- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Şahsen ben böyle demwk istediğini düşünmedimAnnem diyo fareyi ezmiş koymuş sizi böcek gbi ezerim demek istiyor
Geçen sene taşındı ilk zamanlar hergün yukarı geliyordu.birgün kızımın ateşi vardı akşam seruma gttik sabah gelmiş 9 gbi geçmiş olsuna bende müsait değilim k.bakma dedim gtti. Sadece bu oldu aramzdaPsikopat mıdır nedir Allah Allaaah. Çocuğuma mikrop bulaştıracak da onu sağ mi birakacam. Değil böcek gibi, sümük gibi yaparım onu. Ne derdi olabilir ki bu kadının sizinle?
Birdenbire olmadi herlde durduk yere mi boyle davranmaya basladi daha once tatsizlik yasadinizmi birde kiracimi ev sahibimi yada siz kiracimisinizAnnem diyo fareyi ezmiş koymuş sizi böcek gbi ezerim demek istiyor
Aile boyu psikopatlar galibaSonrasnda ben avon satıyorum alırsan dedi tmm dedim kızı var 1 gün geldi bize kızımın karnının etini bükmüş baya ağladı daha görüştürmedim
ayyyyy bişey dicem de. geceyi yorgun geçirmişim seni sabahın köründe müsait olmayan evime alamam dengesiz. ay boğasım geldiGeçen sene taşındı ilk zamanlar hergün yukarı geliyordu.birgün kızımın ateşi vardı akşam seruma gttik sabah gelmiş 9 gbi geçmiş olsuna bende müsait değilim k.bakma dedim gtti. Sadece bu oldu aramzda
Hiçbir sorunumız yok kişisel olarak sadwce ben muhatam olmuyorum karşı komşumda sürekli sabah kahvaltı akşam kahve çocugunu brakıp geziyo karşı komşuma ben fazla görüşmüyorumŞahsen ben böyle demwk istediğini düşünmedim
Akli dengesi bozuk,tehlikeli biri olarak gördüm
Neden böyle yapıyor
Aranızdaki Daha önce ki sorununuz neydi ?
Giriş çok küçük bi onun bi benim bide karşı komşumun arabası vardı.keşke imkanım olsa dirwk çöpe atardmyok artık ya! daha neler görücem bu sitede acaba? imkanım varsa arabayı değiştiririm içime asla sinmez. konu bu değil kadının sizinle zoru ne? fare çıkacağını biliyormuş gibi tavır sezdim. gerizekalı. apartman girişine bebek arabanızın boyutunda bi dolap yaptırın kilitli. kadınla daha da muhattap olmayın
bıraktığı kişi normal biri bile olsa insan zevkleri hobileri için neden çocuğunu bırakıyor ki? beraber gitsinler. sizin apartman toptan anormalHiçbir sorunumız yok kişisel olarak sadwce ben muhatam olmuyorum karşı komşumda sürekli sabah kahvaltı akşam kahve çocugunu brakıp geziyo karşı komşuma ben fazla görüşmüyorum
Bu müsait değilim olayndan başka hçbirşy olmadı çnkü görüşmedm ikimzde ev sahibi maleseffBirdenbire olmadi herlde durduk yere mi boyle davranmaya basladi daha once tatsizlik yasadinizmi birde kiracimi ev sahibimi yada siz kiracimisiniz
ne kadar küçük bilmiyorum ama hemen hemen arabayla aynı yeri kaplayacak? siz bilirsiniz de korktum komşunuzdanGiriş çok küçük bi onun bi benim bide karşı komşumun arabası vardı.keşke imkanım olsa dirwk çöpe atardm
Ya neden böyle bişe yapar bir insanKorktum ben valla komşunuzdan..fareyi kim düşünür yaa,psikolojik sorunları mı var? Aranızda daha önceden husumet mi geçti?Valla dikkatli olun,zira bana hiç normal gelmedi o komşu,,korkutucu..
Psikolojik hasta bu kadın. Bişey diyim mi; deli deliyi görümce çomağını saklarmış. Sen de atar gider yap onun dilinden ne bileyim ayakkabılarına hamam böceği falan koy gözlerini kısıp kısıp bak falan. Bi tırssın. Seni sindirmeye korkutmaya çalışıyor zaar. Hasta:/Geçen sene taşındı ilk zamanlar hergün yukarı geliyordu.birgün kızımın ateşi vardı akşam seruma gttik sabah gelmiş 9 gbi geçmiş olsuna bende müsait değilim k.bakma dedim gtti. Sadece bu oldu aramzda
Aslında 2 araba tek sığıyor biri geçiş yolunda kalıyordune kadar küçük bilmiyorum ama hemen hemen arabayla aynı yeri kaplayacak? siz bilirsiniz de korktum komşunuzdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?