşu bandında koşuyo bi saat ben yüksek seste müzik açıyorum sende aç yapcak bişi yok dedi :))

Kedi o kadar ses yapıyormuymus yahu eee benım alttakı komsum gelırdı o zaman yada ev sahıbıme soylerdı. Benım kedım tüm gün evde yalnız ılla kı kosup oynuyordur. Akşam işten gelince bizi görünce azıtıyor 4 nala kosuyor. Aksam22 dem sabah 7 e kadar gürültü varsa sıkayetcı olur ama 7:30'a karısamaz alın ınternetten kanun maddesını kapısına yapıstırın altınada not üst komsunuz diye yazın

olumlu konuş,tamam idare ederim de.bildiğini oku.iyi geçinmeye ihtiyacı olan o,sen değilsin.bırak o alttan alsın,iknaya uğraşsın.ne yapacakmış acaba yürümeye devam edersen? uçarak mı gideceksin bir odadan diğerine?bunun yaşınızla ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum.kim olsa yapacaklar.taviz verme.
ama makina süpürge kullandığın seslere dikkat et,sert tbanlı terlik giyme ,komşuluk hukuku da var.
ama alarm sesi ne yahu? gitsin müstakil eve.dairede asla sıfır sessizlik olmaz.

valla gece tık demeye korkar oldum duyacak da gelecek diye bina eski duvarlar ince tüm bina çocuk sahibi 24 daireli bi bina ne gürültüler geliyo ama bu hariç herkes idare ediyo
Daha önce de olmuştu hatırladım kedine söyle çıkarsın o topuklu ayakkabıları :)
Canım sana takmış kadın biraz dişini göster çarp kapıyı yüzüne sert ol çocuk yok bi şey yok sen de çocuklarının sesinden bıktım de..

neye dikkat edeyim ki tavanda mı yürüyeyim

bazı insanlar tanıyorum topuklarını yere vura vura yürüyor mesela bunlardan biri benim babam ,adam kilolu falan değil ama yürüdüğü zaman zap zap ses çıkıyor ,tavanda değil bizzat yerde yürüyor ..Herkese böyle alakasız ve gereksiz özgüvenle cevap verirseniz düşman kazanmanız olası zaten ..Eğer ki kadın şizofren falan değilse zaten seslerin sizden gelmediğini ya da olağan sesler olduğunu farkeder ..Ne insanlar tanıyorum dklarca alarm sesi çaldıran tavanda bitmiyor yani iş

binadaki her dairede 2 çocuk var öğlen bi çıkıyolar tatil günlerinde akşam babaları gelene kadar merdivenlerdeler dışarısı soğuk binada kilim atıp oynuyolar napalım şimdi çocukları bundan başka gürültüden şikayetçi olan yok

Buradaki yorumlar da coşmuş. Kadının suratına kapıyı çarp gibi şeyler söylerek gereksiz yere gaza getirmeye ne gerek var?

Azıcık sıyırmıs galıba komsun.benim kv üst komsusunun cocukları y.odasına denk gelen odada oynuyorlar hoplayıp zıpladıklarında doğalgaz peteği sallanıyor resmen.hiç sikayet etmedik azıcık bizden ses gelsin benim kocam calısıyor sesiz ılun diyor.sankı bizimkiler çalişmiyor.bende beni hiç ilğilendirmiyor senin ocujların pat oat zıplarken biz ses çıkarmıyoruz dedim.ne zaman ses yapaa süpürge sapıyla tavana vuruyorum.her akşam her ajşam öekilir dert değil.bende kayınvalıdemin yan dairesindeyim bizşmde ğst kattakıler her akşam kavga gürültü kadnın sesi biraz fazla konusma seklı öyle yataktan fırlıyoum.alt kattakı komsumda bana sen ruhmusun nesin insan hiö ni ses yapmaz diyorki bana görede evim içi çarşamba pazarı kızım kosar eşim ona saka yapar saklambaç oynarlar tencere tabak sesleri
Ayy cok uzun oldu sakın taviz verme kimseye niye evinde yavas yavas yürüyeceksin.tabııkı konsuya saygı olucak amagünlükn hayatınada bu şekilde karişamaz kımse

kendi eşi 11 de gidiyor işe benim eşim 7 de çıkıyo evden beş dakika alarm ya çalıyo ya çalmıyo 2 aylık çocuk o sesi nasıl duyar anlam veremiyorum sizin dediğiniz gibi kahkaha bağırış kavga sesi dese gam yemicem

1 ay kalmış sık dişini.. apartman hayatı böyle işte..

1 ay kalmış sık dişini.. apartman hayatı böyle işte..

benim eşimin de şark görevi geldi bizde en geç 2 aya yolcuyuz ama sanırım eşim polis olduğu için çekinip yüzüne bişi söylemiyolar eşim beni neden 3. şahıslarla muhattap ediyo diye sinirlendi haklı olarak

kolay gelsin arkadasim hep alt katta olmaktan yakinilsada ust katta olmakta bir okadar zor ben inanilmaz gerginim bu aralar bu konu yuzunden iki cocugun var bazeb istrj disi ellerinden bursey falan dusuyor hopp tavana viruyrolar gunduz 3 te supurge supuruken bile kapima geldi beyefendi uyumak istiyormus cok zor cidden gecen kendu ev sahibine bizi sikayet etmus sabah erken saattemi demis yok gece gec saattemi yok kendi evimiz olmsa kesin cikmistim cocuklar hep baski altinda benimde ruh halim bozuldu
ayrica bur kedu en fazla ne kadar ses cikartabilir ki yada alarm sesinden cocyklar uyaniyor ne demek isemi gitmiceksiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…